Yamaha

Neo's 4-tahti (2017)

Yamaha
Neo's 4-tahti (2017)
Suositushinta 2 790,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Fiksu tapa liikkua

Kiihkeä elämänrytmi siviittää usein työ- ja vapaa-aikaa. Päivisin on useita työtapaamisia eri paikoissa ja vapaa-ajan harrastukset sekä ystävien tapaamiset vaativat nekin sujuvaa liikkumista paikasta toiseen. Ratkaisu on helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen, Yamaha Neo's 4 -skootteri.

Tyylikkään ja helppokäyttöisen Neo's 4:n terhakka ja toimintavarma, vaimeaääninen 50 cc:n 4-tahtimoottori on myös vähäpäästöinen.

Muodoiltaan elegantti Neo's 4 on järkevä ratkaisu sujuvaan kaupunkiliikkumiseen. Se on suunniteltu käyttömukavaksi ja turvalliseksi; muodoiltaan mukava, matala satula takaa hyvän hallittavuuden. Isot 12-tuuman pyörät varmistavat vakaan ajokäytöksen ja UBS (Unified Braking System) -yhdistelmäjarrut sekä etupyörän iso,190 mm:n levyjarru lisäävät ajoturvallisuutta. Linjakas tyyli yltää yksityiskohtiin, kuten selkeän helppolukuinen mittaristo ja tyylikkäät alumiinivanteet. Tilavalla istuimella on myös hyvin tilaa kahdelle ja sen alla on iso tavaratila.


Neo's 4-tahti UBS-versio 2 790 €

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Tyylikäs, nykyaikaisesti muotoiltu, urbaani skootteri
 • Nestejäähdytteinen, polttoainesuihkutuksella toimiva, 50 cc:n 4-tahtimoottori
 • Erinomainen polttoainetalous ja pienet päästöt
 • Tyylikkäät alumiinivanteet ja vantterat 12 tuuman renkaat
 • Tunnusomaiset, tuplat ajovalot
 • Hillitty, sinisellä taustavalaistu LCD-mittaristo
 • Tyylikkään elegantti
 • UBS (Unified Braking System) -mallissa yhdistelmäjarrut lisäävät ajoturvallisuutta.
 • Lukittava kypärä-/tavaralokero
 • Kätevä tavarakoukku
 • Tehoa ja voimaa myös matkustajan kuljettamiseen

Tyylikkäät alumiinivanteet

Tyylikkään Neo's 4 piirteisiin sopivat 5-puolaiset alumiinivanteet ja hopean värinen etuhaarukka eivät ole vain hyvän näköiset - myös niillä olevat 12 tuuman renkaat varmistavat hyvän pidon ja ajettavuuden. Etupyörän iso 190 mm:n läpimittainen levyjarru sekä valinnainen UBS (Unified Braking System) -yhdistelmäjarrujärjestelmä takaavat tehokkaan ja hallitun pysähtymisen kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Saa päät kääntymään

Klassisen elegantti Neo's 4 huomataan missä tahansa liikkuukin. Neo's 4 on ilo ajaa. Sen etuosan kiehtovan ilmeen kruunaavat kaksi perinteisen muotoista ja tehokasta ajovaloa. Kauniin ja hillityn takaosan muotoja korostavat kirkkaat takavalot. Liikuitpa missä tahansa Neo's 4 -skootterilla, sinut huomataan.

Taloudellinen ja vähäpäästöinen 4-tahtimoottori

Neo's 4:n sydän on vähäpäästöinen ja polttoainetaloudellinen, nykyaikaisen tehokas ja hiljainen 50 cc:n nelitahtimoottori. Polttoainesuihkutuksella toimivan, nestejäähdytteisen moottorin voima riittää jyrkissäkin nousuissa myös matkustajan kuormalla. Suorituskykyinen moottori on silti käynniltään vaimea ja päästöiltään vähäinen.

Ajomukavuutta ja toimintavarmuutta

Käyttömukavuutta korostaa tilavan, kahden istuttavan satulan muotoilu, yhdysrakenteiset kahvat matkustajalle, sekä taittuvat jalkatapit. Terhakan 4-tahtimoottorin voima riittää viemään sinut ja matkustajan sujuvasti minne haluatte. Pysäköinti on vaivatonta ja ajovarusteet säilyvät satulan alla lukollisessa lokerossa. Kypärä tai ostoskassi kiinnittyy kätevästi myös jalkatilan tavarakoukkuun.

Tyylikäs ja selkeä mittaristo

Liikenteen vilinässä on aina hyvä tietää liikkumisen kannalta olennaiset tiedot. Hillityn sinisellä taustavalolla varustetun mittariston digitaalinäytöstä näkyy kertasilmäyksellä ajonopeus, polttoaineen määrä ja kellonaika. Näytön vieressä on selkeät merkki- ja varoitusvalot. Tyylikäs ja siisti mittaristo istuu erinomaisesti Neo's 4 -skootterin elegantin tyylikkäisiin muotoihin.

Näppärä ja kätevä

Piirteiltään ja olemukseltaan määrätietoisen linjakas Neo's 4 erottuu tyylikkäästi massasta. Sen ajaton eleganssi ja persoonallinen muotoilu saa osakseen ihailevia katseita kaikkialla. Joten olitpa liikenteessä yksi tai kaksin, Neo's 4 vie aina näppärästi ja turvallisen sujuvasti perille. Se on yksiöllisen järkevä ratkaisu, kun haluat liikkua sujuvasti kaupungilla.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Esittelytuote Joensuu, Kuopio, Tampere, Turku, Vantaa
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen
Moottorin tilavuus 49 cc
Sylinterin mitat 38,0 mm x 43,6 mm
Puristussuhde 12,0 : 1
Maksimiteho 2,3 kW @ 7 000 rpm
Maksimivääntö 3,15 Nm @ 7 000 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 70 mm
Takajousitusjärjestelmä Hydraulinen keinuyksikkö
Takajoustovara 60 mm
Etujarru Yksi levy, Ø 190 mm
Takajarru Rumpu, Ø 110 mm
Eturengas 120/70-12
Takarengas 130/70-12
Kokonaispituus 1 840 mm
Kokonaisleveys 663 mm
Kokonaiskorkeus 1 125 mm
Istuimen korkeus 790 mm
Akseliväli 1 275 mm
Maavara 154 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 95 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 5,4 l
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät