Yamaha

MT-07 (2018)

Yamaha
MT-07 (2018)
Myyntihinta 7 160,00 € Autovero 1 837,84 € 8 997,84 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Terävöitetty

Euroopan markkinoilla erittäin hyvin menestynyt MT-07 on yksi Yamahan kautta aikain eniten myydyistä Hyper Naked -katupyöristä. Eikä ihme, sillä sen tekniikka ja ominaisuudet ovat aivan omaa luokkaansa.

Sen kompaktin ja taloudellisen, kaksisylinterisen, 689 cc:n crossplane-rivikoneen luonteeltaan väkevä ja suoraviivainen vääntövoima varmistaa hyvän kiihtyvyyden ja huippunopeuden.

Ajomukavuutta kohentava, uudenmallinen satula, entistä radikaalimmat muodot ja isot ilmanottoaukot ovat uudistetun MT-07:n tunnusmerkkejä. Jousituksen muutosten ja hienosäätöjen myötä MT-07 on ajettavuudeltaan entistäkin parempi. Tarkan ja herkän ohjauksen ansiosta se menee tarkalleen sinne, minne sen osoitat.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen, 689 cc:n rivimoottori
 • Uudistettu etu- ja takajousitus
 • Ajossa ketterä ja helposti hallittava
 • Uudistettu, laadukas muotoilu
 • Parempi ajoasento
 • Crossplane-teknologiaa hyödyntävä, 270-asteinen kampiakseli
 • Erinomainen suorituskyky ja käytössä edullinen
 • Kuivapaino vain 164 kg
 • Tehty ajonautintoon
 • Saatavilla myös 35 kW:n A2-versio
 • Led-näyttöinen ja monipuolinen digitaalimittaristo
 • Edessä 282 mm:n jarrulevyt ja 4-mäntäiset jarrusatulat

* MT-07 laitteeseen on saatavilla tehonalennussarja, jonka asentamisen jälkeen laite sopii A2-ajokorttiluokkaan

Kaksisylinterinen, 689 cc:n crossplane-rivikone

MT-07:n ainutlaatuinen luonne juontaa sen kaksisylinterisen 689 cc:n rivimoottorin käytökseen. Crossplane-teknologiaa hyödyntävä voimanlähde avaa uusia ulottuvuuksia tämän kokoluokan moottorin ominaisuuksille. Epäkeskeinen sytytys ja 270-asteinen kampiakseli tuottavat muhevan kiihtyvyyden ja voimantunteen, joka on peräisin alakierroksilta lähtien suoraviivaisen tehokkaasta väännöstä.

Kapea ja kompakti putkirakenteinen takarunko

MT-07:n tunnusomainen, määrätietoisen keveä käsiteltävyys ja ketteryys juontaa keveästä rungosta. Moottori on avoimen rungon jäykistävä osa ja takarunko keveäntukeva putkirakenne. Jousituksen uudet perusasetukset herkistävät ohjaustuntumaa entisestään. Samalla ne yhdessä kompaktin ja lyhyen akselivälin kanssa tekevät ajettavuudesta entistäkin ketterämpää.

Optimoitu ajettavuus

Yamaha Hyper Naked malliston ominaispiirteitä ovat tarkka ja herkkä ajotuntuma sekä suoraviivaisen helppo käsiteltävyys. Rungon ja alustan mitoitus sekä painojakautuma on kaikki optimoitu parasta ajokäytöstä ajatellen. Siksi kiihdytyksissä ja suurissa nopeuksissa sekä jarrutuksissa vakaa MT-07 on mutkaisella maantiellä mieltä hivelevän ketterä kääntymään.

Erinomaisen suorituskykyinen hinta/laatusuhde

Nestejäähdytteinen rivimoottori, keveä runko ja uudet muodot – MT-07 on suorituskykyinen ja ominaisuuksiltaan monipuolinen, moderni, käyttökuluiltaan edullinen katupyörä. Ajokäytökseltään ketterä ja hallittavuudeltaan helppo MT-07 on yhtä innostava ajettava niin aloittelijan kuin kokeneenkin motoristin käskemänä.

Terävöitetty MT-muotoilu

Uudenmallinen bensatankki ja ilmanottoaukot terävöittävät MT-07:n ilmettä ja profiilia. Uudenmallinen satula ja mustat sivukopat korostavat uhmakkaan etupainoista olemusta. Laadukasta varustelua ja viimeistelyä alleviivaavat ilmeeltään radikaali ajovalo ja MT-09-tyylinen takavalo.

Herkistetty jousitus

Etuhaarukan uudet, sporttiset perusasetukset tehostavat ajokäytöstä ja -tuntumaa. Lisäksi takavaimentimessa on nyt myös paluuvaimennuksen säätö. Tämä mahdollistaa jousituksen entistä tarkemman hienosäädön. Progressiivisen etu- ja takajouston 130 mm:n liike ja herkkä toimivuus tekevät ajosta tasaista ja helposti ennakoitavaa kaikissa ajo-olosuhteissa.

Mukavampi ajoasento

Uudenmallisen satulan ansiosta MT-07:n ajoasento sopii nyt entistä paremmin erikokoisille kuljettajille. Ajomukavuutta parantaa puolestaan se, että uuden istuimen etuosa yltää reilusti bensatankin takaosan yli. Uudenmallinen istuin ja MT-tyylin muotoilu terästää myös MT-07-profiilia.

Ohjaustangossa oleva digitaalinen mittaristo

MT-07:n digitaalinen mittaristo on sijoitettu mahdollisimman alas ohjaustangon keskelle, jotta se ei häiritse kuljettajan näkyvyyttä edessä olevalle tielle. Helppolukuisessa digitaalinäytössä on tavanomaisen nopeusnäytön lisäksi mm. vaihteen ja polttoainemäärän näyttö. Moottorin käyntinopeuden (kierrosluvun) palkkinäyttö on paksuimmillaan 4 000 – 8 000 r/min:n käyntialueella, jolloin myös vääntö on suurimmillaan.

Saatavilla myös 35 kW:n A2-versio

Täystehoisen MT-07:n lukemat ovat 55,0 kW (74,8 hv) @ 9 000 r/min. Lisäksi on A2-luokkaan rajoitettu 35 kW:n tehoinen erikoisversio. Rajoitetusta huipputehosta huolimatta, MT-07:n moottorin luontainen ala- ja keskialueen tehokas vääntö varmistaa ripeän kiihtyvyyden.

Kuivapaino vain 164 kg

Ensimmäinen seikka MT-07:n ajossa on sen keveän ketterä ajokäytös ja helppo hallittavuus. Sujuvan ja innostavan ajokäytöksen salaisuus on keveä 164 kilon paino ja lyhyt 1 400 mm:n akseliväli.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Esittelytuote Turku
Moottorin tyyppi 2-sylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 689 cm³
Sylinterin mitat 80,0 mm x 68,6 mm
Puristussuhde 11,5 : 1
Maksimiteho 55,0 kW (74,8PS) @ 9 000 rpm
Maksimivääntö 68,0 Nm (6,9 kg-m) @ 6 500 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, Monilevy
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Hammasrattaat, 6-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Runko Timantin muotoinen
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 130 mm
Caster-kulma 24º 50
Jättö 90 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi (linkkutyyppinen jousitus)
Takajoustovara 130 mm
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy, Ø 282 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 120/70 ZR 17M/C(58W) (Tubeless)
Takarengas 180/55 ZR 17M/C(73W) (Tubeless)
Kokonaispituus 2 085 mm
Kokonaisleveys 745 mm
Kokonaiskorkeus 1 090 mm
Istuimen korkeus 805 mm
Akseliväli 1 400 mm
Maavara 140 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 182 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 14 litraa
Öljysäiliön tilavuus 3,0 litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät