Generaattorit ja vesipumput

Generaattorit ja vesipumput

Yamahan generaattorit ovat paikallaan silloin, kun tarvitaan puhdasta, korkealaatuista sähköä kompaktissa ja kevyessä paketissa. Kannettava generaattori on näppärä ratkaisu silloin, kun sähköt pitää saada mukaan vaikkapa mökille tai retkelle. Valikoimistamme löydät sopivan vaihtoehdon niin pieneen perussähköntarpeeseen kuin kokonaisen kesämökin täydelliseen sähköistämiseen. Mallistosta löytyy laitteita niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Yamaha-vesipumpun käyttö on helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse muuta kuin vetää käynnistysnarusta ja nauttia kansiventtiilimoottorin tehosta. Kun paljon vettä täytyy saada rivakasti liikkeelle, apu löytyy Yamaha-vesipumpusta. Sen avulla esimerkiksi palju täyttyy hujauksessa, kylpyvedet on helppo tuottaa saunalle ja suurikin kasvimaa saa tarvitsemansa veden.

Laitteiden sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi laitteesta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Varmistathan myymäläkohtaisen valikoiman aina etukäteen.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, EF2000iS
Yamaha

EF2000iS

Sh. 1 290,00 €
Yamaha, EF3000iSE
Yamaha

EF3000iSE

Sh. 2 490,00 €
EF2200iS

EF2200iS

Sh. 1 590,00 €

Taulukkona Listana

1 tuote(tta)

Taulukkona Listana

1 tuote(tta)

Haluatko tulostaa tuotelistauksen?