Traktorimönkijä

Grizzly 700 EPS SE T3 (2018)

Traktorimönkijä
Grizzly 700 EPS SE T3 (2018)
Suositushinta 13 390,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Uuttera työjuhta

Yamahan lujatekoinen Grizzly 700 on ammattilaisten parissa maailman arvostetuimpia ATV-hyötyajoneuvoja. Sen avulla raskaatkin työt hoituvat joutuisasti ja työpäivä sujuu tehokkaasti ilman kiirettä.

Voimanlähteenä olevan, väkivahvan 708 cc:n moottorin suorituskyky takaa, että työ sujuu tehokkaasti, Grizzly 700 on tehty paiskimaan töitä yhtä tehokkaasti kuin kuljettajansa. Se on muodoiltaan ja rakenteeltaan kompakti sekä varustettu LED-valoilla ja tehokkaalla halogeenityövalolla. Isot 26 tuuman renkaat takaa hyvän pidon vaikeissakin olosuhteissa.

Yamaha Ultramatic® -voimansiirto ja vetotavan On-Command®-valinta sekä EPS-mallin sähkötoiminen ohjaustehostin (Electronic Power Steering) - Grizzly 700 on suorituskyvyn ja työtehokkuuden osalta aivan omaa luokkaansa.

Hinta sisältää vinssin.

Saatavilla myös mallit:

Grizzly 700 EPS T3 (4x4) -malli, sis. vinssin 12 690 €
Grizzly 700 EPS Alu T3 (4x4) -malli, sis. vinssin 13 190 €

Traktorimönkijät

Traktorimönkijät on tarkoitettu kovaan työkäyttöön, kuten huolto-, lumi- ja metsätöihin. Traktorimönkijä on väsymätön apumies mm. taloyhtiölle, maa- ja metsätiloille sekä urakoitsijalle. Se avaa aivan uusia mahdollisuuksia myös vapaa-aikaan, sillä tieliikenteessä traktorimönkijää saa ajaa jo 15-vuotias T-korttilainen, vuosikatsastusta ei tarvita ja vakuutusmaksut ovat hyvinkin edulliset. Ammatikseen traktorimönkijää käyttävät saavat lisäksi verohyödyn, eli normaalin konepoisto-oikeuden.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Väkivahva 708 cc:n DOHC-nelitahtimoottori
 • Tehokkaan kompakti ja toimiva muotoilu
 • Yamaha Ultramatic® CVT -automaattivaihteisto
 • Yamaha On-Command®- vetotavan valinta; 2WD, 4WD, 4WD/lukko
 • Pitkäiskuinen säädettävä erillisjousitus
 • EPS-ohjaustehostin (EPS-mallit)
 • Edessä ja takana levyjarrut ja 2-mäntäiset jarrusatulat.
 • 26 tuuman Maxxis-renkaat, edessä 26x8x12; takana 26x10x12
 • Digitaalinen mittaristo sekä kolme säilytyslokeroa
 • LED-ajovalot, EPS-mallissa lisäksi halogeenityövalo
 • Etu- ja takatelineen kantokyky yhteensä 140 kg!
 • Suurin hinauskyky 600 kg ja edessä vakiona vinssi.

Väkivahva 708 cc:n DOHC-moottori

Yamahan hyöty-ATV-malliston lippulaivan tehokas ja iskutilavuudeltaan iso moottori tuottaa väkivahvaa voimaa koko käyntialueella. Kahdella yläpuolisella nokka-akselilla (DOHC) ja neliventtiilikannella varustettu 708 cc:n moottori tuottaa sujuvasti hallittavaa, pontevaa voimaa. Laaja vääntövoima varmistaa luontevan kulun vaikeassakin maastossa.

Ultramatic®-automaattivaihteisto

Ammattipiireissä kestävää ja toimintavarmaa, automaattista Ultramatic®-voimansiirtoa pidetään yhtenä parhaista ATV-voimansiirroista. Yamaha Ultramatic® -automaattivaihteistosta on valittavissa High (nopea), Low (hidas), Reverse (peruutus), Neutral (vapaa) ja Park (pysäköinti). V-hihnalla toimiva Ultramatic®-voimansiirto kontrolloi ja säätää myös moottorijarrutusta automaattisesti, kun laskeudutaan alas jyrkkää rinnettä.

Erillisjousitus ja levyjarrut

Grizzly 700:n pyöräripustuksen erillisjousituksen kaasupainevaimentimien säätö mahdollista jousituksen säädön ajo-olosuhteiden ja kuormituksen mukaiseksi. Grizzly 700 on myös luokkansa ainoa ATV, jossa on edessä ja takana levyjarrut, joissa on tehokkaat ja tuntumaltaan hyvät, 2-mäntäiset jarrusatulat.

On-Command®-voimansiirtojärjestelmä

Vetotavan kätevä On-Command®-valintajärjestelmä mahdollistaa 2WD- ja 4WD-vedon nopean vaihtamisen. Oikeassa kahvassa olevalla valintapainikkeella voi vetotavan näppärästi vaihtaa: 2WD, 4WD tai 4WD/lukko. Näin veto on nopeasti muutettavissa ajotilanteen, maaston tai kelin mukaan.

Tukevat tavaratelineet ja vinssi

Edessä ja takana on tukevat tavaratelineet. Niiden yhteinen kantokyky on peräti 140 kiloa! Uuden Grizzly 700:n hinauskyky on puolestaan 600 kiloa. Se on siis tehokas työväline niin maa- ja metsätaloudessa kuin teollisuudessakin. Uudessa Grizzly 700 -hyöty-ATV:ssa on Euroopassa edessä vakiovarusteena WARN ProVantage 2500 -vinssi.

Sähkötoiminen EPS-ohjaustehostin

Grizzly 700 EPS on varustettu ajorasitusta ehkäisevällä ja ajohallintaa helpottavalla EPS (Electronic Power Steering) -ohjaustehostimella. Se keventää ohjausta ja vaimentaa kivien ja kantojen aiheuttamat ohjauksen läpilyönnit. EPS-ohjaustehostimen ansiosta ohjaus on joka tilanteessa keveää ja tarkkaa, joten ajaminen on rentoa.

Digitaalinen mittaristo ja runsaat tavaralokerot

Monipuolisen digitaalisen mittariston näytöllä on runsaasti ajon kannalta olennaista tietoa; nopeus- ja matkamittari, kaksi trippimittaria, polttoainemäärä, kello ja käyttötunnit, vedon merkkivalo (4WD/lukko), valitun vetotavan merkkivalo (2WD, 4WD tai 4WD/lukko) ja EPS-merkkivalo (vain EPS-mallissa). Lisäksi henkilökohtaisille tavaroille on kolme tilavaa tavaralokeroa.

SE Special Edition -erikoismallit

SE-, eli Special Edition -erikoismallien väri- ja varusteluvaihtoehdot ovat sporttinen Mat Silver (mattahopea), jota korostaa musta-keltainen grafiikka ja kiillotetut alumiinivanteet, sekä iskevä Red Metallic (punainen metallihohto), jota korostavat bensatankin ja lokasuojien grafiikka sekä kiillotetut alumiinivanteet. Lisäksi on pelkistetyn siisti Low Gloss Black (puolihimmeä musta), jota korostavat tyylikkäät satiininmustat vanteet.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus 708 cc
Sylinterin mitat 103,0 mm x 85,0 mm
Puristussuhde 10,1 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Polttoainejärjestelmä Single Mikuni 44 mm
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Ultramatic® V-hihna etu- ja takapyörän moottorijarrutuksella, L/H/N/R/P
Ajojärjestelmä On-Command® 2-veto/4-veto/4-veto 100 % lukolla
Voimansiirto Akseli
Etujousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 193 mm isku
Takajousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 232 mm isku
Etujarru Tuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Takajarru Tuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Eturenkaat Maxxix MU19 AT26x8-12, teräsvanteet, (SE-malli: alumiinivanteet)
Takarenkaat Maxxix MU19, AT26x10-12, teräsvanteet, (SE-malli: alumiinivanteet)
Kokonaispituus 2 070 mm
Kokonaisleveys 1 230 mm
Kokonaiskorkeus 1 253 mm
Istuimen korkeus 860 mm
Akseliväli 1 253 mm
Maavara 288 mm
Kääntösäde 3,5 m
Polttoainesäiliön tilavuus 18,0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 2,6 Litraa
Etutaakkateline 50 kg
Takataakkateline 90 kg
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät