Moottorikelkat

Moottorikelkat

Yamaha-moottorikelkat ovat laadukkaita ja luotettavia laitteita niin vapaa-aikaan kuin työkäyttöönkin! Mallistosta löytyy kelkkoja vapaampaan luonnossa liikkumiseen sekä vaativiin työtehtäviin varmaa kelkkaa tarvitsiville. Tule tutustumaan Yamaha-moottorikelkkamallistoomme Yamaha Center -myymälöissä, kerromme mielellämme lisää mikä tehee Yamahan kelkasta juuri sen parhaan kelkan Sinulle! Muistathan aina varmistaa kelkan saaatavuuden myymälästä etukäteen.

Moottorikelkkojen sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi kelkasta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Taulukkona Listana

1-10 / 14

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Yamaha, Sidewinder M-TX LE 162 (2019)

  Tunturien valloittaja. Äärimmäistä voimaa ja suorituskykyä. Alan johtotähti!

  Yamaha Sidewinder -malliston pitkätelaisin malli on todellinen muskelikelkka. Se etenee vastustamattomasti syvässä lumessa ja jyrkkää rinnettä tunturin huipulle. Moottorikelkka-alan uusinta suoraviivaista suorituskykyä, teknologiaa ja muotoilua.

  Yamaha Sidewinder -malliston lippulaiva puhuttelee ulkonäöllään ja tekniikallaan. Sen innovatiivinen, kolmisylinterinen turboahdettu, 998 cc:n Genesis 180 -moottori tuottaa massiivisen määrän voimaa ja vääntöä. Kun tähän suorituskykyyn liitetään edistyksellinen Mountain-alusta, -jousitus, -telasto ja -telamatto sekä -sukset, on tulos alan ehdoton huipputuote.

  Käyttömukavuutta kohentavat myös Mountain-ergonomia, peruutusvaihde, sähköstartti ja kahva-/peukalolämmittimet.

  Lue lisää...
  Sh. 17 990,00 €
 2. Yamaha, VK Professional II & EPS (2019)

  Lumikenttien ammattilaisille. Tehty todellisille ammattilaisille.

  Yamaha VK Professional II on ammattilaisen tehokas työkelkka. Sen suorituskykyä ja käyttömukavuutta kohentavat mm. elektroninen EPS-ohjaustehostin ja ajossa mukava etujousitus.

  Väkivahvan, 1049 cc:n EFI-nelitahtimoottorin laaja vääntö ja hienosäädetty CVT-voimansiirto varmistavat sujuvan käytettävyyden. Voimaa riittää raskaankin kuorman kuljetukseen ja hinaukseen. Moottorin ja ilmanpuhdistinkotelon sijoittelun ansiosta etukate, tuulilasi, istuin ja polttoainesäiliö muodostavat ergonomisesti erinomaisen käyttömukavan kokonaisuuden.

  Yamaha VK Professional II on tehokas ja toimintavarma työjuhta kelissä kuin kelissä.

  Lue lisää...
  Sh. 15 990,00 €
 3. Yamaha, SnoScoot ES (2019)

  Seuraava askel nuoremmille kuljettajille

  Kun nuori on liian iso SRX120:n satulaan, mutta ei yllä täysikokoisen Yamaha-moottorikelkan ohjaimiin, niin mikä neuvoksi? Toimiva ratkaisu on Yamaha SnoScoot ES.

  Yamaha kuuntelee ja huomioi käyttäjien toiveita. Näiden keskustelujen perusteella syntyi myös yli 8-vuotiaille tarkoitettu SnoScoot -konsepti. Se on ominaisuuksiltaan Yamahan 50 vuoden kokemuksella suunniteltu ja mitoitettu varhaisnuorten (+8 v) ikäryhmän monipuoliseksi ja edulliseksi moottorikelkaksi.

  Vaikka SnoScoot ES ei kooltaan tai tehoiltaan ole isojen Yamaha-moottorikelkkojen veroinen, on se ominaisuuksiltaan ja varustelultaan sataprosenttisesti Yamaha-moottorikelkka.

  Lue lisää...
  Sh. 4 990,00 €
 4. Yamaha, Venture Multi Purpose (2019)

  Sinnikäs moniosaaja!

  Toimivuudeltaan monipuolisen Venturen iso takateline ja kuormataso tekevät siitä erinomaisen, kun pitää kuljettaa suuriakin kuormia polanteella, patikossa tai upottavassa puuterilumessa.

  Matkustajan irrotettavan istuimen ansiosta Ventureen saa kätevästi lisää tavaran kuljetustilaa. Sen ansiosta on mahdollista työn puitteissa ajaa yksin isomman kuorman kanssa ja vapaa-ajalla retkeillä mukavasti matkustajan kanssa. 406 mm leveä telamatto takaa hyvän pidon ja kantavuuden syvässäkin lumessa. Leveät sukset puolestaan kulkevat kevyesti käytännössä kaikissa keliolosuhteissa.

  Venture on oivallinen myös pitkilläkin retkillä. Sen ProComfort® 144 -takajousitus vaimentaa tehokkaasti töyssyt ja korkea tuulilasi suojaa tuulelta ja tuiskulta.

  Lue lisää...
  Sh. 10 290,00 €
 5. Yamaha, VK540V (2019)

  Ammattilaisten arvostama

  Tekniikaltaan toimintavarma ja selkeä, käyttötaloudellinen VK540V on pitkän tuotekehityksen tuloksena viimeistä piirtoa myöden ammattivaatimuksiin mitoitettu ja varusteltu työjuhta. Se etenee ja hinaa kuormaa tehokkaasti ankarissakin olosuhteissa upottavassa lumessa ja röykkyisessä patikossa.

  Käyntivarman, tehokkaan ja vääntövahvan moottorin sekä lujarakenteisen rungon, alustan ja varustelun ansiosta Yamaha VK540V on maailman lumikentillä arvostettu työkelkka. Käyttövarmuutta ja -mukavuutta kohentavat ominaisuudet kuten 2-asentoinen voimansiirto, peruutusvaihde, keveästi kantavat sukset ja pitävä, leveä telamatto sekä kuljettajan ja matkustajan hyvä suoja tuulelta ja tuiskulta. VK540V on lyhyesti sanottuna...

  … ammattilaisen työväline. Hyvä maine ei synny tyhjästä – se ansaitaan.

  Lue lisää...
  Sh. 9 990,00 €
 6. Yamaha, SRX 120 (2019)

  Kuin isompansa!

  Ei iso kooltaan, mutta silti täysmittainen Pienestä koostaan huolimatta Yamaha SRX 120 on yhtä tukeva ja luotettava kuin isot Yamaha-moottorikelkat. Se on ominaisuuksista tinkimättä mitoitettu perheen nuorimpien ensimmäiseksi moottorikelkaksi.

  Kompaktin ja pirteän 120 cc:n nelitahtimoottorin vauhdittama SRX 120 on varustettu helppokäyttöisillä, tehokkailla jarruilla ja herkällä jousituksella. Siksi se on ajettavuudeltaan kaikin puolin turvallinen sekä olemukseltaan ja luonteeltaan tasavertainen isompiensa kanssa. Joten kun perheen pienimmät haluavat siirtyä matkustajan paikalta oman moottorikelkan ohjaimiin, on Yamaha SRX 120 erinomainen valinta.

  Se antaa pienimmille mahdollisuuden kokea liikkumisen vapautta ja olla mukana perheen retkillä omalla moottorikelkalla.

  Lue lisää...
  Sh. 3 490,00 €
 7. Yamaha, SRViper B-TX SE 153 (2019)

  Täydellinen valinta takametsien lumijuhliin

  Varustelultaan huipputason SR Viper B-TX 153 SE:n voimanlähteenä on tehokas 1049 cc:n nelitahtinen, joten kokonaisuus on juuri se mitä tarvitset kun haluat nautiskella etäisten takametsien lumimaisemissa.

  Alan uusinta tekniikka edustava, 3-sylinterinen, 1049 cc:n nelitahtimoottori tuottaa vääntövahvaa voimaa ja tehoa myös korkeassa ilmanalassa. Varustelussa on painotettu ajohallintaa ja ajomukavuutta - Camsot® Backcountry -telamatto 1,75", monisäätöinen jousitus, FOX® QS3 -iskunvaimentimet, huippumukava Mountain-istuin ja roikuntaremmillä varustettu Mountain-ohjaustanko.

  Lisäksi tässä SE-erikoismallissa on sähköstartti, Mountain-lämpöistuin, peruutusvaihde sekä kahva- ja peukalolämmittimet.

  Lue lisää...
  Sh. 14 490,00 €
 8. Yamaha, Sidewinder B-TX LE 153 (2019)

  Suorituskyvyn uusi ulottuvuus

  Varustelultaan laadukas Sidewinder B-TX 153 LE nostaa pitkätelaisten moottorikelkkojen suorituskyvyn uudelle tasolle. Sen turboahdetun moottorin voima ja ketterä ajettavuus takaavat, että ajoretki on aina innostava elämys.

  Pitkätelaisen Sidewinder B-TX:n polttoainesuihkutuksella varustettu ja turboahdettu, 998 cc:n Genesis® 180 -moottori tuottaa erinomaisen riittävästi voimaa ja vääntöä myös korkeassa ilmanalassa. Moottorin voima välittyy 2,25"/57mm Camoplast® Powerclaw -telamaton kautta ja ajomukavuuden sekä hallittavuuden varmistavat laadukkaat FOX® QS3 -iskunvaimentimet

  Tyylikäs muotoilu, väritys ja grafiikka ovat vakiovarusteina, samoin kuin käyttö- ja ajomukavuutta kohentavat sähköstartti, lämpökahvat ja peruutusvaihde.

  Lue lisää...
  Sh. 17 690,00 €
 9. Yamaha, SRViper X-TX LE 141 (2019)

  Miksi tarpoa polkuja, kun voi nauttia erämaista!

  Vauhdikas ja tehokas Viper etenee sinne minne sinä haluat. Sen kanssa on helppo löytää uusia elämyksiä ja kartoittaa kaukaisia erämaita. Viper onkin parhaimmillaan koskemattomassa puuterilumessa.

  Viperin voimanlähteenä on väkivahva ja suorituskykyinen Genesis-nelitahtimoottori, jota kehystää tukeva ja silti kevyt teräs-alumiini hybridirunko. Epäsymmetrinen crossover-etujousitus takaa ketterän kääntyvyyden ja leveät Mountain-sukset ohjaavat sujuvasti sinne minne haluat. Vauhdikkaan kulun varmistaa tehokas ja herkkätoiminen takajousitus sekä pidoltaan aggressiivisen ärhäkkä crossover-telamatto.

  Joten vastaa erämaiden kutsuun - Viper vie sinut sinne!

  Lue lisää...
  Sh. 13 990,00 €
 10. Yamaha, Sidewinder X-TX SE 141 (2019)

  Pelin henki on seikkailu ja elämys!

  Miksi koluisit kuluneita uria kun Sidewinder X-TX SE vie suoraviivaisen tehokkaasti uusiin, ennen kokemattomiin maisemiin. Se on uuden sukupolven turboahdettu moottorikelkka, joka ei kaihda vaikeitakaan paikkoja ja vie aina perille - ja nopeammin kuin uskotkaan.

  Virtaviivaisen, pitkätelaisen Sidewinder X-TX SE (Special Edition) -kelkan voimanlähde on väkivahvaa voimaa korkeankin tunturin huipulla tuottava, turboahdettu, 3-sylinterinen 998 cc:n Genesis® 180 -moottori. Pitovarma Camso® Power Claw -telamatto 2,25"/57 mm kuviolla ja laadukkaat, monisäätöiset FOX®-iskunvaimentimet varmistavat erinomaisen ohjattavuuden ja ajomukavuuden.

  Vakiovarusteena on muun muassa sähköstartti, lämpöistuin, J-ohjaustanko, sporttinen tuulilasi, peruutusvaihde ja kahva/peukalolämmittimet.

  Lue lisää...
  Sh. 17 690,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 14

Sivu:
 1. 1
 2. 2
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?