Yamaha

YS1070T

Yamaha
YS1070T
Suositushinta 5 990,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä olevat laitteet aina etukäteen.


60 tonnia tunnissa – hiljaa ja helposti!

Tasaisen ja hiljaisen nelitahtimoottorin, erityisen laajan työleveyden (72 cm), lumen 17 metrin heittoetäisyyden sekä älykkäiden teknisten ratkaisujen ansiosta lippulaivamme YS1070T on täydellinen ratkaisu suuriin lumenpoistotöihin.

Ohjauksen sähkömagneettinen kytkin ja portaaton hydrostaattinen vaihteisto – ohjaus yhdellä vivulla tekee käytöstä äärimmäisen helppoa. Nopeutta voi säätää tarkasti ja portaattomasti, eikä syöttökierukan nopeudesta tarvitse tinkiä. Lisäksi kumitelaveto takaa erinomaisen pidon ankarimmissakin olosuhteissa.

Mallissa on jopa eristetty moottorikotelo ja suuri äänenvaimennin, joiden ansiosta koneen käyntiääni on äärimmäisen hiljainen. Siksi malli onkin varteenotettava vaihtoehto niin yksityiseen kuin ammattimaiseenkin käyttöön.

testi kappale 1

tsti kappale 2

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Yamahan tehokas nelitahtimoottori ja sähköinen käynnistys
 • Hydrostaattinen vaihteisto (HST) – äärimmäistä käyttömukavuutta
 • Tehokas kaksivaiheinen puhallin – ohjaa lumen jopa 17 metrin päähän
 • Erityisen laaja (72 cm) lumen käsittelyleveys
 • Kestävä kumitelaveto – erinomaista pitoa ja vetovoimaa
 • Poistoputken helppo, sähkötoiminen kääntö
 • Muovivuoraus estää lumen kertymisen kaksiasentoiseen poistoputkeen
 • Vaativaan käyttöön soveltuva, teräksinen syöttöpesä – haastaviin töihin
 • Portaaton, kaasutoiminen syöttöpesän korkeussäätö
 • Säädettävä Snow Jaw -tyylinen kaavintaterä
 • Syöttökierukan sähkömagneettinen kytkin ja äärimmäisen kestävä kotelointi
 • Kätevä työvalo ohjaustangossa

Yamaha-nelitahtimoottori sähkökäynnistyksellä

YS1070T-lingon käyttäminen käy käden käänteessä: kytke virta, rentoudu ja nauti Yamahan nelitahtisen moottorin tasaisesta, hiljaisesta ja takuuvarmasta tehosta. Tämä kestävä ja hyväksi havaittu 301-kuutioinen ilmajäähdytetty moottori tarjoaa valtavan väännön ja lumen heittokyvyn, ja lisäksi sen polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa. Moottori käy tavallisella polttoaineella (98-oktaaninen).

Hydrostaattinen vaihteisto (HST)

Kestävä, hydrostaattinen vaihteistomme takaa entistäkin täsmällisemmän nopeuden hallinnan sekä tasaisemmat vaihdot eteenpäinajon ja peruutuksen välillä. Kaikki tämä hoituu yhdellä vivulla. Voit siis vaihtaa nopeutta tai pysäyttää lingon ilman, että telamattoja on kytkettävä pois käytöstä, eikä heittopyörän nopeudesta tai lumen huimasta heittoetäisyydestä (jopa 17 metriä) tarvitse tinkiä!

Tehokas kaksivaiheinen syöttöpesä ja heittopyörän järjestelmä

Kaksivaiheinen syöttökierukan ja heittopyörän järjestelmä on suunniteltu kestämään ankarimmatkin talviolot. Vaativaan käyttöön suunniteltu teräksinen syöttöpesä hoitaa erittäin laajan väylän (72 cm) puhdistuksen. Lisäksi siinä on sahalaitainen kaavintaterä, joka rikkoo jopa jäisen ja paakkuuntuneen lumen. Näin kierrosherkkä heittopyörä pystyy heittämään lumen kaksivaiheisen poistoputken kautta jopa 17 metrin päähän.

