Yamaha Center Kuopio: Kokeile UUTTA STIGA 80V akkuruohonleikkuria!

4.5.2017

Nauti ruohonleikkurista kaksi viikkoa omassa puutarhassasi ilman sitoutumista. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen ja saada maksamasi hinnan takaisin.

Kokeile uutta Stiga-akkuruohonleikkuria

MULTICLIP 47 AE  - kampanjahinta 595 €

Uusi 80V akkukäyttöinen tuoteperhe. Yksi akku - monta laitetta. Samaa akkua voidaan käyttää muiden Stigan 80V tuoteperheen laitteiden kanssa, joita ovat ruohonleikkuri, trimmeri, pensasleikkuri, saha, puhallin, monitoimityökalu ja lumilinko. Multiclip 47 AE on vankkarakenteinen ja tasapainoinen, teräsrunkoinen, 80V/4 Ah akkuruohonleikkuri. Leikkuumenetelmä silppuava multiclip. Säädettävä Soft Grip -aisa sekä 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö tekevät leikkuusta nautittavamman. 45 cm leikkuuleveys tekee leikkurista sopivan keskisuurille puutarhoille, työskentelyalue yhdellä latauksella n. 1 000 m2. 

STIGAN 80V tekee ruohonleikkuusta kevyttä kuin tuulahdus! Helppo käynnistää napista, tehokas moottori, matala ääni- ja tärinätaso, ei päästöjä, ei johtoja, ei tankkausta ja huoltovapaa. Nauti ruohonleikkuun fantastisesta tulevaisuudesta jo tänään!

Kokeiltavia laitteita rajoitetusti. Katso lisätiedot: stiga.fi/akkuleikkuri/kokeile-kotona tai kysy lisää myymälästämme Yamaha Center Kuopiosta!

Kokeile uutta Stiga-akkuruohonleikkuria

« Takaisin