Key Westin vaatteet löydät nyt meiltä – laatua ja tyyliä mukavaan veneilyyn

6.5.2016

Tyyli, laatu ja toimivuus – veneillessä kaivataan näitä kaikkia. Meilläpä onkin jälleen aivan erityisen hyviä uutisia: olemme juuri tuoneet verkkokauppaamme hienon valikoiman tanskalaisen Key West -vaatemerkin laadukkaita tuotteita.

Suomen suvessa saadaan niin hempeää aurinkoa, napakkaa tuulta kuin piiskaavaa sadettakin, ja venekansa altistuu säälle kenties enemmän kuin kukaan muu. Key Westin vaatteet ovat laadukkaita ja ajattomia, ja siksi ne ovat erinomainen valinta kaikille veneilijöille.

Kööpenhaminalainen, vuonna 1995 perustettu Key West on tunnettu paitsi skandinaavisesta, kauniin yksinkertaisesta tyylistään, myös tuotteiden tinkimättömästä laadusta ja toimivuudesta. Tutustu valikoimiimme tästä!

Key West -mallisto


Huoletonta tyyliä kesän veneilyyn

Naisille Key West -valikoimastamme löytyy muun muassa hellepäivään upeasti sopiva lyhythihainen Luna-mekko, jossa on kauniin klassisia yksityiskohtia muun muassa mekon kauluksessa. Mekkoa on saatavilla herkullisissa cool blue- ja navy-väreissä.

Todellisia venenaisen bestiksiä ovat lyhyet Jolie- ja Sabrina-hameet. Niissä olevien alusshortsien ansiosta voit kaikissa tilanteissa liikkua huolettomasti ja itsevarmasti. Hameiden kanssa sopivat upeasti vaikkapa raidallinen Melanie-paita tai Amelie-pikeepaita

Key West Luna -mekko

Tyylin viimeistelevät tietenkin asusteet. Key West Portofino -toilettilaukkuun sujautat kätevästi mukaan tärkeimmät pientavarat. Laukun toisessa päässä on nahkainen lenkki, josta sitä on kätevä kantaa. Jos edessä on pidempi reissu, tarjoaa Key West Portofino -kassi kunnolla tilaa vaikkapa viikonlopun matkatavaroille.

Viileällä säällä on mahtavaa sujauttaa päälleen pehmeän sporttinen ja neulepintainen Hoodile-fleece, jossa on niin huppu kuin taskutkin. Jos et kaipaa huppua, valitse silloin niin ikään neulepintainen Etta-fleece.

Joka sään vaatteet myös miehille

Key West -mallisto tarjoaa myös miehille kiistatonta tyyliä kauniille veneilypäiville. Philip-shortsit on valmistettu erittäin nopeasti kuivuvasta materiaalista ja soveltuvat siten hienosti veneilyyn.

Shortseihin sopii yhdistää esimerkiksi raidallinen Owen-pikeepaita, jonka tyyli huokuu klassista merenkäynnin henkeä. Kesätyylin viimeistelee tietenkin Key West -lippis, jonka kokoa voi säätää monenlaiseen päähän sopivaksi!

Key West Visor -lippis


Iltojen viiletessä miehelle mukava valinta on laadukas fleece. Cobaltinsinisessä Seyton-fleecessä on neulepinta ja ihanan pehmeä vuori sekä useampi tasku. Myös tyylikkäillä tehosteraidoilla viimeistelty Samuel-fleece on oivallinen vaihtoehto.

Älä anna kylmän kesäsään yllättää

Veneilyvaatteiden laatu ja toimivuus pääsevät todelliseen tulikokeeseen silloin, kun sää ei suosi. Merituulen tuivertaessa ylle on hyvä vetää kevyellä sisävuorella varustettu naisten Cherbourg-takki. Takilla on sen verran kokoa, että sen alle mahtuu tilanteen vaatiessa kunnolla lämpimiä vaatteita.

Miehen lämpimänä kesäilloissa pitää Key Westin Derek-takki. Tämä bomber-tyylinen tikattu komistus on pusakkamallinen ja sen helmassa ja hihansuissa on pehmeät resorit.

Key West Derek -takki

 

Jos sade yllättää, on unisex-mallinen Misty-sadetakki helppo vetää päälle vaikka alla olisi paksumpikin vaatekerros. Misty-takki on saatavilla niin navyn kuin pirtsakan keltaisenkin väreissä.

Tutustuthan verkkokauppamme koko Key West -valikoimaan tästä. Valikoimasta löydät sekä itsellesi että lahjaksi laadukkaita ja kauniita vaatteita ja asusteita.

« Takaisin