Joensuuhun ja Turkuun on avattu uudet Yamaha Centerit, Vantaalla viimeistellään uuden ilmeen saavaa myymälää!

27.1.2017

Uusi vuosi 2017 on tuonut tullessaan kaksi uutta Yamaha Centeriä Joensuuhun ja Turkuun. Näiden lisäksi Vantaan myymälää on remontoitu viime vuoden lopusta uuteen uskoon kohti Yamahan uuden visuaalisen ilmeen mukaista myymäläkonseptia. 

Yamaha Center Joensuu


Yamaha Center Joensuun
 
avajaisia vietettiin 13.1. ja uusi myymälä saikin heti asiakkailta positiivisen vastaanoton, kertoo myymäläpäällikkö Lauri Liinakoski. Avajaisviikonloppu oli onnistunut; asiakkaita riitti ja tarjoustuotteet tekivät hyvin kauppansa. Myös laitekauppaa tehtiin mukavasti ja useampi kelkka ja vene saikin jo uuden kodin, iloitsee Liinakoski. Liinakoski on tyytyväinen, sillä ensimmäisellä viikolla saatiin pyöräkauppaakin aikaiseksi ja muutama uusi Yamaha on saanut myyty-lapun tuulisuojaansa.

Venepuolella on havaittavissa mukavaa innostusta ja Joensuussa odotukset hyvästä venekesästä on jo korkealla. Avajaisviikonlopun aikana erityisesti Yamarin Cross 60 C -alumiinivene herätti asiakkaiden huomion ja se on edelleen myymälässä nähtävänä.

Lisäksi myymälässä on esillä hyvä valikoima Yamarin-, Yamarin Cross-, Finnmaster-, Suvi- ja Buster-veneitä, mutta erityisen kiinnostava uutuus on Finnmaster Husky R5 + Yamaha F70, vinkkaa Liinakoski.

Joensuussa toivotellaankin kaikki tervetulleiksi tutustumaan uuteen myymälään ja Yamaha-maailmaan! Löydät myymälän Motor-Naumasen ja K-Raudan yhteydestä, osoitteessa Kaltimontie 4.

Yamaha Center uusi visuaalinen ilme


Yamaha Center Turku
 
avasi ovensa asiakkaille heti vuodenvaihteen jälkeen, vaikka myymälän visuaalista ilmettä vielä viimeistelläänkin. Turun myymälän yrittäjä, Tomi Varjonen, on tyytyväinen starttiin. Uusi liikepaikka Turussa on sijainniltaan ihanteellinen ja se näkyy jo nyt asiakasvirrassa, kommentoi Varjonen. 

Vaikka myymälä ei olekaan vielä visuaaliselta ilmeeltään täysin valmis, on lattialla esillä jo lähes koko laajuudeltaan Yamaha-laitevalikoima sekä Yamarin, Yamarin Cross-, Finnmaster, Finnmaster Husky, TG- ja Buster-venemallistot. Huoltokin on auennut jo perämoottoreiden ja moottoripyörien osalta. Varjonen lupaa, että avajaisia vietetään vielä kevään aikana, kunhan myymälä ollaan saatu tiptop-kuntoon. Asiakkaat ovat kuitenkin tervetulleita vaikka heti, myymälän löytää helposti IKEAn naapurista, Raision ohitustien varrelta.


Yamaha Center Vantaa lähti uudistamaan myymäläänsä viime vuoden lopulla. Tavoitteena uudistusprojektissa on ollut tehdä myymälästä Yamahan uutta visuaalista ilmettä vastaava pilottimyymälä. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään myöhemmin keväällä, vinkkaa yrittäjä Varjonen. Tervetuloa kuitenkin jo nyt laitekaupoille, kevät lähestyy kovaa vauhtia!

« Takaisin