Generaattorit ja vesipumput

Generaattorit ja vesipumput

Yamahan generaattorit ovat paikallaan silloin, kun tarvitaan puhdasta, korkealaatuista sähköä kompaktissa ja kevyessä paketissa. Kannettava generaattori on näppärä ratkaisu silloin, kun sähköt pitää saada mukaan vaikkapa mökille tai retkelle. Valikoimistamme löydät sopivan vaihtoehdon niin pieneen perussähköntarpeeseen kuin kokonaisen kesämökin täydelliseen sähköistämiseen. Mallistosta löytyy laitteita niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Yamaha-vesipumpun käyttö on helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse muuta kuin vetää käynnistysnarusta ja nauttia kansiventtiilimoottorin tehosta. Kun paljon vettä täytyy saada rivakasti liikkeelle, apu löytyy Yamaha-vesipumpusta. Sen avulla esimerkiksi palju täyttyy hujauksessa, kylpyvedet on helppo tuottaa saunalle ja suurikin kasvimaa saa tarvitsemansa veden.

Laitteiden sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi laitteesta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Varmistathan myymäläkohtaisen valikoiman aina etukäteen.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, EF2000iS
Yamaha

EF2000iS

Sh. 1 490,00 €
Yamaha, YP30G
Yamaha

YP30G

Sh. 790,00 €
Yamaha, EF3000iSE
Yamaha

EF3000iSE

Sh. 2 690,00 €
Yamaha, EF1000iS
Yamaha

EF1000iS

Sh. 1 090,00 €
Yamaha, YP20G
Yamaha

YP20G

Sh. 690,00 €

Taulukkona Listana

1 tuote(tta)

 1. Yamaha, YP20G

  Tehokas, luotettava ja valmiina toimintaan

  Yamaha-tuotemerkki on tae siitä, että tuotteissa näkyy mittava kokemuksemme. Kun käyttäjä kaipaa tehoa, polttoainetehokkuutta ja luotettavuutta, tämä vesipumppu on paras valinta.

  YP20G:n suorituskyky on 600 litraa minuutissa. Pumppu saavuttaa nopeuden erittäin luotettavasti ja taloudellisesti, mistä on kiittäminen pehmeätoimista ja tehokasta, nelitahtista Yamaha-kansiventtiilimoottoria. Elektroninen sytytysjärjestelmä ja kookas äänenvaimennin takaavat, että pumppu on paitsi tehokas ja helppokäyttöinen myös hiljainen.

  Pumpun erikoisominaisuudet takaavat pitkän käyttöiän ja käyttäjäystävällisyyden – kone todellakin on Yamaha-nimen arvoinen.

  Lue lisää...
  Sh. 690,00 €

Taulukkona Listana

1 tuote(tta)

Haluatko tulostaa tuotelistauksen?