Kelluva koti ja lainelautailua helmikuussa – koe ne Vene 16 Båt -messuilla itse!

10.2.2016

Kutsuuko surffilauta, entä suppaus? Kyllästyttääkö talven tylsyys? Vene 16 Båt -messut lähestyvät ja niiden aikana pääset näkemään ja kokeilemaan itse veden ja veneiden hurmaa. Koe upeiden Yamaha- ja Yamarin-uutuuksien lisäksi ainakin nämä!

Finnmaster esittelee Pilot 7 Weekendin ja Husky-malliston

Keksitkö parempaa tapaa viettää kesäviikonloppua, kuin vesillä rentoutuen ja elämästä nauttien? Emme mekään. Uusi Finnmaster Pilot 7 Weekend soveltuu erinomaisesti vapaa-ajan kodiksi: ohjaushytti on mukavan suuri ja veneestä löytyy nukkumapaikat neljälle, jääkaappi ja erillinen wc-yksikkö.

Finnmaster Pilot 7 Weekend

Finnmaster hemmottelee veneilykansaa myös uudella Husky-alumiinivenemallistollaan. Husky R6 on näppärä valinta niille, jotka nauttivat mökkeilyn ohessa veneilemisestä ja kalastuksesta. Husky R7 suojaa kaikkia matkustajiaan korkealla tuulilasillaan saariston tuulisissakin olosuhteissa. Kolmikon kruunaa lippulaiva Husky R8, joka on paitsi urheilullinen ja mukava, myös helppo ohjattava hieman hurjemmassakin merenkäynnissä.

Suvi, TG-veneet ja Zodiac esittäytyvät

Tiesitkö, että Zodiac Pro -sarjan veneiden sisustus räätälöidään toiveestasi juuri sellaiseksi, kuin sinä haluat ja tarvitset? Venemessuilla esillä ovat muun muassa upeat uutuudet Zodiac Pro 750 ja Pro 550, joiden katu- tai siis vesiuskottavuus on todella huipussaan.

Suvi esittelee messuilla kaksi uutukaistaan. Suvi 5750 Duo pärjää hienosti merellä ja isoilla järvillä – ollen samalla varsin edullinen ominaisuuksiinsa nähden! Uudistunut Suvi 444 on soutu-moottorivene näppärään mökki- ja kalastusveneilyyn pikkurahalla.

TG5.9

Eritoten suomalaisiin olosuhteisiin suunnitellut TG-veneet tuo messuille näytille TG 6.9-, 5.9- sekä 7200-mallinsa, jotka kaikki ovat loistavia valintoja vapaa-ajasta nauttijoille sekä yhteysveneiksi. 

Surffaa ja suppaile: Uusi Aalto Waterexpo tekee sen mahdolliseksi!

Laituriloikat ja avantopulahdukset on jo niin nähty. Vauhtia ja jännitystä tarjoavassa Uusi Aalto Waterexpossa pääset kokeilemaan sup-joogaa tai vaikka surffilautailua! Ties vaikka menettäisit sydämesi näille lajeille? Kokeilemalla se selviää, joten ei muuta kuin kamppeet mukaan ja altaaseen! Tänä vuonna esittelemme entistä suuremman, 40 metriä pitkän altaan.

Samalla pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin tarvikkeisiin. Esillä on muun muassa uusia märkäpukuja Joben kauden 2016 -valikoimasta sekä Balticin kellunta- ja pelastustuotteita. Sekä tietenkin vesileluja, wakeboardeja, vesisuksia ja SUP-lautoja. Löydät meidät osastolta UA23.

Päästä siis sisäinen vesipetosi huoletta valloilleen ja tule nauttimaan veden hauskuudesta keskellä harmaata helmikuuta. Ties vaikka jo ensi kesänä valloittaisit luonnon laineet!

Jobe Omnia

« Takaisin