Yamaha

Wolverine

Yamaha
Wolverine
Suositushinta 19 990,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Lähde tutkimus-matkalle!

Yamaha Wolverine-R on uuden ajan 2-paikkainen ROV-maastoajoneuvo (Recreational Offhighway Vehicle). Automaiset hallintalaitteet ja rakenteet sekä neliveto takaavat helpon hallittavuuden ja käyttömukavuuden. Wolverine-R luo uusia ulottuvuuksia luonnossa liikkumiseen ja vapaa-ajan elämysretkeilyyn.

Kompakti runkorakenne, 2-paikkainen automainen ohjaamo, kuppi-istuimet ja vääntövahva moottori varmistavat mukavan ja nautinnollisen ajokokemuksen vaikeissakin olosuhteissa. 

Täysautomaattinen voimansiirto, valinnainen kaksi- tai neliveto sekä Yamahan elektroninen EPSohjaustehostin (Electronic Power Steering) tekevät ajamisesta hauskanhelppoa joka tilanteessa. Wolverine-R tuo uudet innostavat elämykset ulottuvillesi!

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Aggressiivisen virtaviivainen, kompakti ROV-maastoajoneuvo.
 • Käyttömukavuudeltaan ja maasto-ominaisuuksiltaan luokkansa parhaimmistoa.
 • Automainen 2-paikkainen ohjaamo kuppi-istuimilla.
 • Täysautomaattinen Ultramatic® CVT -voimansiirto
 • Nopea ja hidas vaihde eteen sekä peruutus- ja vapaa-vaihde
 • Vakaa ja luonnollisen tuntuinen moottorijarrutus
 • Valinnainen On-command® kaksi-/neliveto / neliveto tasauspyörästön lukolla
 • Innovatiivisen selkeät hallintalaitteet ja digitaalinen mittaristo.
 • Erillissäiliöllä varustetut, monisäätöiset ja pitkäliikkeiset KYB-iskunvaimentimet.
 • Sähkötoiminen Electronic Power Steering, eli EPS-ohjaustehostin
 • Tasainen kuormatila ja 680 kg:n veto/hinauskyky
 • Tarkoitettu vapaa-ajan maastoajoon ja keveään hyötykäyttöön.

Automainen ohjaamo ja matkustamo

Wolverine-R ei ole mikään tavanomainen maastoajoneuvo Tilavan ohjaamon kaksi korkealla selkänojalla varustettua kuppi-istuinta ja 3-pisteturvavyöt sekä olkatuet varmistavat kuljettajan ja matkustajan viihtyvyyden ja ajomukavuuden. Keskellä olevat vaihdevalitsin ja käsijarru ovat kuin luonnostaan kuljettajan ulottuvilla, eli juuri siinä missä niiden pitääkin olla. Ohjaamon tukeva putkikehikko ja aurinkokatto suojaavat kuljettajaa sekä matkustajaa puunoksilta ja vastaavilta vaaroilta.

Tukeva kuormalava

Keveästä mutta vahvasta polypropyleeni-muovista tehdyn tavaralavan 136 kilon kantavuus riittää isonkin tavaramäärän kuljetukseen. Kuorman turvallista kiinnitystä varten on yhteensä kuusi tukevaa hihnalenkkiä ja säädettävä perälauta mukautuu helposti kuorman mukaan. Tavaralava on myös helposti irrotettavissa esimerkiksi moottorin määräaikaishuollon ja vastaavien toimien yhteydessä.

Vanttera ja aggressiivisen ilmeikäs muotoilu

Rotevan etuosan ja kompaktin runkorakenteen ansiosta ilmeeltään tavanomaisuudesta poikkeava Wolverine-R tuo uutta sähäkkää ilmettä usein arkisen oloisten ROV-maastoajoneuvojen maailmaan. Lyhyen akselivälin ja kapean runkorakenteen myötä ketterä 2-paikkainen Wolverine-R asettaa ulkonäön lisäksi myös vapaa-ajan ROV-maastoajoneuvon suorituskyvylle uudet perusarvot.

26 tuuman renkaat

Tunnettu rengasvalmistaja Maxxis on kehittänyt Wolverine-R varten omat Bighorn-erikoisrenkaat, jotta sen suorituskyky on täysin hyödynnettävissä. Rengaskoko on edessä 26x8x12 ja takana 26x10x12. Tehokkaan pidon ohella renkaiden ominaisuuksissa on painotettu tarkkaa ohjattavuutta ja ajomukavuutta. Renkaiden ominaisuuksia täydentävät toimivuudeltaan korkealuokkaiset iskunvaimentimet ja jousitus.

Vääntövahva 708 cc:n nelitahtimoottori

Wolverine-R:n sydän, yksisylinterinen 708 cc:n nelitahtimoottori tuottaa vaihtelevaan maastoajoon sopivaa väkivahvaa voimaa. Tehokkaalla 4-ventiilikannella ja kahdella yläpuolisella nokka-akselilla varustetun, ponnekkaan voimanlähteen teho välittyy täysautomaattisen Ultramatic® CVT -voimansiirron kautta. Tämä varmistaa sujuvan ja nykimättömän voiman ulostulon ja kiihtyvyyden sekä vakaan ja tehokkaan moottorijarrutuksen.


On-command®-neliveto

Yamaha On-command® järjestelmän avulla kuljettaja voi kojelaudassa olevan valitsimen avulla valita vaivattomasti kaksi- tai nelivedon tai nelivedon tasauspyörästön lukolla. Pyörien valinnaisten vetotapojen ja voimansiirron High- ja Low-välitysten sekä peruutusvaihteen avulla Wolverine-R etenee yhtä sujuvasti jyrkässä rinteessä kuin aavalla nummella tai ahtaissa lepikoissa.

Monisäätöinen jousitus

Laadukas ja toimiva jousitus on tärkeä tekijä, kun halutaan erinomaiset maastoajo-ominaisuudet. Siksi Wolverine-R on varustettu monisäätöisillä ja teknisesti korkealuokkaisilla KYB-iskunvaimentimilla. Lisäsäiliöllä varustetut, pitkäliikkeiset KYB-iskunvaimentimet mahdollistavat etupyörien 246 mm:n ja takapyörien 269 mm:n joustoliikkeen. Iskunvaimentimissa on lisäksi hitaan ja nopean puristusvaimennuksen, paluuvaimennuksen sekä jousen esijännityksen säädöt.

Tukevanleveät A-tukivarret

Monipuolisten maasto--ominaisuuksien takeeksi Wolverine-R pyöränripustus on toteutettu alan uusinta tekniikkaa edustavilla A-tukivarsilla. Etupyörien erikoismalliset "gullwing"-tukivarret varmistaa riittävän maavaran lisäksi tukevan ja kestävän rakenteen. Wolverine-R:n rungon mahdollisimman kapean takaosan ansiosta voidaan käyttää erikoispitkiä A-tukivarsia, jotka puolestaan tehostavat takajousituksen toimivuutta.


Rotevat pohjapanssarit

Wolverine-R:n moottorin ja rungon alla olevat kattavat pohjapanssarit suojaavat arkoja osia kivenlohkareiden ja esimerkiksi kantojen iskuilta. Etu- ja takaosastaan taivutettu ja suojatusti kiinnitetty sileä pohjapanssarointi mahdollistaa korkeidenkin esteiden sujuvan ylityksen, koska siinä ei ole ulokkeita. Pohjapanssarointi on varustettu myös jäähdytysnesteen sekä moottori- ja vaihteistoöljyn tyhjennysrei'illä, joten määräaikaishuoltojen suorittaminen on sujuvaa.


Elektroninen Electronic Power Steering eli EPS-ohjaustehostin

Yamahan elektroninen EPS-ohjaustehostin helpottaa ajamista hankalissa tilanteissa ja suojaa kuljettajaa kantojen ja isojen kivien aiheuttamilta ohjauksen yllättäviltä takaiskuilta. EPS-tehostin vähentää ohjaamiseen vaadittavaa käsivoimaa, joten se ei rasita kuljettajaa kuten tavallinen ohjaus. Ohjausta keventävä EPS-ohjaustehostin kohentaa myös Wolverine-R:n käyttömukavuutta ja maastokelpoisuutta.


Lokasuojan levikkeet

Camo-maastovärinen Wolverine-R Camouflage on vakiona varustettu uudenmallisilla, polypropyleeni-muovista tehdyillä lokasuojien levikkeillä Keveät ja iskuja sietävät lokasuojan levikkeet suojaavat kuljettajaa ja matkustajaa liejun roiskeilta ja ilmassa lenteleviltä pikkukiviltä jne. Samalla ne korostavat uuden, sporttisen Wolverine-R-ROV-ajoneuvon virtaviivaisen aggressiivista ilmettä. Lisävarusteena myös perusvärisiin malleihin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus 708 cc
Sylinterin mitat 103,0 mm x 85,0 mm
Puristussuhde 10,1 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Polttoainejärjestelmä Single Mikuni 44 mm
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Yamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
Ajojärjestelmä On-Command 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
Voimansiirto Akseli
Etujousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 246 mm joustomatka
Takajousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki kallistuksen vakaajalla, 269 mm joustomatka
Etujarru Tuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Takajarru Tuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Eturenkaat Maxxis Bighorn 2.0, AT26x8-12, teräsvanteet
Takarenkaat Maxxis Bighorn 2.0, AT26x10-12, teräsvanteet
Kokonaispituus 2 970 mm
Kokonaisleveys 1 540 mm
Kokonaiskorkeus 1 885 mm
Akseliväli 2 062 mm
Maavara 290 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 581 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 36,7 l
Öljysäiliön tilavuus 2,6 l
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät