Yamaha Center Salo

Avoinna arkisin 9-17, la 10-14

Yamaha Center Salo
Satamakatu 12
24100 Salo
Hae reittiohje
010 279 2430
etunimi.sukunimi@salomarine.fi
Yhteydenottopyyntö
(Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon on 8,8 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.)

Yamaha Center Salo kuuluu Salomarine Oy -yhtiöön, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Myymälä toimi vuoteen 2012 Salomarine Oy -nimellä, kunnes se vaihtui Yamaha Centeriksi. 


Nykyisiin liiketiloihin, osoitteeseen Satamakatu 12, muutettiin vuonna 2011. Vuonna 2015 laajennettiin uusi halli, johon mahtuu jopa 100 venettä talvisäilytykseen! 

Tuotevalikoimamme

Myymälästämme löydät Yamarin-, Yamarin Cross-, Finnmaster-, Suvi-, Zodiac- ja Terhi-veneet sekä pienen valikoiman Yamaha-moottorikelkkoja, -mopoja, -skoottereita, -lumilinkoja, -generaattoreita, -vesijettejä sekä Muuli-trailereita.

Varustepuolelta löytyy laaja kattaus veneilytarvikkeita sekä pienempi valikoima moottoripyörävarusteita ja Jobe-vesiurheiluvälineitä. Myymme alkuperäiset Yamaha-varaosat kaikkiin laitteisiimme. 

Huolto

Yamaha Center Salo on valtuutettu Yamaha-merkkihuolto. Huollamme myymiämme merkkejä: niin veneitä kuin Yamaha-laitteitakin. Lue lisää huoltopalveluistamme huolto-sivulta.

Varaosakyselyt voi lähettää meille myös varaosakyselylomakkeen kautta.

Henkilökunta

Juha Kavalto

Juha Kavalto

Myynti
Mika Laaksonen

Varaosat ja huolto

Varaosat ja huolto
050-564 5728

Kuva tulossa

Antti Lehmussaari

Huolto
Kuva tulossa

Jarkko Sainio

Huolto
Kuva tulossa

Kalle Lehmussaari

Huolto