MP 16 -moottoripyörämessut ovat pian täällä – koe ainakin nämä 7 ihmettä!

4.2.2016

Helsingin Messukeskuksessa valmistaudutaan tulevaan ajokauteen ja podetaan ankaraa moottoripyöräkuumetta jälleen 5.–7. helmikuuta. Yamahan löydät osastolta 6g99, jossa esittelemme muun muassa monia uutuuksiamme.

Tehokkain Yamaha MT kautta aikain: Uusi MT-10

Voimaa, vääntöä ja ketteryyttä sekä uskomattoman tyylikkäitä linjoja. Voiko moottoripyörältä muuta toivoakaan? Tätä kaikkea on uusi MT-10, johon pääset tutustumaan messuilla ensimmäisten joukossa. MT-10 on paras valinta sekä kaupungille että maanteille ja perustuu urheilupyörien huippumalli YZF-R1:een. Lyhyen akselivälin alumiinirunko pitää sisällään crossplane-moottorin, joka antaa sinulle loistavan tuntuman pyöräsi väännöstä. MT-10 2016 sopii kaikille, jotka ansaitevat parasta – eli myös juuri sinulle.  

MT-10


Retron hurmaa uutuuksisamme

Jos retrokärpänen on päässyt puraisemaan, ei hätää, sitä sattuu. Siksi tuommekin markkinoille retrohenkiset uutuudet XSR700:n ja XSR900:n, sekä Yamahan 60-vuotisjuhlamallin SR400 60th:n, jonka koreilee juhlaväreissä musta-keltaisena sekä tietenkin kiiltävän säkenöivässä kromissa.

Yamaha XSR900


Uusi WR450F, voittajan pyörä

Enduron suosio sen kun kasvaa, eikä se ole ihme. Jos nautit siitä kun rapa lentää ja haluat pomppia tiesi voittajaksi enduroradalla, WR450F on ketterä ja kompakti uutuusherkku juuri sinulle. Pyörän moottori ja alusta ovat uutta tekniikkaa, jonka tarkoitus on siivittää sinut voittoon paitsi enduro-, myös motocross-radoilla.

WR450F


Uudistettu FJR1300

Mitä onni on? Onni on kuudes vaihde matkapyörässä. Uudistimme ikonisen FJR1300-pyörämme, ja kyllä, kuudes vaihde on mukana! Entistäkin huimempi kiihtyvyys, luistokytkin ja led-ajovalot ovat ajamisen unelmaa vuosimallia 2016.


Euroopan suurin sisäkoeajorata

Jos ja kun pyöräkuume nousee messuilla sietämättömäksi, voit ihanasti vielä pahentaa tilannetta koeajoilla. Messujen melskeessä pääset testaamaan MT-125-, MT-07A-, MT-09 Tracer-, X-MAX 250A-, XV950 Racer- ja YZF-R3 -mallejamme Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla, joka on yli 430 metriä pitkä.


Petrol Circus Custom Bike Show

Jokainen pyöräänsä tuunaava tietää, miten mukava on saada ideoita ja inspiraariota muilta harrastajilta. Petrol Circus Custom Bike Show’ssa etsitään maan komeinta rakennettua prätkää. Inspiroidu, toimi, ja ehkä ensi vuonna sinun pyöräsi on mukana kilpailussa!  


Stunt Freaks Team

Oikeutettua kulttimainetta nauttiva Stunt Freaks Team vetää MP 16 -messuilla suurimman shownsa koskaan. Yllätysten lisäksi luvassa on muun muassa stuntridingia, freestyle motocrossia sekä tietenkin lentävä moottorikelkka.

« Takaisin