Yamaha

Tracer 900 (2018)

Yamaha
Tracer 900 (2018)
Myyntihinta 11 170,00 € Autovero 3 325,95 € 14 495,95 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Anna tunteillesi valtaa

Ennen muuta Tracer 900:n satulassa voit nauttia täysillä liikkumisen vapaudesta. Sinä päätät mitä sinä teet. Kun haluat lähteä liikkeelle kun siltä tuntuu, on ominaisuuksiltaan monipuolinen Tracer 900 aina valmiina matkaan.

Sen vääntövahva moottori, kevyt alumiinirunko ja herkkätoiminen jousitus takaavat, että joka ajokerta on iloinen elämys. Pystyrento ajoasento, 18 litran bensatankki ja etukate sekä tuulilasi varmistavat, että voit ajaa pitkiä taipaleita nautiskelen muuttuvista maisemista.

Sen räväkkä suorituskyky ja innostava ajokäytös vie sinut sujuvasti ja mukavasti minne haluat. Tracer 900 on sport tourer, jonka satulassa on helppo karata arkirutiinien ulottumattomiin. Vapaa liikkuminen on meidän jokaisen oikeus! Anna siis tunteillesi valtaa ja nauti liikkumisen vapaudesta Tracer 900:n satulassa.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Puhuttelevampi ja laadukkaampi muotoilu
 • Parempi ergonomia ja tehokkaampi tuulisuoja
 • Kompakti ja kevyt, kolmisylinterinen 847 cc:n moottori
 • Uudenmallinen takahaarukka - parempi ajettavuus
 • Mukavampi 2-paikkainen istuin
 • Uusi, isompi tuulilasi, helppo käsisäätö
 • Matkustajan uudenlaiset, mukavammat jalkatapit
 • Kapea ja keveä CF-painevalettu alumiinirunko
 • A&S-kytkin, D-MODE, TCS, ABS
 • Tilava 18 litran bensatankki takaa pitkän toimintasäteen
 • Keskiseisontatuki vakiovarusteena
 • Yhdysrakenteiset sivulaukkujen kiinnikkeet

Kompakti ja kevyt, kolmisylinterinen 847 cc:n moottori

Tracer 900:n kolmisylinterisen, 847 cc:n rivimoottorin suoraviivaisen voimakas vääntö ja erinomainen huipputeho ovat omiaan sporttiseen matka-ajoon. Voimantuottoa edistävät keveät takomännät ja epäsymmetrinen, offset-sylinteriasettelu. Kompakti ja kevyt voimanlähde on luonteeltaan juuri sellainen, mitä innostava moottoripyöräily vaatii.

Uusi, laadukkaampi muotoilu

Muodoiltaan uudistettu Tracer 900 on toimivuudeltaan erinomainen Sport Tourer, jonka olemus huokuu virtaviivaista suorituskykyä. Katteen uudet muodot ja etuosan iso ilmanottoaukko ilmentävät tehokasta suorituskykyä.

Parempi ergonomia ja tehokkaampi tuulisuoja

Ominaisuuksiltaan päivitetty Tracer 900 nostaa luokkansa Sport Tourerin ajomukavuuden perusarvot uudelle tasolle. Kapeampi ohjaustanko ja isompi tuulilasi tehostavat tuulisuojaa. Uudenmallinen istuin sekä matkustajan jalkatapit ja tartuntakahvat tekevät pitkistäkin ajomatkoista nautinnollisen rentoja.

Edistyksellistä elektronista ajohallintaa

Vaihtelevissa ajo-olosuhteissa voit aina valita jonkin kolmesta, tilanteeseen parhaiten sopivasta D-MODE-käyntiohjelmasta. Napin painalluksella säätyvä, 3-asentoinen TCS-pidonhallinta varmistaa tehokkaan rengaspidon myös liukkaalla kelillä, ja ABS-järjestelmä lisää ajoturvallisuutta estämällä jarrujen lukittumisen. Käyttömukavuutta kohentavan QSS-vaihdeavustimen asennus on helppo, sen liitin ja johdotus on Tracer 900:n vakiovarusteena.

A&S-luisto- ja -lähtöavustuskytkin

Nopeasti pieniin vaihtaessa, esimerkiksi kaarteeseen mennessä, A&S-kytkimen luisto-ominaisuus rauhoittaa moottorijarrutuksen aiheuttamaa takapyörän pomppimista. A&S-kytkin vaimentaa voimansiirron äkillisiä nykäyksiä ja lisää näin ajoturvallisuutta sekä helpottaa ajohallintaa.

Muodoiltaan kapea 18-litrainen polttoainesäiliö

Riittävän, noin 300 kilometrin toimintasäteen takeeksi Tracer 900 on varustettu 18 litran bensatankilla. Muodoiltaan keskeltä kapea bensatankki antaa hyvän tuen kuljettajan polville. Muutenkin tankin muotoilu istuu linjakkaasti Tracerin virtaviivaisiin muotoihin.

Pidennetty, CF-painevalettu alumiininen takahaarukka

Etenkin kiihdytyksissä rengaspidon tehostamiseksi ja kautta linjan ajokäytöksen parantamiseksi Tracer 900:n alumiinitakahaarukka on 60 mm aiempaa pidempi. Parempi rengaspito tehostaa voiman tuntoa kiihdytyksissä ja pidemmän takahaarukan ansiosta pidempi akseliväli vakauttaa ajettavuutta suurissa nopeuksissa ja kaarreajossa.

Kevyt, CF-painevalettu alumiinirunko

Yksi Tracerin erinomaisen ajettavuuden perustekijä on kevyt ja kompakti alumiinirunko. Se takaa paitsi ketterän ja tasapainoisen ajettavuuden myös erittäin herkän ajotuntuman. Yksin tai kaksin, moottoritiellä tai mukaisella pikkutiellä, Tracer vastaa aina välittömästi, tarkasti ja ketterästi ohjausliikkeisiin.

Helpposäätöinen tuulilasi

Tracer 900:n tuulilasi on nyt isompi. Se parantaa yläkehon tuulisuojaa, joten etenkin matka-ajo on rennompaa. Yhdellä kädellä toimiva tuulilasin korkeussäätö takaa, että sen saa helposti oikeaan asentoon.

Keskiseisontatuki

Tracerin kattavaan varusteluun kuuluu mm. keskiseisontatuki. Se helpottaa sivulaukkujen kiinnitystä ja irrotusta, koska pyörä on suorassa. Keskiseisontatuki helpottaa myös ketjujen voitelua ja huoltoa sekä ajettavuuden ja polttoainetalouden kannalta tärkeiden rengaspaineiden tarkistamista.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi 3-sylinterinen, 4-tahtinen, nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 847 cm³
Sylinterin mitat 78,0 mm x 59,1 mm
Puristussuhde 11,5 : 1
Maksimiteho 84,6 kW (115PS) @ 10 000 rpm
Maksimivääntö 87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8 500 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, monilevy
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Hammasrattaat, 6-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Runko Timantin muotoinen
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 137 mm
Caster-kulma 24º
Jättö 100 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi (linkkutyyppinen jousitus)
Takajoustovara 142 mm
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy, Ø 298 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 120/70ZR17M/C (58W)
Takarengas 180/55ZR17M/C (73W)
Kokonaispituus 2 160 mm
Kokonaisleveys 850 mm
Kokonaiskorkeus 1 375 mm max 1,430 mm
Istuimen korkeus 850 mm max 865 mm
Akseliväli 1 500 mm
Maavara 135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 214
Polttoainesäiliön tilavuus 18
Öljysäiliön tilavuus 3,4
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät