Yamaha

PW50 (2018)

Yamaha
PW50 (2018)
Suositushinta 1 890,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Maastoseikkailut alkavat tästä.

Kun on puhe lasten minipyöristä, Yamaha on selvä johtaja. Kun katsoo PW50:n kuljettajaystävällistä rakennetta, on helppo nähdä, miksi tämä 50 kuution 2-tahtinen pyörä on sekä lasten että näiden vanhempien vankka suosikki. Turvaominaisuuksiin kuuluu kaasurajoitin, jonka avulla vanhemmat voivat rajoittaa huippunopeuden kuljettajan taitoihin sopivaksi – ja kardaanilla toteutettu voimansiirto vähentää huoltotöitä. Vaihtamisesta ei myöskään tarvitse huolehtia. Pyörän terhakka 50 kuution 2-tahtinen moottori käyttää automaattista vaihdelaatikkoa ja tarjoaa siten helppoa "käännä kaasua ja aja" -suorituskykyä.

Tämä kevyt ja pienikokoinen minipyörä painaa vain 39 kg ja on siten ihanteellinen lapsille, jotka haluavat pitää hauskaa ja samalla kehittää ajotaitojaan.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

  • 50 kuution 2-tahtinen moottori ja täysin automaattinen vaihdelaatikko
  • Luotettava kardaani vähentää huoltotöitä
  • Yksinkertainen kaasurajoitin helpottaa vanhempien valvontatehtävää
  • Kevyt käsittely ja pieni koko
  • Erillinen 2-tahtiöljysäiliö helppoa käyttöä varten
  • Yamahan suunnittelu, laatu ja luotettavuus

Täysautomaattinen, 50 kuution, 2-tahtinen moottori

PW50:n kevyt, 50 kuution, 2-tahtinen, ilmajäähdytetty moottori on suunniteltu erityisesti uusien kuljettajien tarpeisiin. Tasaisesti toimiva ja herkästi reagoiva täysautomaattinen vaihdelaatikko tarjoaa kuljettajaystävällisen "käännä kaasua-ja-aja"-toiminnan – ja yksinkertaisen kaasurajoittimen avulla vanhemmat voivat säätää huippunopeuden kuljettajan taitotasoon sopivaksi.

Vähän huoltoa tarvitseva kardaani

Lähes jokainen ominaisuus tässä mainiossa pienessä moottoripyörässä on suunniteltu tekemään PW50:stä hauska ajaa ja helppo omistaa. Täysin suljettu voimansiirtojärjestelmä on puhdas ja hiljainen, mikä, yhdessä vähän huoltoa tarvitsevan rakenteen kanssa, tekee tästä mallista ilmeisen valinnan uusille kuljettajille ja vanhemmille, jotka haluavat helppoa elämää.

Alhainen satulan korkeus ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet

Vain 485 mm:n korkeudella oleva satulan ja mukavan ajoasennon ansiosta uudet kuljettajat tuntevat olonsa heti kotoisaksi PW50:n kyydissä. Ohjaustangon rakenne on samankaltainen kuin polkupyörissä, mikä tekee siitä helpon aloittelijoille: takajarrua käytetään vasemmalla kädellä ja etujarrua oikealla kädellä. Käännät vain kaasua ja hupi alkaa.

3-puolaiset teräspyörät

Vaikka malli painaa vain 39 kg, se on sitkeä pikku moottoripyörä, joka on suunniteltu antamaan hupia vuosien ajan. Sen vahvat, 3-puolaiset, 10 tuuman teräspyörät on helppo puhdistaa – ja hyvän pidon tarjoavat PW50:n tukevat 2,5 tuumaa leveät renkaat.

Kevyet ja vahvat muoviosat

Kuten Yamahan tehokkaammat off-road-pyörät, PW50 on varustettu vahvoilla muoviosilla, jossa lujuus yhdistyy keveyteen. Etu- ja takalokasuojat ja sivumuovit ovat Racing Blue -sinisiä ja kirkkaat tankkitarrat sekä valkoiset numeropohjat antavat tälle minipyörälle urheilullisen imagon.

Kevyt pakoputki

Tutustu pakoputkeen ja huomaat jälleen yhden esimerkin siitä, miten suunnittelijat ovat tehneet kaikkensa parantaakseen pyörän turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Tämä lämpökilven sisältävä pakoputki on ohjattu läheltä moottoria maavaran lisäämiseksi ja paremman suojauksen tarjoamiseksi.

Helppo omistaa

Vanhempien, joille moottoripyöräilyn maailma on uusi, ei tarvitse huolehtia mekaanisista ongelmista, koska PW50:n älykäs suunnittelu tekee siitä omistajalleen vaivattoman. Erillinen 2-tahtinen öljysäiliö tarkoittaa, että öljyä ei tarvitse sekoittaa polttoaineeseen. Helposti tavoitettava moottori, lujat teräspyörät ja voimansiirto vaativat vain vähän rutiinihuoltoa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Ilmajäähdytetty, 2-tahtinen, yksisylinterinen, läppäventtiili
Moottorin tilavuus 49 cc
Sylinterin mitat 40,0 mm x 39,2 mm
Puristussuhde 6,0 : 1
Voitelujärjestelmä Yamaha Autolube
Kytkimen tyyppi Märkä, automaattinen keskipako
Kaasutin Mikuni VM12/1
Sytytysjärjestelmä CDI
Käynnistysjärjestelmä Poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä Automaattinen
Voimansiirto Akseli
Runko Teräsputki
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 60 mm
Caster-kulma 25º
Jättö 50 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 50 mm
Etujarru Rumpu
Takajarru Rumpu
Eturengas 2.50-10 4PR
Takarengas 2.50-10 4PR
Kokonaispituus 1 245 mm
Kokonaisleveys 575 mm
Kokonaiskorkeus 715 mm
Istuimen korkeus 485 mm
Akseliväli 855 mm
Maavara 105 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 39 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 2,0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 0,35 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät