Traktorimönkijä

Kodiak 700 / EPS T3 (2018)

Traktorimönkijä
Kodiak 700 / EPS T3 (2018)
Suositushinta 10 990,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Hyöty-ATV parhaasta päästä

Yamaha Kodiak 700 on suunniteltu maa- ja metsätalouden sekä teollisuuden ammattilaisille, jotka arvostavat toimintavarmaa suorituskykyä ja kestävyyttä, eli kaikin puolin hyvää hinta-laatusuhdetta.

Tehokas 708 cc:n nelitahtimoottori ja pitkänkin työpäivän jälkeen mukavana tuntuva ajo-ergonomia sekä istuin vähentävät rankankin työpäivän rasittavuutta. Mittava 140 kg:n kuorman kantokyky ja 600 kg:n vetokyky puolestaan varmistavat, että raskaatkin kuormat kulkevat mukana tehokkaasti.

Sujuvatoiminen Ultramatic®-automaattivaihteisto ja mekaaninen 2WD/4WD-valinta ovat omiaan suurten kuormien hinaamiseen. EPS-ohjaustehostimella varustettu Kodiak 700 EPS ja huippuvarusteinen Kodiak 700 SE tekevät jokaisesta työpäivästä aina hieman helpomman.

Hinta sisältää vinssin.

Traktorimönkijät

Traktorimönkijät on tarkoitettu kovaan työkäyttöön, kuten huolto-, lumi- ja metsätöihin. Traktorimönkijä on väsymätön apumies mm. taloyhtiölle, maa- ja metsätiloille sekä urakoitsijalle. Se avaa aivan uusia mahdollisuuksia myös vapaa-aikaan, sillä tieliikenteessä traktorimönkijää saa ajaa jo 15-vuotias T-korttilainen, vuosikatsastusta ei tarvita ja vakuutusmaksut ovat hyvinkin edulliset. Ammatikseen traktorimönkijää käyttävät saavat lisäksi verohyödyn, eli normaalin konepoisto-oikeuden.

Saatavilla myös mallit:

Kodiak 700 EPS Alu T3 (4x4) sis. vinssin. 11.490,-
Kodiak 700 EPS SE Alu T3 (4x4) sis. vinssin. 11.990,-

 

 

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hyöty-ATV
 • Tehokas ja vääntövahva, 708 cc:n DOHC-nelitahtimoottori.
 • Yamaha Ultramatic® -automaattivaihteisto
 • Mekaaninen 2WD/4WD-valinta (SE-mallissa 4-vedon On-Command® -valinta)
 • Yamaha EPS -ohjaustehostin (Kodiak 700 EPS ja SE)
 • Etu- ja takakuormatelineet, kantokyky yhteensä 140 kg
 • 600 kg:n hinaus-/vetokyky ja vinssi (edessä)
 • Edessä levyjarrut ja takana suojattu märkäjarru
 • Pyörien pitkäliikkeinen erillisripustus ja jousitus
 • 25 tuuman Maxxis renkaat, edessä 25x8x12; takana 25x10x12
 • Digitaalinen mittaristo (Kodiak EPS ja SE) ja tavaratila
 • Halogeeni-työvalo (Kodiak EPS ja SE)

708 cc:n nelitahtimoottori

Kodiak 700:n voimanlähteenä on suorituskykyinen ja tehokas, iskutilavuudeltaan suuri, vääntövahva nelitahtimoottori. Kahdella yläpuolisella nokka-akselilla (DOHC) ja neliventtiilikannella varustettu 708 cc:n moottori tuottaa sujuvasti hallittavaa, pontevaa voimaa. Laaja vääntövoima varmistaa luontevan kulun vaikeassakin maastossa.

Ultramatic®-automaattivaihteisto

Toimintavarma ja kestävä Ultramatic®-automaattivaihteisto on alan huippua edustava ATV-voimansiirto. Valittavissa High (nopea), Low (hidas), Reverse (peruutus), Neutral (vapaa) ja Park (pysäköinti). Helppokäyttöinen Ultramatic®-automaattivaihteisto takaa, että vaihtelevassa maastossa voimansiirron välitys on aina tilanteen kannalta optimaalinen. Jyrkkien rinteiden alastulossa tehokas moottorijarrutus varmistaa hallittavuuden ja turvallisen ajon.

Erillisjousitus ja levyjarrut edessä

Kodiak 700:n pyörätuennan kompaktit kolmiotukivarret ja pitkäliikkeiset KYB-iskunvaimentimet takaavat ajomukavuuden lisäksi tehokkaan ajohallinnan olosuhteiltaan äärivaikeassakin maastossa. Riittävän jarruvoiman takeeksi on edessä levyjarrut ja takana täysin suojattu ns. märkäjarru.

Voimansiirron On-Command-2WD/4WD-valinta

Kodiak 700 EPS & EPS SE on varustettu vetotavan - 2WD/4WD ja 4WD lukolla - kätevällä On-Command®-valintajärjestelmällä. Kodiak 700 -mallin ohjaustangossa olevalla vivulla voi kätevästi valita 2WD- tai 4WD-vetotavan välillä. Näin vetotapa on helppo valita olosuhteiden mukaisesti.

Tukevat tavaratelineet ja vinssi

Edessä ja takana on tukevat tavaratelineet,. Niiden yhteinen kantokyky on 140 kiloa ja hinaus-/vetokyky 600 kiloa. Kodiak 700 on siis kaikin puolin tehokas työväline niin maa- ja metsätalouden kuin teollisuudenkin ammattilaiselle. Kodiak 700 hyöty-ATV:ssa on Euroopassa edessä vakiovarusteena WARN ProVantage 2500 -vinssi. Kodiak 700 EPS- ja SE-malleissa on lisäksi tukeva 2 tuuman vetokoukkupesä.

Sähkötoiminen EPS-ohjaustehostin

Kodiak EPS ja SE on varustettu ajorasitusta vähentävällä ja ajohallintaa helpottavalla EPS (Electronic Power Steering) -ohjaustehostimella. Se keventää ohjausta sekä vaimentaa kivien ja kantojen aiheuttamat ohjauksen läpilyönnit. EPS-ohjaustehostimen ansiosta ohjaus on joka tilanteessa keveää ja tarkkaa, joten ajaminen on hallittua ja rentoa.

Kattava mittaristo

Kodiak 700 EPS:n digitaalimittariston näytöllä on polttoainemittari, nopeus- ja matkamittari sekä kaksi trippimittaria, käyttötuntimittari, kello, 4WD/lukko-merkki, valittu vetotapa ja EPS-varoitusvalo. Perusmallin Kodiak 700:ssa (ilman EPS:ää) selkeälukuisella näytöllä on polttoainemäärän varoitus, moottorin varoitusvalo, jäähdytysnesteen lämpötilan varoitus-, peruutus- ja vapaa-vaihteen, sekä pysäköinti-asennon merkkivalot.

SE Special Edition -erikoismallit

SE- eli Special Edition -erikoismallit on tarkoitettu ammattilaisille ja käyttäjille, jotka haluavat kaikin puolin vain parasta. Kodiak 700 SE -erikoismallien värivaihtoehdot ovat; Blue Metallic, jota korostaa erikoisgrafiikka ja kiillotetut alumiinivanteet, sekä Low Gloss Black, jota korostavat satiinimustat vanteet.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Koeajomallit Turku
Esittelytuote Turku
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus 708 cc
Sylinterin mitat 103,0 mm x 85,0 mm
Puristussuhde 10,1 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Polttoainejärjestelmä Single Mikuni 44 mm
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Yamaha Ultramatic® V-hihna
Ajojärjestelmä On-Command® 2-veto/4-veto
Voimansiirto Akseli
Etujousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 180 mm:n isku
Takajousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 230 mm:n isku
Etujarru Tuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Takajarru Suljettu öljykylpy-monilevy
Eturenkaat Maxxix MU19 AT25x8-12, alumiinivanteet (EPS)
Takarenkaat Maxxix MU19, AT25x10-12, alumiinivanteet (EPS)
Kokonaispituus 2 070 mm
Kokonaisleveys 1 180 mm
Kokonaiskorkeus 1 240 mm
Istuimen korkeus 860 mm
Akseliväli 1 250 mm
Maavara 275 mm
Kääntösäde 3,2 m
Polttoainesäiliön tilavuus 18,0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 2,6 Litraa
Etutaakkateline 50 kg
Takataakkateline 90 kg
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät