Yamaha

SnoScoot (2018)

Yamaha
SnoScoot (2018)
Suositushinta 4 790,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Seuraava askel

Kun nuori on liian iso SRX 120:n satulaan, mutta ei vielä yllä täysikokoisen Yamaha-moottorikelkan ohjaimiin, mikä neuvoksi? Tässä tilanteessa oiva ratkaisu on uusi SRX 200 SnoScoot.

Yamaha kuuntelee aina käyttäjien toiveita. Näin sai alkunsa myös uusi, nuorille tarkoitettu SnoScoot-konsepti. Se on suunniteltu ja mitoitettu ajo- ja muilta ominaisuuksiltaan käyttömukavaksi ikäryhmän 8+ moottorikelkaksi. SnoScoot sopii myös heille, jotka eivät ehkä halua nousta ison moottorikelkan ohjaimiin. SnoScoot on Yamahan 50 vuoden kokemuksella tehty, hinnaltaan edullinen nuorison moottorikelkka.

Vaikka SnoScoot ei ulkomitoiltaan ole täyskokoisen Yamaha-moottorikelkan kokoinen, on se moottoriltaan, alustaltaan ja ajokäytökseltään isoistensa veroinen.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Suunniteltu 8+ -vuotiaille ja alle 153 cm:n pituisille kuljettajille.
 • Alusta loppuun perinteistä Yamahan laatua ja osaamista
 • mukava ajoasento tehostaa tasapainoa ja käsiteltävyyttä
 • Käyttömukavuutta lisäävät lämpökahvat
 • Luonteeltaan sujuva ja vaimeaääninen, 200 cc:n OHV-nelitahtimoottori
 • Puolipuristimella toimiva helppokäyttöinen vetokäynnistys
 • Kaksilla tukivarsilla toimiva etujousitus ja muovisukset
 • Tukeva, yhdellä säädettävällä iskunvaimentimella toimiva takajousitus
 • Pidoltaan hyvä ja kulutuskestävä, 1" / 25 mm korkea, Camoplast® Cobra -telamatto
 • Hydraulinen levyjarru ja CVT-keskipakokytkin
 • Kevyt alumiinitunneli ja tilavat syvennykset jaloille
 • Tehokas 55 W:n ajovalo ja kirkas LED-takavalo

Mitoitettu nuorille ja alle 153 cm:n pituisille kuljettajille

Ryhdikkään ajoasennon ja ergonomian mitoituksen ansiosta kuljettaja on lähellä painopistettä. Tämä tehostaa kelkan käsiteltävyyttä ja tasapainoa, joten ajonhallinta on erinomaisen sujuvaa. Suorituskyvyltään pirteä ja käytökseltään sopivasti vakaa ja ketterä SnoScoot avaa aloittelevalle kuljettajalle sekä itsetuntoa kohottavia ulottuvuuksia että hauskuutta moottorikelkkailuun.

Yamahan laatua ja osaamista

Vaikka huippunopeus on ehkä vaatimaton, on SnoScoot kautta linjan aito Yamaha-moottorikelkka. Sen voimansiirto, runko, alusta, jousitus, suksien tuenta ja muu varustelu on tehty samojen laatu- ja turvallisuusstandardien mukaan kuin isotkin Yamaha-moottorikelkat. Siksi SnoScoot on oiva vaihtoehto aloittaa moottorikelkkailun harrastaminen ja ajamisen oppiminen.

Luotettavaa Yamaha-suorituskykyä

Huippunopeus ei ole SnoScoot ominaisuuksista ensiarvoinen. Silti sen toimintavarman, 200 cc:n nelitahtimoottorin 10 hevosvoimaa takaavat noin 50 km/h:n huippunopeuden. Se riittää käytännössä hyvin ripeässäkin retkiajossa. Transistorisytytys, Mikuni-kaasutin ja alipainetoiminen polttoainepumppu varmistavat helpon käynnistyksen, ripeän kaasuun vastaavuuden ja tasaisen käynnin.

Ominaisuuksiltaan täysimittainen Camoplast®-telamatto

Pitovarmat ja kestävät Camoplast® telamatot ovat vuosien saatossa olleet vakiovarusteena monissa huipputehokkaissa Yamaha-moottorikelkoissa. Siksi oli selvää, että SnoScoot telamatoksi valittiin erikoisvalmisteinen, 1" / 25 mm korkea Camoplast Cobra. Se takaa erinomaiset ajo- ja pito-ominaisuudet, jotka ovat tärkeitä, kun haluaa nauttia täysillä moottorikelkalla ajosta.

Täysimittainen etujousitus ja ohjaamo

Kun istut SnoScootin satulaan, huomaat heti, että ohjaamo on kuin isossa moottorikelkassa. Snocross-ohjaustanko ja -kahvat, juuri tähän malliin suunniteltu ohjaus, keveät muovisukset ja täysimittainen, tukivarsilla toimiva etujousitus... kaikki mitoitettu siten, että nuori kuljettaja voi nauttia ja kehittää taitojaan. Yamahan suunnittelemat, erikoismalliset sukset varmistavat hyvän kantavuuden ja napakan ohjattavuuden.

Tukeva ja toimiva takajousitus

Edistyksellisen runkorakenteen ja tarkan ohjattavuuden ansiosta SnoScoot on käytökseltään hyvin samanlainen kuin isot Yamaha-moottorikelkat. Siksi myös takajousitus on mitoitettu vastaamaan näitä ominaisuuksia. Erikoisrakenteinen takajousitus on suunniteltu nimenomaan SnoScootia varten. Se toimii yhdellä, kierrejousella varustetulla iskunvaimentimella ja lisäksi telastossa on säädettävä vääntöjousi.

Kestävä ja luotettava voimansiirto ja tehokas jarru

SnoScoot voimansiirron suunnittelun lähtökohtana olivat ajettavuus, toimintavarmuus ja kestävyys. Siksi siinä on CVT-keskipakokytkin ja erikoisvalmisteinen vetohihna. Lähes huoltovapaa ja vaimeaääninen voimansiirto on kokonaan koteloitu. Vetoakselin hydraulinen Hayes-levyjarru takaa tehokkaan pysähtymisen.

Muodoiltaan tyylikäs ja ajossa mukava

SnoScoot on tehty rentoon hauskanpitoon ja ajamisesta nautiskeluun. Siksi myös sen väritys on tyylikäs ja pirteä. Lisäksi on panostettu käytännöllisyyteen ja ajomukavuuteen – hyvän pidon takaavat tilavat jalkakourut, leveät astinlaudat, mukava satula ja tietenkin kahvalämmittimet.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tyyppi /Ssylinterin tilavuus 4-tahtinen / 192cc
Sylinterit 1-sylinterinen
Jäähdytys Ilmajäähdytetty
Sylinterin mitat 70,0 mm x 55,0 mm
Polttoaineen syöttö B-24 Mikuni
Imukanavat 1-venttiilinen
Sytytysjärjestelmä CDI
Pakokanava 1-venttiilinen
Kytkin / vaihteisto CVT
Jarrut Hydraulinen levy
Etuiskunvaimentimet Hydraulinen iskunvaimennin
Etujousitusjärjestelmä kaksoiskolmiotuki
Etujoustovara 114 mm
Takajousitusjärjestelmä Säädettävällä vääntöjousella
Takaiskunvaimentimet Hydraulinen iskunvaimennin
Takajoustovara 216 mm
Kokonaiskorkeus 914 mm
Kokonaisleveys 914 mm
Kokonaispituus 2 134 mm
Telamatto L x P x K 254 mm x 2 363 mm x 25 mm
Telamaton tyyppi Cobra
Suksien asento 775 mm
Polttoainesäiliön tilavuus 8,33 litraa
Käsien ja peukalon lämmittimet Kahvanlämmittimet
Etuvalon teho, tyyppi 12V/55W Halogen
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät