Moottoripyörät

Moottoripyörät

Moottoripyörien sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi pyörästä ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, MT-07
Yamaha

MT-07

Sh. 8 997,84 € Autovero 1 837,84 €
Yamaha, MT-09 SP
Yamaha

MT-09 SP

Sh. 13 869,74 € Autovero 3 179,74 €
Yamaha, XV950R
Yamaha

XV950R

Sh. 12 956,08 € Autovero 2 966,08 €
Ténéré 700

Ténéré 700

Sh. 12 974,69 € Autovero 2 674,69 €
Yamaha, YZF-R6
Yamaha

YZF-R6

Sh. 18 230,89 € Autovero 3 780,89 €

Taulukkona Listana

1-10 / 29

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Yamaha, XV950R

  Tulevaisuuden tekniikkaa perinteisissä puitteissa

  Yamaha avaa uusia ulottuvuuksia customoinnille. Ilmeeltään neo-retro bobber-tyylinen, terävän katuasenteinen XV950R on ulkomuodoiltaan puhutteleva.

  Kompaktin ja tyylikkään kokonaisuuden kruunaa matala istuin. Perinteistä custom-tyyliä kunnioittavat ulkomuodot on onnistuneesti yhdistetty modernin ketterään ajokäytökseen ja hallittavuuteen. Suoraviivaisen avoin muotoilu ja pelkistetyt metalliosat alleviivaavat uuden XV 950R:n yksilöllisyyttä sekä korostavat uhkean kaksisylinterisen ja toimintavarman V-moottorin voimaa. Bobber-tyylinen XV950R korostaa rentoa ajoasennetta ja lisää monisäätöisen takajousituksen ansiosta siihen myös ripauksen sporttisuutta.

  Lue lisää...
  Sh. 12 956,08 € Autovero 2 966,08 €

 2. Yamaha, YZF-R1

  Uuden YZF-R1 kehittelyssä ei ole tingitty pienistäkään yksityiskohdista. Tuloksena on moottorin, alustan ja muotoilun osalta huipputason supersport.

  Aggressiivisen tehokas, M1-tyylinen etukate ja virtaviivainen muotoilu takaa uuden YZF-RI erinomaisen suorituskyvyn. Uuden sukupolven LED-ajovalot ja uudenmalliset LED-seisontavalot korostavat uhmakasta ilmettä. Jarrujen ja moottorijarrutuksen uudet BC (Brake Control) ja EBM (Engine Brake Management) hallintajärjestelmät varmistavat tehokkaan ja hallitun jarrutuksen.

  YRC-järjestelmän avulla kaikki seitsemän elektronista ajoavustinta ovat hienosäädettävissä muutamassa sekunnissa. Uuden YZF-R1 päivitetty jousitus, terästetty EU-5 hyväksytty moottori ja huippuluokan RS11-renkaat nostaa supersporttien suorituskyvyn udelle tasolle.

  Lue lisää...
  Sh. 26 019,31 € Autovero 6 019,31 €

 3. Yamaha, YZF-R1M

  Yamaha YZF-R1M 2020 - rata-ajoharrastuksen uusi ulottuvuus. Uuden YZF-R1M ominaisuudet ja teknologia varmistaa, että käytössäsi on edistyksellisin Yamahan valmistama sarjatuotantopyörä. Uuden virtaviivaisen, M1-tyylisen hiilikuitukatteen muodot ja YZF-R1M muu olemus kertoo, että tässä on viimeistä piirtoa myöden kilpahenkinen ratapyörä vailla vertaa.

  Elektroninen Öhlins ERS -jousitus (Electronic Racing Suspension), uusi Brake Control (BC) -järjestelmä, moottorijarrutuksen kolmeportainen EBM-järjestelmä (Engine Brake Management) -järjestelmä ja muut edistykselliset elektroniset hallintajärjestelmät varmistaa, että YZF-R1M ominaisuudet täyttää vaativankin kuljettajan vaatimukset.

  Langattoman CCU-järjestelmän avulla YZF-R1M hallintajärjestelmien ja ajoavustimien ominaisuuksia voi säätää reaaliajassa, joten kuljettaja voi nopeasti tehdä haluamiaan muutoksia.

  Varaa Yamaha YZF-R1M

  Lue lisää...
  Sh. 35 023,65 € Autovero 8 123,65 €

 4. Yamaha, MT-125

  Dark Side of Japan -katuasennetta ja suorituskykyä huokuvat Yamaha MT -mallit ovat syystäkin saavuttaneet suuren suosion. Mallisto kehittyy jatkuvasti ja uusi MT-125 tuo 125-luokkaan entistä enemmän suorituskykyä ja asennetta.

  Alan uusinta teknologiaa hyödyntävä moottori ja isojen Yamaha MT -mallien tyylinen uusi muotoilu erottuvat edukseen. Dark Side of Japan -katuasennetta - Hyper Naked -malliston uudistettu MT-125 muuttaa käsitykset katupyörän ominaisuuksista.

  Sporttisen ketterä MT-125 huokuu isompien MT-mallien perimää ja ajoelämys vihjaa isosti siitä, mitä isommat Yamaha Hyper Naked -mallit ovat. Koe Yamahan VVA-moottorin mahtava vääntö ja suorituskyky.

  Lue lisää...
  Sh. 5 475,11 € Autovero 485,11 €

 5. Yamaha, MT-03

  Aggressiivinen muotoilu ja adrenaliinia tihkuva suorituskyky ovat nostaneet Yamahan MT-mallisarjan Euroopan myyntitilastojen kärkeen. Uudistettu MT-03 nostaa teknisen suorituskyvyn ja katu-uskottavuuden uudelle tasolle.

  Isompien Yamaha MT-mallien tyylinen, aggressiivisempi muotoilu - entistä katuhenkisempi MT-03. LED-ajovalon ja etukatteen ilkeää ilmettä korostavat parkkivalot, uusi USD-etuhaarukka ja uudenmallinen bensatankin kate alleviivaavat dynaamista MT-suorituskykyä ja ilmettä. MT-03 on ehdoton nakupyörä!

  Suurin syy miksi uudistettu MT-03 nostaa ajoelämyksen uudelle tasolle, on isojen MT-mallien perimään perustuva suorituskyky ja erinomaisen ketterä ajokäytös. Näiden myötä arkinenkin ajo on ajoelämys vailla vertaa. Haluat päästä kokemaan sen uudestaan ja uudestaan. Tämä pyörä haluaa, että sitä ajetaan.

  Lue lisää...
  Sh. 6 650,99 € Autovero 967,99 €

 6. Yamaha, Tracer 700

  Päivitetty Tracer 700 on ilmeeltään ja asenteeltaan entistä aggressiivisempi. Sen kanssa arkisetkin työmatkat ovat upeita ajoelämyksiä. Monipuolinen Tracer 700 säväyttää suorituskyvyllään ja ketteryydellään myös kun pyrähdät viikonloppuna tutuilla mutkateillä tai suuntaat pitkille lomaretkille uusiin maisemiin.

  Kaksisylinterisen crossplane-moottorin väkivahva ja laaja vääntöalue varmistaa hyvän kiihtyvyyden joka vaihteella. Kompakti runko ja säädettävä jousitus takaavat, että kaarreajo on nopeaa ja tarkkaa niin maantiellä kuin kaupungissa.

  Entistä virtaviivaisempi kate ja muotoilu sekä kaksi LED-ajovaloa ja ilmeeltään aggressiiviset seisontavalot korostavat modernia muotoilua ja olemusta. Leveämpi ohjaustanko ja uudenmallinen, säädettävä tuulilasi kohentavat hyvää ergonomiaa entisestään etenkin matka-ajossa. Uudistettu Tracer 700 on entistä monipuolisempi.

  Lue lisää...
  Sh. 11 201,53 € Autovero 2 301,53 €

 7. Yamaha, Tracer 900

  Tracer 900 -mallin suorituskyky, monipuolisuus ja hyvät ajo-ominaisuudet vetoavat niin järkeen kuin tunteisiin. Tästä sporttisesta matkapyörästä onkin tullut tuhansien moottoripyöräilijöiden suosikki. Se on yksi eniten myydyistä moottoripyörämalleista Euroopassa. Nyt on hyvä hetki tutustua siihen, miten Tracer 900 vastaa omia toiveitasi ja tarpeitasi.

  Suorituskykyinen Tracer 900 on suunniteltu tuottamaan parhaan ajokokemuksen kaikissa ajo-olosuhteissa. Sporttinen suorituskyky ja matkapyörän vakaus takaavat sen, että jokainen matka on elämys.

  Jo ensimmäinen ajokerta Tracer 900 -pyörällä kertoo paljon: käytössäsi on ainutlaatuinen ketteryyden, ajomukavuuden ja tasaisesti vääntävän voimalähteen yhdistelmä. Sillä on todellinen sporttisen matkapyörän luonne. Toisin sanoen kaikki, mitä moottoripyörältäsi edellytät.

  Lue lisää...
  Sh. 14 495,95 € Autovero 3 325,95 €

 8. Yamaha, Tracer 900 GT

  Tracer 900 -mallista tuli nopeasti markkinasuosikki, joka on muuttanut mielikuvaa matkapyöristä. Tracer 900 tunnetaan sporttisesta suorituskyvystään ja ajomukavuudesta pitkillä matkoilla. Monien mielestä se on markkinoiden monipuolisin, kiinnostavin ja kilpailukykyisin Sport Tourer -pyörä.

  Uusi huippuvarusteltu Tracer 900GT vie Yamahan voittoisan ajopyörämalliston seuraavalle tasolle. premiumvarustelun ansiosta pyörässä on entistä paremmat matkaominaisuudet, kehittynyt sporttinen suorituskyky ja uudenlaista ajomukavuutta kuljettajalle.

  Tracer 900GT -mallissa on täysin säädettävä jousitus, kovat sivulaukut ja mittariston TFT-värinäyttö. Yamahan ensimmäisessä premiumluokan 3-sylinterisessä sporttisessa matkapyörässä on myös Quick Shifter -vaihdeavustin (QSS) ja vakionopeussäädin.

  Lue lisää...
  Sh. 16 871,08 € Autovero 3 881,08 €

 9. Yamaha, FJR1300A

  Kuluneen vuosikymmenen aikana matkamotoristien keskuudessa käsitteeksi muodostunut Yamaha FJR1300 on tarjonnut tuhansille käyttäjille sporttista suorituskykyä ja rentoa matkantekoa.

  Se on tehty taivaltamaan pitkiäkin matkoja – väsymättä ja nopeaan tahtiin. Kuusiportaisen vaihteiston ja A&S-luistokytkimen ansiosta nelisylinterisen, 1298 cc:n moottorin voimavarat pääsevät oikeuksiinsa. Tämä takaa joutuisan matkavauhdin ja ripeät ohitukset.

  FJR1300A tuo matkamoottoripyöräilyyn uuden ulottuvuuden. Iso 25 litran bensatankki, aerodynaamisesti suojaavan katteen elektronisesti säädettävä tuulilasi, säädettävä ajoasento ja vakionopeudensäädin – mitä muuta voisi vielä toivoa?

  Lue lisää...
  Sh. 22 998,13 € Autovero 5 313,13 €

 10. Yamaha, FJR1300AE

  Elektronisesti säätyvä jousitus ja nykyaikainen USD-etuhaarukka takaavat ensiluokkaisen ajomukavuuden tuhansienkin kilometrien jälkeen. Kuusiportainen vaihteisto varmistaa hyvän kiihtyvyyden ja matkanopeuden. Vaihtamista ja moottorijarrutuksen vaikutusta keventää puolestaan A&S-luistokytkin.

  Elektroninen säätö varmistaa, että jousitus on nopeasti ja helposti säädettävissä olosuhteiden mukaiseksi. Jousituksen neljän perusasetuksen lisäksi iskunvaimennukselle on valittavissa on kolme eri tasoa. FJR1300AE:n jousitus on näin aina hienosäädettävissä tarkasti kohdalleen kaikissa olosuhteissa.

  Tehokkaat LED-ajovalot ja kallistuksen mukaan säätyvät LED-kaarrevalot tehostavat ajoturvallisuutta ja matkan sujuvuutta ilta- ja yöaikaan.

  Lue lisää...
  Sh. 26 919,74 € Autovero 6 229,74 €

Taulukkona Listana

1-10 / 29

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?