Yamaha

TMAX

Yamaha
TMAX
Myyntihinta 12 503,00 € Autovero 3 261,92 € 15 764,92 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Radikaali TMAX

Nyt TMAX on jälleen entistä parempi. Sen moottoripyörän kaltainen suorituskyky tekee joka ajokerrasta iloisen elämyksen. Jo yli 250 000 tyytyväistä kuluttajaa on yksi syy siihen, miksi TMAX on yksi Yamahan kautta aikain eniten myyty malli.

Sen pirteä ja vääntövahva, 530 cc:n nelitahtikone on kevyt, ja moottoripyörämäinen runko ja jousitus pitävät huolen siitä, että sillä ehtii aina liikennevirran keulille kaupungissa ja maantiellä.

Yamahan sport-moottoripyörien piirteitä mukailevia, virtaviivaisen dynaamisia muotoja korostavat tuplat ajovalot. Moottoripyöristä tutut, elektroniset ajoavustimet varmistavat puolestaan erinomaisen ajohallinnan eri tilanteissa.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Sporttisen dynaaminen muotoilu
 • Ketterä ja käytökseltään vakaa, kevyt alumiinirunko
 • TCS-pidonhallinta (sutimisen-/luistonesto) varmistaa vakaan ajon
 • Iso tavaratila kahdelle avokypärälle
 • Kevyt kokonaispaino ja vääntövahva moottori
 • Erinomainen ajotuntuma ja kiihtyvyys
 • Ilman virta-avainta toimiva ‘Smart Key’ -järjestelmä.
 • Moderni TFT-mittaristo
 • Takapään linkkujousitus
 • Keskituen lukitus
 • 12 V:n ulosotto elektronisille laitteille
 • Laaja Yamaha Genuine Accessories -lisävarustevalikoima

Sporttisen dynaaminen muotoilu

TMAX:n tunnusmerkki on sen dynaaminen, sport-moottoripyörien piirteitä seuraileva virtaviivainen muotoilu. Uusimman, kuudennen sukupolven TMAX:n kaksi tehokasta LED-ajovaloa ja muotoihin istuvat parkkivalot tehostavat innovatiivisia ja suorituskykyä korostavia muotoja. Sporttihenkisyyttä korostaa myös sporttipyörien tavoin ylös suunnattu äänenvaimennin.

Kevyt alumiinirunko takaa ketterän ajettavuuden

Uudenlainen, valettu alumiinirunko on 9 kiloa edeltäjäänsä kevyempi. Sen suunnittelussa on sovellettu moottoripyöristä tuttuja ratkaisuja moottorin kiinnityksessä. Tämä takaa ketterän ajettavuuden ja dynaamisen suorituskyvyn. Tässä yksi syy miksi TMAX on ajoltaan kiitettävän ketterä ja dynaaminen.

TCS-pidonhallinta (sutimisen-/luistonesto)

Erinomaisen suorituskyvyn vastapainoksi ja ajoturvallisuuden takeeksi TMAX on varustettu mm. rengaspidon varmistavalla, elektronisella TCS-järjestelmällä. Se edesauttaa rengaspitoa etenkin sadekelissä ja esimerkiksi keväällä kun kuivalla asfaltilla voi yllättäen olla soraa.

Säilytystila kahdelle avokypärälle

Vuosien saatossa TMAX:n ominaisuuksia on kehitetty kokonaisvaltaisesti. Yksi käyttömukavuuden kannalta erittäin olennainen seikka on riittävä tavaratila. Vaikka TMAX:n muotoja on virtaviivaistettu, on erilaisille henkilökohtaisille tavaroille ja kypärille todella hyvin säilytystilaa. 6. sukupolven TMAX:n tavaratilat riittävät hyvin arkisten työmatkojen kuin viikonloppuretkien tavarankuljetustarpeisiin. Esimerkiksi satulan alla olevaan tavaratilaan mahtuu helposti kaksi avokypärää.

