Duell Days valtaa jälleen Yamaha Center Vantaan: tule tekemään parhaat löydöt!

18.4.2016

Legendaarinen Duell Days -tapahtuma ei ainakaan motoristikansan keskuudessa esittelyjä kaipaa. Duell Days ottaa haltuunsa Yamaha Center Vantaan jälleen 22.–24. huhtikuuta, ja silloin kannattaa olla nopea: huikeilla tarjoushinnoilla parhaat viedään päältä välittömästi.

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa ajokausi kuin Duell Days -prätkäviikonloppu! Nyt on aika näyttää ovea vanhoille kulahtaneille ajovarusteille ja hankkia uutta ja tyylikästä tilalle.

– Nämä ovat todelliset superhalpamyyntipäivät, kiteyttää myyntipäällikkö Marjo Juola Yamaha Center Vantaalta.

– Duell Days -viikonlopputarjouksemme ovat keskimäärin 20–40%, mutta parhaimmillaan joitakin tuotteita saa jopa -70% tarjouksella, Juola hehkuttaa.

Hän ennustaa, että myös tänä vuonna yhdeksi tapahtuman suosikiksi nousee lauantainen tehonmittauspenkki. Asiakkaat saavat tuoda omat pyöränsä testattaviksi ja silloin selviää paljonko kenenkin prätkässä on tehoa!

– Tehonmittauspenkkiin jonotetaan, se on todella suosittu. Ja paras pyörä tietenkin palkitaan, Juola vinkkaa.

Yamaha Center Vantaa Duell Days


Upea mahdollisuus uusia ajovarusteita

Tyylikkäät ja katu-uskottavat varusteet ovat olennainen osa ajoelämystä ja turvallisuutta.

Duell Daysin aikaan tarjolla on moottoripyörän tarvikkeita ja varusteita laidasta laitaan, esimerkiksi laadukkaita Schuberth-kypäriä, erilaisiin tarpeisiin sopivia ajopuhelimia, moottoripyörän renkaita ja Yamaha-brändättyjä vaatteita.

Heivaa siis vanhat kamppeet ja panosta laatuun, turvallisuuteen ja tyyliin. Joka päivä ensimmäiset 20 ostajaa saavat yllätyslahjan – ostoksen suuruuteen katsomatta!

– Tarjouksessa on muun muassa ajofarkkuja, joissa on kevlar-kangas sekä lonkka- ja polvisuojat. Lisäksi löytyy muun muassa erilaisia ajotakkeja ja tietenkin monenlaisia ajohanskoja, Juola mainitsee esimerkkejä.

Näppäriä kypäräpuhelimia on tarjolla erilaisiin tilanteisiin, joko vain kuskin ja kyytiläisen käyttöön tai jopa 15 motoristin porukalle. Jos ostat ja asennutat ajopuhelimen Yamaha Center Vantaalla Duell Days -viikonlopun aikana, saat asennuksen veloituksetta. Asennukset siis tarjolla vain Duell Days viikonlopun aikana!

FJR1300 AE

Kokeile prätkää – kortilla tai ilman

Duell Days -viikonloppuna motoristeilla on mahdollisuus myös koeajaa Yamahan upeita prätkäuutuuksia. Koeajolle voit viedä esimerkiksi matkapyörälegenda FJR1300AE:n tai retrohenkeä vaalivan, upouuden XSR700:n. Koeajettavina ovat myös MT-09 Tracer, MT-09 ABS sekä kilparatojen kuningas, YZF-R1.

Eikö sinulla vielä ole prätkäkorttia? Siinäkin tapauksessa Duell Days on ehdottomasti oikea paikka sinulle. Suljetulla alueella pääset nimittäin kokeilemaan prätkällä ajoa – ilmaiseksi tietenkin.

– Teemme yhteistyötä Traffic Master -autokoulun kanssa ja Duell Daysin aikana autokouluopettaja on paikalla opastamassa aloittelijoita moottoripyörällä ajamisen alkuun, Juola kertoo.

Tulethan paikalle ajoissa, sillä viime vuoden Duell Days -viikonlopusta oppineena voimme kertoa, että tapahtuma aiheuttaa oikean kansanliikkeen! Tervetuloa!

Avaa esite tästä.


Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Aukioloajat:
Perjantai 22.4. 10-19
Lauantai 23.4. 10-15
Sunnuntai 24.4. 12-16

« Takaisin