Kestävä kumitelaveto

Ei luistoa tai liukumista, vaan pelkkää sujuvaa hallintaa. Kumitelamatot ovat taipuisia, ja niiden esikoiskuviot lisäävät pitoa hankalissa olosuhteissa liikuttaessa. Niiden ansiosta pito on entistäkin parempi jyrkillä pinnoilla, ja tarvittaessa koneen saa nousemaan vaikka portaita. Järjestelmä toimii täydellisesti yhteen hydrostaattisen vaihteiston kanssa.

Muovivuorattu poistoputki ja helppokäyttöiset ohjaimet

Kaksivaiheisen poistoputken muovivuoraus estää märän lumen kertymistä putkeen ja vähentää lisäksi melua ja putken pinnan kulumista. Putken sähköinen kääntö ja kulman säätö hoituu yhdellä vivulla. Myös syöttöpesän lukitusvipua ja kytkentää voi hallita yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi nopeuden tai poistoputken asennon säätämiseen käytön aikana.

Kaasutoiminen syöttöpesän kallistusjärjestelmä

Kaksivaiheisessa syöttöpesässä on tehokas sahalaitainen terä, sähkömagneettinen kytkin ja tärinänvaimennus. Syöttöpesässä on kaasutoiminen kallistusjärjestelmä sekä kätevä kellunta-asento, jonka ansiosta kone pystyy mukautumaan lumiolosuhteisiin seuraamalla maaperän pinnanmuotoja. Säätö käy helposti ja nopeasti yhdellä ohjaustangon vivulla.

Takuuvarmaa luotettavuutta ja kestävyyttä

Yamahan nimi herättää kunnioitusta kaikkialla maailmassa, ja se tunnetaan ensiluokkaisesta luotettavuudesta ja kestävyydestä. Jokainen Yamahan lumilinko on tälle perinteelle uskollinen. Vaativaan käyttöön soveltuva syöttökierukka ja poistoputkijärjestelmät on valmistettu kestävästä, paksusta teräksestä, ohjaimet ovat metallia ja hammaspyörästön kotelo valurautaa. Lumilinkomme on yksinkertaisesti valmistettu kestämään.

Lisävarusteet kuuluvat oikeastaan vakiovarustukseen

Kaksivaiheinen syöttöpesä kaasutoimisella kallistuksella, säädettävä Snow Jaw -tyyppinen kaavintaterä, sähkökäynnistys, puhdistustyökalu, työvalo, polttoainehana kaasuttimen ja letkujen tyhjennykseen, automaattinen hätäkatkaisu. Nämä ovat vain muutamia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka kuuluvat Yamaha-lumilinkojen vakiovarustukseen. Tulos? Äärimmäistä tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Malli MZ300
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, OHV
Moottorin tilavuus 296cc
Maksimiteho 6,9 kw ( 9,4 ps )
Käynnistysjärjestelmä Sähkökäynnistys akulla
Sytytysjärjestelmä TCI
Suositeltu polttoaine Lyijytön bensiini
Syöttöpesän leveys 715 mm
Poistokorkeus 510 mm
Linkouskapasiteetti 60 tonnia/tunti
Heittoetäisyys 17 metriä
Ajojärjestelmä Telaveto
Vaihteistojärjestelmä Hydrostaattinen vaihteisto
Nopeuden säätö Portaaton nopeudensäätö
Ajonopeus 0 - 2.8 km/h
Peruutusnopeus 0 - 1.8 km/h
Syöttökierukan halkaisija 350 mm
Käynnistäminen Sähkömagneettinen kytkin
Korkeuden säätö Portaaton, kaasuavusteinen
Kierto Sähkö
Kääntäminen Manuaalinen, kaksivaiheinen
Heittotorven kiertokulma 220 º
Poistoputki Muovivuoraus poistoputkessa
Polttoainesäiliön tilavuus 6,7 litraa
Öljytilavuus 1,0 litraa
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 185 kg
Kokonaispituus x - leveys x - korkeus 1 568 mm x 745 mm x 1 105 mm
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät