Yamaha

X-MAX 300

Yamaha
X-MAX 300
Myyntihinta 6 280,00 € Autovero 1 074,62 € 7 354,62 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Täyttää toiveesi

Selkeää TMAX-tyyliä edustava X-MAX 300 on ajomukavuudeltaan tilava ja käytännöllinen kuin iso maxiskootteri ja silti ajossa kevyt ja ketterä.

Kompakti rakenne ja mm. moottoripyörätyylinen etuhaarukka takaa vakaan ajettavuuden ja sporttisen ketterän käytöksen. Sen vääntövahvan ja taloudellisen, Blue Core -tekniikalla toteutetun nelitahtimoottorin suorituskyky riittää erinomaisesti ripeään kaupunkiajoon ja viikonlopun ajoretkille.

Uusi tilava ja laadukas istuin, LCD-mittaristo, dynaaminen muotoilu ja tuplat LED-ajovalot sekä muutenkin korkealuokkainen MAX-varustelu ja -viimeistely täyttää vaativankin käyttäjän toiveet. Liiku järkevästi. Etene nopeasti. Liiku MAX.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Dynaaminen MAX-muotoilu ja premium-luokan viimeistely
 • Tehokas ja taloudellinen, E4-hyväksytty Blue Core -moottori
 • Moottoripyörätyylinen etuhaarukka – vakaa ajokäytös.
 • Rengaspidon TCS-pidonhallintajärjestelmä (Traction Control System)
 • Ilman virta-avainta toimiva, kätevä Smart Key -virtalukko
 • Kaksi LED-ajovaloa ja LED-takavalo
 • Uudenlaisen istuimen alla tilaa kahdelle kokokypärälle
 • Uusi laadukas LCD-mittaristo
 • 12 V:n virran ulosotto elektronisille laitteille
 • Edessä 15 tuuman ja takana 14 tuuman pyörät
 • Edessä ja takana ABS-levyjarrut
 • Huippuluokan varustelu ja viimeistely

Sporttinen ja dynaaminen MAX-malliston skootteri

X-MAX 300 -mallin esikuvan – Yamaha TMAX:n – piirteet ja olemus ovat selvästi havaittavissa. Tuplat LED-ajovalot, virtaviivainen etukate ja menevää profiilia korostava aaltokuvio – sporttisen X-MAX 300:n piirteiden esikuvan, Yamaha TMAX:n, vaikutus on ilmeinen.

Istuimen alla tilaa kahdelle kokokypärälle ja pikkutavaroille

LED-sisävalolla varustettuun, istuimen alla olevaan tavaratilaan mahtuu helposti kaksi kokokypärää ja pikkutavaraa tai vaikkapa läppäri. Kätevä tavaratila on mukava ja toimiva arkikäytössä. Samoin kun vapaa-ajalla suuntaat kaupungista maaseudun mutkateille, kulkevat matkavarusteet ja -eväät kätevästi satulan alla.

Rengaspidon TCS-pidonhallinta

X-MAX 300:n vakiovarusteena on ajoturvallisuutta kohentava rengaspidon TCS-hallinta (Traction Control System). TCS on elektroninen takarenkaan pitoa tarkkaileva järjestelmä. Jos se havaitsee takarenkaan sutimista tai lipsumista, palauttaa se pidon säätämällä moottorin käytöstä. TCS-järjestelmä lisää ajoturvallisuutta etenkin sateella tai muuten liukkaalla tienpinnalla.

Ilman virta-avainta toimiva Smart Key -virtalukko

Käyttöä helpottava, ilman virta-avainta toimiva Smart Key -virtalukko on X-MAX 300:n vakiovaruste. Smart Key -järjestelmä mahdollistaa X-MAX 300:n käyntivirran kytkemisen sekä satulan, ohjauslukon ja bensakorkin avaamisen etätoimintona. Lisäksi on kauko-ohjain, joten napin painalluksella voi lukita skootterin ja paikallistaa sen isollakin parkkipaikalla.

Tehokas ja suorituskykyinen, EU4-hyväksytty, 300 cc:n Blue Core -nelitahtimoottori

Blue Core -teknologia optimoi energian talteenoton, eli käytännössä vähentää polttoaineen kulutusta tehosta tinkimättä. X-MAX 300:n moottorin venttiiliajoitukset sekä venttiilien ja kompaktin palotilan muoto on optimoitu tätä silmällä pitäen. Näillä ja muilla toimilla on muun muassa vähennetty moottorin liikkuvien osien vastusta - tehohäviötä. Tuloksena on suorituskyvyltään ainutlaatuisen tehokas, nestejäähdytteinen 300 cc:n nelitahtimoottori ja silti mukavan vähäiset bensalaskut.

Kätevä 12 V:n virran ulosotto

X-MAX 300:n etukatteen tavaralokerossa on kätevä, elektronisten laitteiden lataamiseen tarkoitettu, 12 V:n virran ulosotto. Sen avulla voi käyttää GPS-laitetta ja navigointia tai ladata ajon aikana esimerkiksi kännykkää tai läppäriä.

Sujuvan sporttinen käsiteltävä

Kun esikuvana on TMAX, on selvää, että esimerkiksi edessä on teleskooppihaarukka ja takana tukevat iskunvaimentimet. Tehokas jousitus varmistaa sujuvat ajo-ominaisuudet kuoppaisellakin tiellä. Pitkäliikkeinen ja herkkä etujousitus "tasoittaa" tienpinnan isotkin epätasaisuudet tehokkaasti ja varmistaa näin vakaan ajokäytöksen.

LCD-mittariston uusi mustavalkoinen näyttö

Taustaväriltään mustan LCD-mittariston näytön numerot ja symbolit ovat nyt valkoiset. Näin mittariston näyttö on entistä selkeämpi ja helppolukuinen hyvinkin erilaisissa valaistusolosuhteissa. Nopeus- ja kierroslukumittarin lisäksi näytön dataruudussa on runsaasti ajon kannalta muuta olennaista tietoa.

Täydellinen LED-valovarustus

Kirkkaat LED-ajovalot ja -takavalot varmistavat, että X-MAX 300:n kuljettaja näkee hyvin myös pimeässä ja tulee päiväsaikaan nähdyksi liikennevirrassa. LED-lähivalojen ja -kaukovalon erikoiskirkas ja kantava valokuvio valaisee hyvin koko ajotien. Energiatehokkaat LED-valot käyttävät kuitenkin erityisen vähän sähköä, joten moottorin rasitus on vähäisempää. Etu- ja takaosan LED-parkkivalot lisäävät XMAX 300:n havaittavuutta etenkin tilanteiltaan nopeasti muuttuvassa kaupunkiliikenteessä.

Mukava istuin ja selkänoja

Uudenmallisen 2018 X-MAX 300:n satulan muoto tukee erinomaisesti kuljettajan alaselkää. Kaksivärisen, laadukkaasti viimeistellyn satulan yksityiskohdat korostavat XMAX 300:n korkealuokkaista varustelua ja viimeistelyä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 292 cc
Sylinterin mitat 70,0 mm x 75,9 mm
Puristussuhde 10,9 : 1
Maksimiteho 20,6 kW @ 7 250 rpm
Maksimivääntö 29,0 Nm @ 5 750 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 110 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 79 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 267 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 120/70-15
Takarengas 140/70-14
Kokonaispituus 2 185 mm
Kokonaisleveys 775 mm
Kokonaiskorkeus 1 415 mm (säädettävä tuulilasi 1 465 mm)
Istuimen korkeus 795 mm
Akseliväli 1 540 mm
Maavara 135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 179 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 13 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät