Juhlakausi lähenee, tästä parhaat lahjavinkit!

19.5.2017

Keväisten juhlien suma lähestyy ja samaan aikaan alkaa motoristien ja veneilijöiden kultakausi 2017. Hyvät lahjavinkit ovat aina tarpeen, joten kokosimme yhteen erityyppisille juhlakaluille sopivia lahjaideoita. Eipä kestä!

Tyyliä kevään nuorille juhlijoille

Lahjan valitseminen nuorelle voi tuntua erityisen hankalalta, mutta huoli pois: verkkokaupastamme saat vain tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Sivuiltamme löydät esimerkiksi lapsille ja nuorille sopivia vapaa-ajanvaatteita, kuten paitoja ja lippiksiä moneen makuun. Menevälle nuorelle myös esimerkiksi Yamaha REVS -reppu tulee varmasti käyttöön. 

 Yamaha REVS -reppu

Onko lahjansaajalla jo bensaa suonissa? Motoristitouhuista kiinnostuneelle tytölle tai pojalle hyvä lahja ovat esimerkiksi laadukkaat ajohanskat katuajoon tai offroad-hommiin. Uusien, hyvin istuvien hanskojen sujauttaminen käsiin on juhlaa kenelle tahansa, ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Scott ajohanskat


Jos nuoren harrastuksiin kuuluu vaikkapa enduro, motocross tai snowcross, voisi myös kypäräkassi olla oiva lahja. Näissä huimapäisissä ajoharrastuksissa myös hyvät suojavarusteet ovat tuikitarpeellisia: niitä arvostavat itse lahjansaajan lisäksi varmasti myös hänen vanhempansa.

Yamaha motocross

 

Laatua ja hauskanpitoa myös aikuisille

Kuten nuoret, myös aikuiset arvostavat ilman muuta laatua. Kukaan ei ansaitse elämäänsä halpisrihkamaa, joten mitäpä jos ilahduttaisit lahjansaajaa vaikkapa laadukkailla ja supertyylikkäillä Scottin tai Oakleyn aurinkolaseilla? Silloin juhlakalu olisi valmis kesän hauskanpitoon ja auringosta nauttimiseen kaikissa tilanteissa!

Jotkut meistä ovat todellisia vesipetoja. Ilmatäytteisten Jobe-vesilelujemme valikoimista löydät monenlaisia ideoita, joista lahjansaajan lisäksi varmasti pääsevät nauttimaan myös hänen perheensä tai kaveripiirinsä. Kuka sanoo että vain lapset tarvitsisivat vesileluja!

Jobe Anura -vesilelu


Kaikkihan me rakastamme uusia, laadukkaita ja hyvin istuvia vaatteita. Vaatteet ovat tärkeä osa paitsi tyyliä, myös mukavuutta. Jos juhlakalun harrastuksiin kuuluu vaikkapa offroad-ajo, löytyy hyviä ja monenlaisiin budjetteihin sopivia lahjaideoita esimerkiksi ajotakkien monipuolisesta valikoimasta. Kaikille sopivia vaatteita löydät vapaa-aikavalikoimastamme.

Yamaha-paidat

 

Pariskunnille yhteisiä ilonaiheita

Onko juhlan keskipisteenä pariskunta? Hienoa! Yhteiseksi sopivia lahjoja on hauska antaa. Jos pari harrastaa vaikkapa moottoripyöräilyä, voi heitä ilahduttaa kuljettajan vyötärölle kiinnitettävällä tartuntakahvavyöllä, josta kyytiläisen on hyvä pitää kiinni vauhdin hurmassakin. Hauska ja hyödyllinen lahja motoristipariskunnalle ovat myös vaikkapa samanlaiset ajokaulurit tai söpösti toisiinsa sopivat paidat tai hupparit.

Yamaha 60th mallisto


Kenties pariskunta harrastaakin veneilyä? Silloin vene on varmasti heidän yhteinen silmäteränsä, josta halutaan pitää hyvä huoli. Käytännöllisyydestä pitävälle pariskunnalle sopiva lahja voisi olla veneilykassi täytettynä erilaisilla veneenhoitotuotteilla. Jos pari sen sijaan arvostaa enemmän hauskanpitoa, löytyy vesiurheilun maailmasta vaikka mitä. Hurjapäisimmille pareille voisi vaikka wakeboard olla huikea lahja!

Jobe-wakeboard

« Takaisin