Marine Life -tuotevalikoimasta löydät laatutuotteet veneilyyn edullisesti

6.6.2016

Jatkuvasti kasvava Marine Life -valikoima tarjoaa veneilyyn laadukkaita tarvikkeita kohtuulliseen hintaan. Tänä keväänä laajensimme valikoimaa veneilyköysillä, jotka saat otettua helposti ja nopeasti käyttöön ja jotka tekevät veneilystä entistä mukavampaa. Entä missä kunnossa on veneesi ensiapulaukku?

Konekeskon omaan Marine Life -veneilytarvikevalikoimaan kuuluu kattava valikoima erilaisia veneilyyn liittyviä tuotteita kuten köysiä, pelastusliivejä ja venetarvikkeita.

– Marine Lifen nimi on asiakkaalle merkki siitä, että hän saa laadukkaan tuotteen kohtuullisella hinnalla, luonnehtii myyntipäällikkö Marita Tuoma Konekeskolta.

Kolme vuotta sitten perustetun Marine Lifen ensimmäisiä tuotteita olivat paukkuliivit, joiden suosio yllätti ja antoi aiheen laajentaa myös muihin veneilytarvikkeisiin. Tuotevalikoimaa kehitetään ja kasvatetaan jatkuvasti.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän perusvalikoiman erilaisia veneilytarvikkeita, ja valikoimaa kasvattaessamme kuuntelemme tietenkin asiakkaiden toiveita, Tuoma sanoo.

– Tuomme jotain uutta joka sesonkiin.

 Marine Life -paukkuliivit


Marine Life -veneilyköysi on loistotuote

Keväällä 2016 tuotevalikoima täydentyi veneilyköysillä. Kaikki Marine Life -köydet ovat määrämittaisia, heti valmiita käyttöön otettaviksi ja ne kestävät hyvin aikaa.

– Köysissä on jousto-ominaisuus valmiina, eli erillistä joustinta ei tarvita. Lisäksi köysissä on myös haka valmiina. Käyttöönotto on tehty asiakkaalle erittäin helpoksi, Tuoma sanoo.

Marine Life Flex -kiinnitysköysissä on viiden vuoden UV-suoja, joka auttaa niitä kestämään aikaa. Köyden käyttöikää pidentää myös niihin kuuluva kulumissuoja, joka estää itse köyttä hankautumasta suoraan veneen reunaa vasten.

Auringon UV-säteilyn lisäksi esimerkiksi merivesi käy vuosien mittaan köysien kunnon päälle. Tuoma muistuttaakin, että veneilyssä käytettävien köysien kunto on syytä tarkistaa joka sesongin aluksi.

– Heikko köysi voi katketa yllättävästä, nopeasta vedosta. Köydestä näkee kyllä, jos se on huonokuntoinen. Se voi olla esimerkiksi koppurainen tai haparoitunut.

Köydet on joka tapauksessa syytä vaihtaa uusiin ainakin viiden vuoden välein.

Marine Life -kiinnitysköysi


Ensiapupakkaus on suunniteltu veneilijälle

Veneillessä voi sattua monenlaista, ja ensiapupakkauksen sisällön on syytä olla tilanteen tasalla. Marine Life -ensiapupakkaus on suunniteltu vartavasten veneilyyn.

– Mukana on esimerkiksi punkkipihdit, jotka muun muassa saaristossa veneileville ovat todella olennaiset, Tuoma kertoo.

Jos sattuu nyrjähdys, löytyy ensiapupakkauksesta itsekiinnittyvä tukiside. Pakkaukseen kuuluu myös palovammageeliä, sillä myös palovammat ovat veneillessä yleisiä.

Lisäksi mukana on monia perinteiseen ensiapupakkaukseen kuuluvia tarvikkeita. Näppärän kokoisen Marine Life -ensiapupakkauksen suositushinta on 29,90 euroa.

Tutustu Marine Life -valikoimaan tarkemmin verkkokaupassamme!

Marine Life -ensiapupakkaus

« Takaisin