Paras mönkijä + oikeat lisävarusteet: näin luot uudesta mönkkäristäsi täydellisen työjuhdan

27.10.2016

Kruunaa elämäsi Yamahan mönkijällä ja valitse uuteen silmäterääsi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva varustepaketti!

Kunnolla varusteltu mönkijä on verraton työkaveri. Tutustu Yamahan lisävarustepaketteihin, joista löydät juuri oikean ratkaisun niin pihahommiin, mökille kuin raskaisiin maastotöihinkin. Osaavat myyjämme kertovat mielellään lisää Yamaha Centereissä ympäri Suomen.


Tee pihatöistä lasten leikkiä – valitse Yamaha Winter Pack

Yamaha Winter Pack -varustepaketti on koottu vastaamaan erityisesti talven aiheuttamiin haasteisiin, mutta se on hyödyksi vuoden ympäri.

Pakettiin kuuluvalla WARN-puskulevyllä lumitöiden teko käy huvista. Puskulevyllä siirrät lumen lisäksi kätevästi myös vaikkapa hiekkaa tai soraa. Hiekoitushiekan tai tarvitsemasi työkalut saat kätevästi mukaasi taakse sijoitettavassa 116-litraisessa ATV-boksissa, jossa on saranallinen kansi.

Grizzly 700 Winter Pack


Yamaha Winter Packiin kuuluu myös mönkijän tuulilasi, joka suojaa kuljettajaa viheliäältä säältä. Näppien lämmöstä huolta pitävät pakettiin kuuluvat kahvan- ja peukalolämmittimet.

Yamaha Winter Pack -varustepaketti on saatavilla Yamaha Grizzly 450- ja Grizzly 700 EPS SE/LE -mönkijöihin sekä Yamaha Kodiak 700/EPS SE -mönkijään.


Metsään ja mökille valintasi on Yamaha Trail Pack

Kun mönkijäsi pitää selviytyä rankoista töistä hankalissakin maasto-olosuhteissa, kannattaa siihen valita Yamaha Trail Pack.

Yamaha Grizzly 450 -mönkijän Trail Pack -varustepakettiin kuuluva 8 millimetrin paksuinen polyeteenipohjapanssari suojaa pohjaa iskuilta. Alatukivarsisuojat ovat vankkaa muovia ja ne varjelevat mönkijäsi tukivarsia ja vetoniveliä. Grizzly 450 -mönkijän Trail Packiin kuuluvat myös 57-litrainen etuboksi ja 116-litrainen takaboksi, joihin sijoitat kätevästi vaikkapa mökillä tai metsähommissa tarvittavia työkaluja. Pakettiin kuuluvat luonnollisesti myös kahvan- ja peukalolämmittimet.

Grizzly 450 Trail Pack


Yamaha Grizzly 700 EPS SE/LE- sekä Yamaha Kodiak 700 EPS SE -mönkijöiden Trail Pack sopii erityisen hyvin myös suurempaan kuljetustarpeeseen. Edessä ja takana on korokelaidat, jotka tekevät raskaidenkin taakkojen kuljettamisesta näppärää. Loistava apu mökille ja metsäsavottaan!

Myös tähän varustepakettiin kuuluvat polyeteenipohjapanssari, alatukivarsisuojat sekä kahvan- ja peukalolämmittimet.

Kodiak 700 Trail Pack


Yamaha Professional Pack vastaa ammattilaisten tarpeisiin

Yamaha Grizzly 700 EPS SE/LE sekä Yamaha Kodiak 700 EPS SE ovat oikea valinta heille, jotka vaativat mönkijältään voimaa ja kestävyyttä rankassa työkäytössä. Näihin mönkijöihin on saatavilla Yamaha Professional Pack -lisävarustepaketti.

Pakettiin kuuluvat Heavy Duty -puskurit suojaavat mönkijääsi sekä edestä että takaa. Niiden lisäksi sivuilla suojaa antavat Heavy Duty -sivuputket, jotka myös kuuluvat lisävarustepakettiin.

Kodiak 700 Professional Pack


Yamaha Professional Packilla saat mönkijääsi myös alatukivarsisuojat sekä 8 mm:n paksuisen polyeteenipohjapanssarin antamaan pohjalle suojaa vaikeassa maastossa. Kahva- ja peukalolämmittimet tuovat mukavuutta ajamiseen, ja ammattilaisen lisävarustepakettiin kuuluu myös lämmittyvä istuinpäällinen.

Viimeistele mönkijäsi telasarjoilla, niin varmistat, että liikkuminen sujuu vaivatta myös talviolosuhteissa. Lue lisää tästä!

Katso verkkokaupan Yamaha ATV -tarvike- ja varaosavalikoima täältä!

 

« Takaisin