Vääntövoima ja ketterä ajettavuus

TMAX:n suorituskyvyn ja ajettavuuden perusta on sen moottoripyörätekniikkaan perustuva rakenne. Yksi tällainen on kokonaisuuden painopisteen kannalta edullinen, vääntövahvan moottorin sijoittelu keveään alumiinirunkoon. Väkivahvan moottorin ja kevyen kokonaispainon ansiosta TMAX on ajettavuudeltaan ja suorituskyvyltään omassa luokassaan ykkönen.

Moottoripyörätyyppinen jousitus

Moottoripyöristä tuttua tekniikkaa on sovellettu myös TMAX:n jousitukseen. Linkuilla toimiva progressiivinen takajousitus ja iskunvaimennin tuottavat erinomaisen jouston ja iskunvaimennuksen. Etupään 120 mm joustava USD-teleskooppihaarukka on teknisesti edistyksellisin tämän kokoluokan maxi-skoottereissa.

Tyrmäävä kiihtyvyys

Jos et ole kokenut TMAX:n suorituskykyä, varaudu yllätykseen. Sen pirteän 530 cc:n nelitahtimoottorin suorituskyky ja vääntö takaavat, että TMAX lähtee paikaltaan reilusti ripeämmin kuin muu liikenne tai mihin olet ehkä tottunut. Moottorin voimat välittyvät tehokkaasti portaattoman, hihnavetoisen, automaattisen voimansiirron välityksellä sujuvasti takapyörään.

Kauko-ohjattu Smart Key -lukitusjärjestelmä

Virta-avaimen korvaava Smart Key -järjestelmä helpottaa elämää, kun haluat käynnistää moottorin, avata satulan tai vapauttaa keskiseisontatuen. Eri toimintojen käyttö hoituu ilman virta-avaimen kaivelua taskusta ja eri lukkojen availua. Riittää kun Smart Key -kauko-ohjain on taskussasi.

Moderni TFT-mittaristo

Mittariston laadukkaan TFT-näytön selkeän nopeusmittarin ja kierroslukumittarin välissä on monitoiminen LED-näyttö. Siitä näkyvät mm. matkamittari, kaksi trippimittaria, reaaliaikainen ja keskimääräinen polttoaineen kulutus ja ulkolämpötilamittari. Lisäksi näytössä näkyvät mm. eri toimintojen, kuten TCS:n, toimintatilan symbolit.

Tehokas ajonesto - lukittava seisontatuki

TMAX on yksi suosituimmista ja halutuimmista sport-skoottereista. Siksi Yamaha haluaa sinun tavoin varmistaa, ettei se joudu vääriin käsiin. Luvattoman käytön estämiseksi TMAX on varustettu mm. keskiseisontatuen lukituksella. Se estää tehokkaasti ajoneuvon siirtelyn ja luvattoman käyttöönoton.

Yamaha Genuine Accessories -lisävarusteet

Yamaha on tuottanut kattavan valikoiman Genuine Accessories -lisävarusteita TMAX-skootteriin. Niillä voit helposti customoida ja varustella sen itsellesi mieleiseksi. Apple App Store tai Android Google Storesta mobiililaitteeseen ladattavalla MyGarage-applikaatiolla voit varustella TMAX-skootterin Yamaha Genuine Accessories -lisävarusteilla ja tarkastella tulosta 360-asteisena 3D-kokonaisuutena. Näin on helppo selvittää, mitkä lisävarusteet ovat sinusta mieluisimmat.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Koeajomallit Tampere
Moottorin tyyppi Eteenpäin kallistettu 2-sylinterinen rivimoottori, 4-tahtinen, nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 530 cc
Sylinterin mitat 68,0 mm x 73,0 mm
Puristussuhde 10:9 : 1
Maksimiteho 33,8 kW @ 6 750 rpm
Maksimivääntö 53,0 Nm @ 5 250 rpm
Voitelujärjestelmä Kuivasumppu
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 120 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi
Takajoustovara 117 mm
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy, Ø 267 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 282 mm
Eturengas 120/70-15
Takarengas 160/60-15
Kokonaispituus 2 200 mm
Kokonaisleveys 765 mm
Kokonaiskorkeus 1,420-1,475 mm (säädettävä tuulilasi)
Istuimen korkeus 800 mm
Akseliväli 1 575 mm
Maavara 125 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 213 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 15 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät