Aina on hyvä aika ostaa vene!

8.2.2016

Veneet mielessä? Toisten mukaan vene kannattaa ostaa keväällä, toisten mukaan syksyllä. Me taas uskomme, että koska tahansa. Tiedä mitä teet, niin ajoituksella ei ole väliä. Katso tästä vinkkejä siihen, miten valitset itsellesi sopivan menopelin!

Juuri sinulle täydellinen vene

Kaikki veneet eivät ole samasta puusta veistettyjä. Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi sinisille lainehille aurinkoisena kesäpäivänä. Haluatko rentoutua ja köllötellä luksuksen keskellä, urheilla ja kiitää tai kenties etsiä parasta kala-apajaa?

Ota huomioon myös käytäntö ja mieti, millaiseen veneilyyn taitosi riittävät ja millaisissa olosuhteissa pääasiassa suunnittelet veneileväsi. Järven laineet ja kuohuva meri vaativat veneiltä erilaisia ominaisuuksia. Huomioi myös tarvitsemasi kuljetuskalusto.

Vinkkejä ja inspiraatiota voit etukäteen lueskella verkosta ja alan lehdistä. Liikkeidemme henkilökunta auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivan veneen.

Juuri sinulle täydellinen vene

 
Uusi vai käytetty?

Käytetty vene on usein mainio ehdokas, kunhan se tulee rakastavasta kodista. Hyvässä kodissa venettä on hoidettu ja huollatettu ajatuksella ja hartaudella. Tämä herättää ostajassa oikeutettua luottamusta, kuten myös se, että veneen historia on tiedossa ja myyjä kertoo siitä sinulle avoimesti. Jos harkitset käytetyn veneen ostamista, kysy rohkeasti veneen huolloista, telakoinneista, varustehankinnoista, korjauksista sekä aiempien omistajien määrästä.

Uusi vene on ylellisyyttä aidoimmillaan. Se on upea. Siinä ei ole ikäviä yllätyksiä. Siinä on takuu.

Ja mikä parasta, se on sinun. Voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin haluat ja huolehtia siitä pedantisti, jotta sen arvo säilyy hyvänä. Uutta venettä ostaessasi voit huoleti miettiä vain sitä, mikä upeista veneistämme on se oikea juuri sinulle.

Uusi vai käytetty vene

 
Rahoitus on mahdollisuus

Harvallapa on takataskusta napata täyttä summaa veneen ostamiseksi. Sopivan rahoitusratkaisun löytyminen on tällöin loistava mahdollisuus.

Verkkokaupassamme voit katsoa, millaisia ehdotuksia saat alustavalta rahoituslaskurilta. Keskustele toki ratkaisuista myös myyjämme kanssa!

Jos sinulla on jo vene jonka haluaisit vaihtaa uudempaan, on sekin etu. Rahoitusratkaisuja suunnitellessa kannattaa vanhan veneesi myynti- tai vaihtoarvo huomioida.

Rahoitus on mahdollisuus

 

Jos myyt venettäsi itse, muistathan panostaa kunnolla veneesi myyntiin, jotta saisit siitä parhaan mahdollisen hinnan. Esittele veneen tiedot ja historia mahdollisimman kattavasti vaikkapa verkossa.

Etsi tästä sinulle sopiva vene!

« Takaisin