Yamaha

SCR950 (2017)

Yamaha
SCR950 (2017)
Myyntihinta 10 290,00 € Autovero 3 057,74 € 13 347,74 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Ajoelämyksen uusi ulottuvuus

Uuden sukupolven scrambler on tosiasia. SCR950 yhdistää taiten 1960-luvun Scramblerien olemuksen alan uusimpaan tekniikkaan. Tuloksena on hyvää fiilistä ja ajatonta, tyylikästä asennetta huokuva uuden sukupolven Scrambler. 

SCR950 sopii myös hyvin harrasteen pariin paluuta tekevälle kuin vastikään ison luokan ajoluvan saaneelle motoristille. Ajoasennoltaan rennon ryhdikäs ja olemukseltaan ajattoman tyylikäs SCR950 on juuri sitä, mitä perinteistä moottoripyörää arvostava havittelee. Sen ominaisuudet riittävät lennokkaaseen ajonautintoon yhtä lailla kaupungin kaduilla kuin maaseudun sorateilläkin.

Perinteisen teräsputkikehtorungon kehystämä, vääntövoimaa sykkivä V-twini, tukeva etuhaarukka ja takana kaksi herkkätoimista iskunvaimenninta edustavat moottoripyöräilyn perusarvoja, joiden ansiosta jokainen ajokerta on innostava elämys.

 

 

 

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Kaksisylinterinen, ilmajäähdytteinen, 942 cc:n 60-asteinen V-moottori
 • Tasainen satula ja aktiivisen etunoja ajoasento
 • Alumiiniset 19 ja 17 tuuman pinnapyörät
 • Välitangolla varustettu, leveä, teräksinen scrambler-ohjaustanko
 • Karkeakuvioiset Bridgestone-allroad-renkaat
 • Edessä ja takana peltilokasuojat
 • Musta moottori ja oheislaitteet
 • Saumaton, 13,2 litran bensasäiliö ja satulan alla säilytystila.
 • Perinteiset, kilpanumerolaatta-tyyliset sivukopat
 • Edessä kelluva Wave-levyjarru
 • Takana lisäsäiliöllä varustetut, optimaalisesti säädetyt iskunvaimentimet.
 • Haitarikumeilla varustettu, 41 mm:n Ø etuhaarukka

Tasainen satula ja ryhdikkään aktiivinen, etunoja ajoasento

Kapeahko, tasainen satula mahdollistaa aktiivisessa ajossa olennaisen vapaan liikkumisen istuimella. Kun tähän lisätään iso 17 tuuman takapyörä ja luonnollisen rento ajoasento, tehostaa SCR950:n ergonomia ajohallintaa ja ajomukavuutta.

Alumiiniset pinnapyörät

Viimeistelyltään SCR950 on kaikin puolin huipputasoa ja materiaalit laadukkaita. Korkealuokkaiset yksityiskohdat alleviivaavat sen ajatonta ja toimivaa tyyliä. Aitoa Scrambler-tyyliä edustavat edessä ja takana keveillä alumiinivanteilla varustetut 19 ja 17 tuuman pinnapyörät.

Nappularenkaat

Klassiseen Scrambler-tyyliin SCR950 on varustettu karkeakuvioisilla Bridgestone TW -allroad-renkailla. Niiden kulutuspintakuvio takaa hyvän pidon yhtälailla kaupungin kaduilla kuin taajaman ulkopuolisilla sorateilläkin Kapeahko 100-90/19-eturengas ja leveä 140-80/17-takarengas varmistavat, että SCR950 on helppo ja sujuva ajettava hyvinkin erilaisissa olosuhteissa.

Välitangolla varustettu, leveä ohjaustanko

SCR950:n helppo hallittavuus ja ketterä ajettavuus perustuvat satulan, ohjaustangon ja jalkatappien muodostamaan ergonomiseen geometriaan. Leveä ohjaustanko vaikuttaa rentoon ajoasentoon ja varmistaa myös tehokkaan ajohallinnan hitaillakin nopeuksilla. Tukevuuden takeeksi 22,2 mm:n läpimittaisessa ohjaustangossa on välitanko.

Scrambler-tyylinen jousitus

Jousitukseltaan SCR950 selvittää kunnialla urbaanin ympäristön yllätykset - asfaltin murtumat, katukaivojen syvänteet ja vastaavat iskut. Samoin jousitus on mitoitettu toimimaan moitteetta kun karkaat kaupungista maaseudun syrjäteiden rauhaan. Etuhaarukan 41 mm:n läpimittaisten liukuputkien suojana on klassiset haitarikumit. Takapään kahden iskunvaimentimen jousto ja vaimennus on optimoitu tehostamaan SCR950:n ajettavuutta hyvinkin erilaisissa olosuhteissa.

Perinteistä ammattitaitoa

Kokeneet motoristit arvostavat yksityiskohtia myöten korkealuokkaista viimeistelyä. Tältä osin SCR950 täyttää tiukatkin vaatimukset! Edessä ja takana teräspellistä tehdyt lokasuojat, alumiinivanteilla varustetut pinnapyörät ja iso, pyöreä LCD-nopeusmittari ovat kaikki osa laadukasta kokonaisuutta.

Saumaton bensatankki

SCR950:n suunnittelussa haluttiin korostaa ja kunnioittaa 1960-luvun perinteistä Scrambler-tyyliä. Hyvä esimerkki tästä on pinnaltaan täysin sileä, pisaramallinen bensatankki. Tilavuudeltaan 13,2 litran säiliö ja taloudellinen V-moottori takaavat mukavan pitkän toimintasäteen.

Satulan alla kätevä säilytystila

Vaikka Scrambler-tyyliin kuuluu pelkistetty varustelu, on kuljettajalla aina jotain pientä tavaraa jonka haluaa kuljettaa mukanaan. Siksi SCR950:n satulan alla on kätevä tavaratila henkilökohtaisille tavaroille.

60-asteinen V-twini

SCR950:n keskipiste on mustanpuhuva V-moottori ja sen oheislaitteet. Ulkonäöltään perinteisen ajaton ja ilmajäähdytteinen, 60-asteinen V-twini on kuitenkin teknisesti läpikotaisin alan uusinta uutta. Moottorin suorituskyky varmistaa, että jokainen ajokerta SCR950:n satulassa on ainutlaatuinen ajoelämys.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, 4-venttiilinen, SOHC, V-tyypin 2-sylinterinen
Moottorin tilavuus 942 cc
Sylinterin mitat 85,0 mm x 83,0 mm
Puristussuhde 9,0 : 1
Maksimiteho 40 kW (54,3PS) @ 5 500 rpm
Maksimivääntö 79,5 Nm (8,1 kg-m) @ 3 000 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, Monilevy
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä hammasrattaat, 5-vaihteinen
Voimansiirto Hihna
Runko kaksoiskehto
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka, Ø 41 mm
Etujoustovara 135 mm
Caster-kulma 29º
Jättö 130 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi
Takajoustovara 110 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 298 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 298 mm
Eturengas 100/90-19M/C 57H
Takarengas 140/80R17M/C 69H
Kokonaispituus 2 255 mm
Kokonaisleveys 895 mm
Kokonaiskorkeus 1 170 mm
Istuimen korkeus 830 mm
Akseliväli 1 575 mm
Maavara 145 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 252 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 13 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 4,3 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät