Moottorikelkat

Moottorikelkat

Yamaha-moottorikelkat ovat laadukkaita ja luotettavia laitteita niin vapaa-aikaan kuin työkäyttöönkin! Mallistosta löytyy kelkkoja vapaampaan luonnossa liikkumiseen sekä vaativiin työtehtäviin varmaa kelkkaa tarvitsiville. Tule tutustumaan Yamaha-moottorikelkkamallistoomme Yamaha Center -myymälöissä, kerromme mielellämme lisää mikä tehee Yamahan kelkasta juuri sen parhaan kelkan Sinulle! Muistathan aina varmistaa kelkan saaatavuuden myymälästä etukäteen.

Moottorikelkkojen sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi kelkasta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Taulukkona Listana

1-10 / 13

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Yamaha, Sidewinder M-TX LE 153 (2020)
 2. Yamaha, SnoScoot ES (2020)

  Kun nuori on liian iso SRX120:n satulaan, mutta ei yllä täysikokoisen Yamaha-moottorikelkan ohjaimiin, niin mikä neuvoksi? Toimiva ratkaisu on Yamaha SnoScoot ES.

  Yamaha kuuntelee ja huomioi käyttäjien toiveita. Näiden keskustelujen perusteella syntyi myös yli 8-vuotiaille tarkoitettu SnoScoot -konsepti. Se on ominaisuuksiltaan Yamahan 50 vuoden kokemuksella suunniteltu ja mitoitettu varhaisnuorten (+8 v) ikäryhmän monipuoliseksi ja edulliseksi moottorikelkaksi.

  Vaikka SnoScoot ES ei kooltaan tai tehoiltaan ole isojen Yamaha-moottorikelkkojen veroinen, on se ominaisuuksiltaan ja varustelultaan sataprosenttisesti Yamaha-moottorikelkka.

  Lue lisää...
  Sh. 4 990,00 €
 3. Yamaha, SRX 120 (2020)

  Ei iso kooltaan, mutta silti täysmittainen Pienestä koostaan huolimatta Yamaha SRX 120 on yhtä tukeva ja luotettava kuin isot Yamaha-moottorikelkat. Se on ominaisuuksista tinkimättä mitoitettu perheen nuorimpien ensimmäiseksi moottorikelkaksi.

  Kompaktin ja pirteän 120 cc:n nelitahtimoottorin vauhdittama SRX 120 on varustettu helppokäyttöisillä, tehokkailla jarruilla ja herkällä jousituksella. Siksi se on ajettavuudeltaan kaikin puolin turvallinen sekä olemukseltaan ja luonteeltaan tasavertainen isompiensa kanssa. Joten kun perheen pienimmät haluavat siirtyä matkustajan paikalta oman moottorikelkan ohjaimiin, on Yamaha SRX 120 erinomainen valinta.

  Se antaa pienimmille mahdollisuuden kokea liikkumisen vapautta ja olla mukana perheen retkillä omalla moottorikelkalla.

  Lue lisää...
  Sh. 3 490,00 €
 4. Yamaha, VK Professional II & EPS (2020)

  Väkivahvan, 1049 cc:n EFI-nelitahtimoottorin laaja vääntö ja hienosäädetty CVT-voimansiirto varmistavat sujuvan käytettävyyden. Voimaa riittää raskaankin kuorman kuljetukseen ja hinaukseen. Moottorin ja ilmanpuhdistinkotelon sijoittelun ansiosta etukate, tuulilasi, istuin ja polttoainesäiliö muodostavat ergonomisesti erinomaisen käyttömukavan kokonaisuuden.

  Yamaha VK Professional II on tehokas ja toimintavarma työjuhta kelissä kuin kelissä.

  Lue lisää...
  Sh. 15 990,00 €
 5. Yamaha, VK540V (2020)

  Tekniikaltaan toimintavarma ja selkeä, käyttötaloudellinen VK540V on pitkän tuotekehityksen tuloksena viimeistä piirtoa myöden ammattivaatimuksiin mitoitettu ja varusteltu työjuhta. Se etenee ja hinaa kuormaa tehokkaasti ankarissakin olosuhteissa upottavassa lumessa ja röykkyisessä patikossa.

  VK540V on kaikkialla maailmassa ammattilaisten arvostama työjuhta. Sen vahvuuksia ovat tehokas ja luonteeltaan pirteä moottori, rakenteeltaan vahva runko, toimintavarma ja mukava jousitus sekä käytännöllinen ja ergonominen muotoilu. Vakiona on muun muassa kaksinopeuksinen vaihteisto, peruutusvaihde, keveän ohjattavuuden takaavat sukset ja pidoltaan erinomainen telamatto. Käytännöllinen muotoilu takaa myös kuljettajan ja matkustajan erinomaisen ajomukavuuden sekä hyvän suojan tuiskulta ja viimalta.

  Lue lisää...
  Sh. 9 990,00 €
 6. Transporter 600 (2020)
  Ajoltaan ketterä ja painoltaan kevyt, voimakas Transporter 600 etenee yhtä tehokkaasti niin syvässä lumessa kuin kovalla polanteella. Lue lisää...
  Sh. 12 990,00 €
 7. RSVenture TF (2020)
  Yamaha RSVenture TF nostaa Grand Touring -kelkkojen ajomukavuuden ja suorituskyvyn uudelle tasolle. Sen EPS-ohjaustehostin, säädettävä ja tilava 2-paikkainen istuin ja joukko muita hyödyllisiä ominaisuuksia tuo retkiajoon täysin uuden ulottuvuuden. Lue lisää...
  Sh. 15 490,00 €
 8. Sidewinder S-TX GT 146 (2020)
  Tämän tyylikkäs Gran Turismo etenee sujuvasti myös vähemmän valmiilla reitillä ja ajamattomissa maisemissa. Se sopii erinomaisesti kiireettömään ajoon, mutta turboteho varmistaa, että tarpeen tullen vauhtiakin löytyy. Lue lisää...
  Sh. 18 490,00 €
 9. SRViper B-TX LE 153 (2020)
  Monipuolisen ja laadukkaan varustelun sekä tehokkaan, 1 049 cc nelitahtimoottorin ansiosta 2020 SR Viper B-TX LE 153 on ominaisuuksiltaan kaikkea mitä tarvitset kun haluat kulkea omia polkujasi erämailla. Lue lisää...
  Sh. 15 490,00 €
 10. Yamaha, Sidewinder B-TX LE 153 (2020)

Taulukkona Listana

1-10 / 13

Sivu:
 1. 1
 2. 2
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?