Offroad-pyörät

Offroad-pyörät

Ofrroad-pyörien sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi pyörästä ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, YZ125
Yamaha

YZ125

Sh. 7 790,00 €
Yamaha, YZ250F
Yamaha

YZ250F

Sh. 9 140,00 €
Yamaha, YZ450F
Yamaha

YZ450F

Sh. 9 750,00 €
Yamaha, YZ250
Yamaha

YZ250

Sh. 8 590,00 €
Yamaha, TT-R125LW/E
Yamaha

TT-R125LW/E

Sh. 4 290,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 12

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Yamaha, TT-R125LW/E

  Harjoittelu tekee mestarin

  TT-R125LW ja kätevällä sähköstartilla varustettu TT-R125LW/E ovat ominaisuuksiltaan kuin oikeat kilpapyörät. Tukeva ja silti keveä rakenne, levyjarru edessä ja  itkäliikkeinen jousitus ovat tuttuja kilpapyörien ominaisuuksia.

  TT-R125LW ja TT-R125LW/E ovatkin järkevä seuraava askel TT-R110E jälkeen. Helppohuoltoisen, ilmajäähdytteisen, 125 cc nelitahtimoottorin voima ja vääntö tuovat
  ajamiseen uuden ulottuvuuden.

  Etu- ja takapään 180 mm ja 168 mm joustoliikkeen ansiosta TT-R125LW/E etenee sujuvasti pattisellakin radalla.

   

  Lue lisää...
  Sh. 4 290,00 €

 2. Yamaha, YZ65

  Yamaha saavutti ensimmäisen motocrossin maailmanmestaruuden jo ennen kuin nykyiset motocrossin nousevat tähdet olivat syntyneet. Kaiken kilpailujen kautta saamansa kokemuksen Yamaha on aina siirtänyt niin aloittelijoille kuin kokeneille ammattilaisille valmistamiinsa motocrosspyöriin.

  Uuden YZ65:n tekniikassa on paljon vaikutteita kilpamalliston lippulaivan YZ450F kanssa. Se on suunniteltu ja mitoitettu harrastukseen vakavasti suhtautuvalle aloittelijalle. Täysin uuden moottorin ja rungon ympärille rakentuva 2-tahtinen hi-tech-YZ65 tarjoaa helposti hallittavaa tehoa ja voimaa sekä vakaat ja ketterät ajo-ominaisuudet.

  YZ450F-tyylinen varustelu - Yamaha-siniset vanteet ja ergonominen ajoasento - YZ65 on tulevaisuuden menestyjän valinta.

  Lue lisää...
  Sh. 4 650,00 €

 3. Yamaha, WR450F

  Yamahan WR-F-enduropyörät ovat osoittaneet voittajan luonteensa niin Enduro GP:ssä, Enduro 2 -luokassa, Cross Country -kilpailuissa kuin legendaarisessa Dakar-rallissa, jota voidaan pitää vaativimpana testinä mille tahansa enduropyörälle.

  Uudessa WR450F-enduropyörässä on YZ450F-mallin pohjalta kehitetty uusi tehokas moottori, ketterä alusta ja virtaviivainen kapea kate. WR450F takaa ylivoimaisen suorituskyvyn, luokkansa johtavan muokattavuuden ja legendaarisen toimintavarmuuden.

  Moottorin tehontuottoa voidaan säätää pyörän Wi-Fi-pohjaiseen järjestelmän kautta langattomasti Power Tuner -työkalulla. Kompakti ja ketterä 2019 WR450F on yksi markkinoiden älykkäimpiä ja monipuolisimmin varusteltuja enduropyöriä. Monipuolinen WR450F soveltuu lyhyisiin tai monipäiväisiin endurokilpailuihin, maastoajoon tai harrastuskäyttöön.

  Lue lisää...
  Sh. 9 500,00 € Autovero 2 340,72 €

 4. Yamaha, WR250F

  Yamaha on aina tehnyt asiat omalla tavallaan ja siksi muut seuraavat sitä. Käänteisellä sylinterikannella varustettu WR250F:n moottori on mielenkiintoisen näköinen.

  Nyt tämän menestyksellisen nelitahtisen tehoa ja käyntituntumaa on parannettu soveltamalla Enduron MM-sarjassa menestyneiden Yamaha-kilpapyörien tekniikkaa. Samoin ajokäytöstä ja kaarreominaisuuksia on parannettu uudella, YZ250F-tyylisellä kompaktilla alumiinirungolla ja jousituksen optimoiduilla asetuksilla.

  WR250F on nyt varustettu tehdaspyörien kaltaisella grafiikalla ja sinisillä vanteilla. Rakenteeltaan ja toimivuudeltaan taattua Yamaha-laatua oleva WR250F on sellaisenaan valmis lähtöviivalle.

  Lue lisää...
  Sh. 8 990,00 € Autovero 1 316,43 €

 5. Yamaha, TT-R110E

  Yamahan johtava TT-R-sarja sisältää tyylikkään TT-R110E:n, joka on tarkoitettu aloittelijoille sekä niille, jotka ovat vaihtamassa suurempaan pienemmästä TT-R50E:stä.

  Sen radikaali Racing Blue motocross-tyyli on saanut innoituksensa suoraan MXGP-palkintoja voittaneista YZ-kilpapyöristä. Helpon hallittavuuden ja kuljettajan mukavuuden tämä hyvännäköinen lasten pyörä varmistaa pitkäjoustoisella etu- ja takajousituksella.

  Uudet sekä kokeneemmatkin kuljettajat tulevat rakastamaan 110 kuution, 4-tahtisen moottorin tasaista ja vahvaa suorituskykyä. 4-nopeuksinen, puoliautomaattinen vaihdelaatikko tarkoittaa, ettei pyörässä ole kytkinvipua kuljettajien vaivana.

  Lue lisää...
  Sh. 3 390,00 €

 6. Yamaha, TT-R50E

  Yamahan TT-R50E toteuttaa varmasti jokaisen pikkulapsen haaveet.

  Kaikki tässä kuljettajaystävällisessä minipyörässä on suunniteltu tarjoamaan hauska ja nautittava kokemus 4 - 7 -vuotiaille kuljettajille. Jotta ajaminen olisi yksinkertaista, sähköisesti käynnistettävä, 50 kuution, 4-tahtinen moottori on varustettu puoliautomaattisella, 3-nopeuksisella vaihdelaatikolla – ja jotta vanhemmat voisivat valvoa ajoa, TT-R50E:n voi käynnistää vain avaimen kanssa.

  Sininen muotoilu on saanut innoituksen Yamahan GP-mestaruuksia voittaneista MX-pyöristä. Pitkäjoustoinen jousitus ja karkeapintaiset renkaat varmistavat, että TT-R50E tarjoaa tuntikausien hupia koko perheelle.

  Lue lisää...
  Sh. 1 890,00 €

 7. Yamaha, PW50

  Kun on puhe lasten minipyöristä, Yamaha on selvä johtaja. Kun katsoo PW50:n kuljettajaystävällistä rakennetta, on helppo nähdä, miksi tämä 50 kuution 2-tahtinen pyörä on sekä lasten että näiden vanhempien vankka suosikki. Turvaominaisuuksiin kuuluu kaasurajoitin, jonka avulla vanhemmat voivat rajoittaa huippunopeuden kuljettajan taitoihin sopivaksi – ja kardaanilla toteutettu voimansiirto vähentää huoltotöitä. Vaihtamisesta ei myöskään tarvitse huolehtia. Pyörän terhakka 50 kuution 2-tahtinen moottori käyttää automaattista vaihdelaatikkoa ja tarjoaa siten helppoa "käännä kaasua ja aja" -suorituskykyä.

  Tämä kevyt ja pienikokoinen minipyörä painaa vain 39 kg ja on siten ihanteellinen lapsille, jotka haluavat pitää hauskaa ja samalla kehittää ajotaitojaan.

   

  Lue lisää...
  Sh. 1 890,00 €

 8. Yamaha, YZ450F

  Entistä keveämpi, enemmän tehoa ja tarkempi ohjattavuus: Uuden YZ450F suorituskyky on kautta linjan entistä parempi. Siksi se on ykkösvalinta kun haluat voittoisaa suorituskykyä ja teräväntarkkaa ajohallintaa.

  Uuden moottorin entistä kevyempi sylinteri, korkeapuristeinen sylinterikansi, takomäntä ja profiililtaan aggressiiviset nokka-akselit tuottavat kaikin puolin maksimaalisen suorituskyvyn. Lisäksi YZ450F:n digitaalinen Power Tuner -sovellus mahdollistaa nopeat tehokarttojen säädöt varikolla, mikä on todella iso etu kaikissa ajo-olosuhteissa.

  Uuden alumiinisen palkkikehtorungon entistä paksummat alaputket ja ohuemmat yläputket vähentävät painoa ja parantavat ohjattavuutta. Alan huippua edustavat kierrejousellinen etuhaarukka ja linkkutoiminen takajousitus varmistavat tasapainoisen ajettavuuden.

  Lue lisää...
  Sh. 9 750,00 €

 9. Yamaha, YZ250F

  Alan uusimalla teknologialla ja sähköstartilla terästetty YZ250F on tehokkain ja teknisesti edistyksellisin Yamahan sarjatuotantona valmistama nelitahtinen, 250-kuutioinen motocross-pyörä.

  Innovatiivisen, käännetyllä sylinterinkannella varustetun moottorin huippuhyvät voimavarat ovat helposti hallittavissa lähtöpuomilta ruutulipulle - Yamaha Power Tuner ‑sovelluksen ja säädettävien tehokarttojen avulla voit valita "lennosta" jokaiselle radalle ja ajo-olosuhteisiin parhaiten sopivan tehokartan.

  Kompakti runko sekä tehokkaasti keskitetty massa ja painopiste takaavat erinomaisen ketterän ajettavuuden. Teknisesti alan johtava etuhaarukka ja linkuilla toimiva takajousitus varmistavat puolestaan huippuhyvän ajotuntuman ja vakaan ajettavuuden. Säädä. Kilpaile. Voita.

  Lue lisää...
  Sh. 9 140,00 €

 10. Yamaha, YZ250

  Pidempään lajia harrastaneet ja alan ammattilaiset tietävät varmasti kuinka menestyksellinen YZ250 on vuosien saatossa ollut. YZ250:n ansiolistalla on voittoja ja mestaruuksia kaikista merkittävistä motocross- ja supercross-sarjoista eri puolilla maailmaa.

  Sen vahva kaksitahtimoottori ja kevyt alumiinirunko takaavat, että YZ250 on kilpailukykyinen nyt ja tulevaisuudessa. Se on myös monelle kaksitahtisten valtakaudella aloittaneelle edelleen luokkansa esikuva. YZ250 on innostanut myös nuorempia harrastajia, jotka haluavat vain ajaa ja nauttia moottorin voimasta ja vauhdista.

  YZ250:n olemus, asenne ja tekniikka perustuu Yamaha YZ-F-tehdaspyöriin. Siksi siinä on muun muassa uuden sukupolven YZ-F-etu- ja takajousitus. YZ250 on tehty voittamaan!

  Lue lisää...
  Sh. 8 590,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 12

Sivu:
 1. 1
 2. 2
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?