Suuntaa veneesi suotuisille vesille!

Tee veneilystä helpompaa avullamme

Kesä on jo kulman takana ja veneilykausi alkamaisillaan. Meri tarjoaa kävijälleen mielenrauhaa, vapautta ja sporttisia seikkailuja. Kokeneet veneilijät sen tietävät: ulapan tyrskyt ja tyynet täytyy kokea itse.

Jos saat riemua luonnossa olemisesta ja hiljaisuudesta, saattaisi kalastus olla sinun juttusi. Mikäli sinulle on tärkeintä viettää aurinkoista kesäpäivää perheesi parissa, voisi rentouttava retkiveneily olla osuvin vaihtoehto. Veneilyharrastus tarjoaakin taatusti jokaiselle jotain iästä ja kiinnostuksenkohteista riippumatta.

Ensimmäistä kertaa vesille omalla veneellä

Ennen kuin vene irtoaa laiturista kannattaa varmistaa, että tekniikka on hallussa ja turvallisuus huomioitu. Veneilyharrastuksen aloittaminen saattaakin aluksi tuntua vaikealta ensikertalaiselle, mutta ei hätää: me autamme !

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset hankkiessasi ensimmäistä venettä. Tarjoamme opastusta veneilyharrastuksen aloittamiseen, yleishyödyllistä tietoa vesillä liikkumisesta sekä tietysti alan laadukkaimpia tuotteita veneistä varusteisiin.

Kattavat palvelut ja ensiluokkainen tuotevalikoima

Myymälämme ostavat  vaihtolaitteita ja myyvät niitä uudelleen asiakkaillemme. Jos olet vaihtamassa venettäsi omaan käyttötarkoitukseesi paremmin sopivaan malliin tai uutuuteen, autamme sinua löytämään sopivan. Kerro miten voimme olla avuksi ja tehdä kesästäsi useita merellisiä kokemuksia rikkaamman.

Ota yhteyttä

Nyt on aika tehdä unelmista totta! Olet sitten aikeissa hankkia ensiveneesi tai uuden mallin vanhan tilalle, meiltä löydät etsimäsi. Asiakaspalvelijamme antavat mielellään lisätietoa laajasta palvelutarjonnastamme ja suosittelevat venetyyppiisi parhaiten sopivia varusteita.

* Vaaditut kentät

Veneilyä helpottavia palveluitamme:

 • Huolenpitosopimus
  Veneestäsi pidetään huolta 36 kuukauden ajan. Palvelu kattaa kaiken tarvittavan, mm. huollot, talvisäilytyksen, nostot, laskut ja kuljetukset 50 km säteellä. Palvelun hinta sisältyy ostamasi venepaketin osamaksueriin. Helppoa ja vaivatonta ympäri vuoden.
 • Veneilykoulu
  Veneilykoulumme tarjoaa sinulle ja miehistöllesi käytännönläheistä koulutusta omalla veneelläsi. Opettelemme konkreettisen tekemisen kautta navigoinnin, veneen hallinnan ja veneilyyn ja merenkävijyyteen keskeisesti kuuluvan turvallisuuskulttuurin. Harjoittelemme kaikessa rauhassa myös veneen oikeaoppista käsittelyä ja rantautumista.
 • Rahoitus
  Järjestämme asiakkaillemme myös edullisia rahoituksia yhteistyökumppaneidemme kautta.
 • Lisävarusteet ja tarvikkeet
  Kauttamme kaikki varusteet veneeseen ja veneilyyn.
 • Huollot ja asennukset
  Liikkeessämme ammattitaitoinen ja palveleva perämoottorihuolto jolta onnistuvat myös lisävarusteasennukset sekä muut venetyöt.