Huskyt testiin! Finnmaster Huskyt R6 ja R7 koeajettavissa vappuna Salon Teijolla

27.4.2016

Vappu, viikonloppu ja veneily – nyt on kova yhdistelmä luvassa! Vapunaattona 30.4. kannattaa suunnata Salon Teijolle, sillä Mathildedalin kylän rannassa Sinulla on mahdollisuus viedä koeajolle upeat Finnmaster Huskyt R6 ja R7!

Yamaha Center Salo on vahvasti mukana Mathildan Marinan avajaistapahtumassa Salon Teijolla. Pelkän veneiden ihailun sijasta nyt on mahdollista päräyttää myös koeajolle!

Koeajot järjestetään lauantaina 30. huhtikuuta kello 12–16 osoitteessa Ruukinrannantie, 25660 Mathildedal. Ajettavina ovat Finnmaster Husky R6 Yamahan F115-perämoottorilla sekä Finnmaster Husky R7 Yamaha F200-perämoottorilla.

Finnmaster Husky R7


Husky R6 on koko perheen loistovalinta

Vankkarakenteiset Huskyt pärjäävät hienosti meriolosuhteissa. Finnmaster Husky R6 on loistava valinta koko perheen monipuoliseen veneilyyn mukautuen täydellisesti niin mökkeily-, kalastus- kuin yhteysveneeksikin. Veneeseen voi turvallisin mielin tuoda myös perheen pienokaiset, sillä sen jalansijat ovat tukevat ja tuulilasi sekä laidat ovat korkeat.

Husky R6 -vene on myös käytännöllinen. Siinä on runsaasti säilytystilaa isommankin porukan tavaroille, ja sen alumiiniturkki on huoleton ja helppohoitoinen.

Husky R6:n kyydissä on juhlallista olla, siitä huolen pitävät muun muassa erinomaisen mukavat istuimet. Tule testaamaan Husky R6 -venettä niin huomaat sen itsekin! 

Finnmaster Husky R6


Husky R7 on parhaimmillaan säässä kuin säässä 

Kesäsää saattaa joskus yllättää; yhtenä hetkenä kirkkaana paistanut aurinko voi yllättäen saada eteensä sadepilviä. Jos menopelinäsi on Finnmaster Husky R7, tiedät, että sehän ei ole mikään ongelma. Husky R7 -veneen suojakuomu on nimittäin näppärä avata esille, jos sade yllättää. Kuomun alla lomapäivien vietto jatkuu suojaisasti rattoisana sateesta huolimatta. Ja kun aurinko taas paistaa, on aika ottaa siitä ilo irti: R7-veneessä on reilunkokoinen U:n muotoinen sohva, jonka muutat aurinkokanneksi käden käänteessä!

Husky R7 on paitsi vakaa myös hiljainen, ja soveltuukin siten erinomaisesti päivän mittaisille tutkimusretkille vaikkapa saaristoon. Korkea tuulilasi tarjoaa suojaa kaikille matkustajille. Koeajaessasi Finnmaster Husky R7 -venettä vappuna Mathildedalissa, saat samalla kokea Yamaha F200 -perämoottorin poikkeuksellisen tehon ja kiihtyvyyden.

Tervetuloa koeajoille!

Ohjelmassa:

11:00 Avajaisseremonia, Y2K-Quartet, jazzia
12-16 Yamaha Center Salo esittäytyy
13-16 Taikuri Marcus Alexander viihdyttää lapsia
18-20 Kyläpanimon maistatuksia
22:15 Ilotulitus
21-02 Hupilupa-orkesteri vauhdissa

Tarjolla simaa ja tippaleipiä, lapsille ilmapalloja, arvontaa!

Lue tapahtumasta lisää Facebookissa!

Mathildan Marinan avajaiset

« Takaisin