Naistenpäivänä hemmotellaan daameja: tarjoukset -10%!

8.3.2016

 

Jokainen nainen ansaitsee elämäänsä sekä huvia että tyyliä. Niinpä laitoimmekin alennukseen upeita tuotteita tuomaan luksusta kaikkien tyylitietoisten ja meneväisten daamien elämään.

Toimi heti, sillä tarjoukset ovat voimassa vain tänään 8.3. Hyvää naistenpäivää!

Scott aurinkolasit

Naisten Scott-aurinkolasit

Kirkkaat kevätpäivät, ah mikä ihana syy käyttää aurinkolaseja! Maineikkaan Scottin aurinkolaseilla otat kevään ja kesän aurinkoiset tilanteet aina tyylikkäästi haltuun. Moniin eri tyyleihin ja värimaailmoihin sopivat valkoiset lasit on kirjailtu kauniin tummanharmaalla kuviolla. Lasien muotoilu on klassinen ja naisellinen. Nautitpa valosta ja lämmöstä sitten veneen kannella, rannalla tai vaikka jo kevättalven hohtavilla hangilla, Scottin laseilla saat auringosta kaiken ilon irti.

Jobe Progress Universe

Jobe Progress Universe- ja Jobe Progress Universe Shorty -naisten märkäpuvut

Vesileikitkö muka lasten juttuja? Höpö höpö! Myös aikuisille on tarjolla toinen toistaan hauskempia tapoja päästää sisäinen vesipeto irti, ja kunnon märkäpuvulla ilo on huipussaan. Joben Progress Universe -märkäpuku on valmistettu joustavasta materiaalista ja polvien kohdalla on vahvikkeet. Jobe Progress Universe -märkäpukujen sisäpuolen kangas on pehmeää ja lämmittävää materiaalia, eli viileys ei pääse yllättämään vaikka pulahtaisit nautinnolliselle avanto-uinnille.

Jobe Progress Universe

Tai ehkä pidät enemmän muodikkaasta SUP-lautailusta, taituruutta vaativasta wakeboard-lautailusta tai vesiskootterin virtaviivaisesta vaudikkuudesta? Jobe Progress Universe on hyvä perusmärkäpuku kaikkeen vesiurheiluun! Valittavana myös lyhythihainen ja -lahkeinen Shorty-malli kesäkuumien vesi-iloitteluun.

 Jobe naisten t-paita

Jobe naisten T-paita

Kismittävätkö vaatemallistojen unisex-mallit, jotka tosiasiassa ovat vain naisille kaupattavia miesten vaatteita? Unohda ne säkkimäiset paidat ja kiristävät kaula-aukot! Ihana lahja

tyyliä arvostavalle ladylle on erittäin naisellisesti muotoiltu Joben naisten T-paita. Paidassa on V-mallinen kaula-aukko ja kurvit siellä missä pitääkin. Printissä komeilee teksti: Wake me up when summer begins. Nyt on kuitenkin syytä olla välittömästi hereillä, sillä -10% tarjous on voimassa ainoastaan tänään!

« Takaisin