Lumilingot

Lumilingot

Yamahan lumilingosta saat luotettavan kaverin pihatöihin lumen yllättäessä! Yamahan kokemus moottorikelkkojen ja lumilinkojen valmistamisesta todella näkyy lumilinkojen laadussa. Ne ovat erinomaisen kestäviä ja niiden käyttöominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Yamahan vahva ja kestävä lumilinko on oikea valinta sinulle, joka haluat työkalun, joka tekee työt silloin kun sinä haluat. Tutustu valikoimaamme ja tule tutustumaan Yamaha Center -myymälään, varmistathan kuitenkin aina laitteiden saatavuuden myymälöissä etukäteen.

Lumilinkojen sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi lingosta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, YS1070T
Yamaha

YS1070T

Sh. 5 990,00 €
Yamaha, YT660
Yamaha

YT660

Sh. 3 790,00 €
Yamaha, YT1070
Yamaha

YT1070

Sh. 4 990,00 €

Taulukkona Listana

3 tuote(tta)

 1. Yamaha, YS1070T


  60 tonnia tunnissa – hiljaa ja helposti!

  Tasaisen ja hiljaisen nelitahtimoottorin, erityisen laajan työleveyden (72 cm), lumen 17 metrin heittoetäisyyden sekä älykkäiden teknisten ratkaisujen ansiosta lippulaivamme YS1070T on täydellinen ratkaisu suuriin lumenpoistotöihin.

  Ohjauksen sähkömagneettinen kytkin ja portaaton hydrostaattinen vaihteisto – ohjaus yhdellä vivulla tekee käytöstä äärimmäisen helppoa. Nopeutta voi säätää tarkasti ja portaattomasti, eikä syöttökierukan nopeudesta tarvitse tinkiä. Lisäksi kumitelaveto takaa erinomaisen pidon ankarimmissakin olosuhteissa.

  Mallissa on jopa eristetty moottorikotelo ja suuri äänenvaimennin, joiden ansiosta koneen käyntiääni on äärimmäisen hiljainen. Siksi malli onkin varteenotettava vaihtoehto niin yksityiseen kuin ammattimaiseenkin käyttöön.

  testi kappale 1

  tsti kappale 2

  Lue lisää...
  Sh. 5 990,00 €
 2. Yamaha, YT660


  Tee lumityöt helpommin!

  Vaikka lingon valtava 61 senttimetrin työskentelyleveys ja lumen heitto jopa 15 metrin päähän kuulostaa houkuttelevalta, viimeistään Yamahan hiljainen ja tehokas nelitahtimoottori, kaksivaiheinen sahalaitainen syöttökierukka, kaksivaiheinen poistoputki ja hydrostaattinen vaihteisto (HST) vakuuttavat sinut lopullisesti.

  Hydrostaattisen vaihteiston ohjaaminen yhdellä vivulla käy kätevästi, joten voit säätää nopeutta tarkasti ja portaattomasti niin eteenpäinajossa kuin peruutuksessakin. Samalla kumitelaveto takaa äärimmäisen pidon ja vetovoiman.

  Tämä suorituskykyinen kone pureutuu jopa jäisen ja pakkautuneen lumen läpi, ja sen sähkötoimisella ja kaksivaiheisella poistoputkella on 230 asteen kääntösäde. Taltuta talven haasteet YT660-lingon avulla.

  Lue lisää...
  Sh. 3 790,00 €
 3. Yamaha, YT1070


  Suurempi teho – pienempi hinta

  YT1070 on Yamahan kestävin ja toimintavarmin nelitahtikone, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa erityisen laaja työleveys ja 17 metrin heittoetäisyys. Kustannustehokasta menoa vaativiin lumiolosuhteisiin.

  Koneen vaikuttava teho (60 tonnia tunnissa) on Yamahan lumilinkojen ainutlaatuisten suunnitteluratkaisujen ja sulavakäyntisen MZ300-nelitahtimoottorin uusimman mallin ansiota.

  Tehokas syöttökierukka ja portaattoman hydrostaattisen vaihteiston ohjaus yhdellä vivulla tekevät käytöstä äärimmäisen helppoa. Nopeutta voi säätää tarkasti ja portaittain, eikä syöttökierukan nopeudesta tarvitse tinkiä. Lisäksi kumitelaveto takaa erinomaisen pidon ankarimmissakin olosuhteissa.

  Lue lisää...
  Sh. 4 990,00 €

Taulukkona Listana

3 tuote(tta)

Haluatko tulostaa tuotelistauksen?