Generaattorit ja vesipumput

Generaattorit ja vesipumput

Yamahan generaattorit ovat paikallaan silloin, kun tarvitaan puhdasta, korkealaatuista sähköä kompaktissa ja kevyessä paketissa. Kannettava generaattori on näppärä ratkaisu silloin, kun sähköt pitää saada mukaan vaikkapa mökille tai retkelle. Valikoimistamme löydät sopivan vaihtoehdon niin pieneen perussähköntarpeeseen kuin kokonaisen kesämökin täydelliseen sähköistämiseen. Mallistosta löytyy laitteita niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Yamaha-vesipumpun käyttö on helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse muuta kuin vetää käynnistysnarusta ja nauttia kansiventtiilimoottorin tehosta. Kun paljon vettä täytyy saada rivakasti liikkeelle, apu löytyy Yamaha-vesipumpusta. Sen avulla esimerkiksi palju täyttyy hujauksessa, kylpyvedet on helppo tuottaa saunalle ja suurikin kasvimaa saa tarvitsemansa veden.

Laitteiden sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi laitteesta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Varmistathan myymäläkohtaisen valikoiman aina etukäteen.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, EF2000iS
Yamaha

EF2000iS

Sh. 1 290,00 €
Yamaha, EF3000iSE
Yamaha

EF3000iSE

Sh. 2 490,00 €
EF2200iS

EF2200iS

Sh. 1 590,00 €

Taulukkona Listana

3 tuote(tta)

 1. Yamaha, EF2000iS

  Suurta tehoa pienessä paketissa

  Saat sähköä, kun tarvitset sitä, olipa kyse vedenkeittimen tai sähkötyökalujen käytöstä. EF2000iS on yksi markkinoiden kevyimmistä generaattoreista. 21 kg:n paino tarkoittaa, että jaksat kantaa sitä yhdellä kädellä.

  Tehokkaan äänenvaimentajan ansiosta laite tuottaa tehostaan huolimatta melua vain 51,5 dB(A).* Pienikokoinen ohjaustaulu, jonka kaikki säätimet on yhdellä sivulla, tekee siitä helppokäyttöisen ja sopii yhteen sen pelkistetyn retrotyylin kanssa. 4,2 litran polttoainesäiliö mahdollistaa 10,5 tunnin jatkuvan käytön 1/4-kuormituksella. Joten käytätpä sitä telttailuun tai työmaalla, tämä harjaton invertteri on tehtävän tasalla.

  *¼ nimelliskuormasta 7 metrin etäisyydeltä.

  Lue lisää...
  Sh. 1 290,00 €

 2. Yamaha, EF3000iSE

  Puhdasta tehoa pyörillä

  Saat tarvitsemasi tehon olipa kyseessä kahvinkeitin tai sirkkeli - pienikokoisessa käyttäjäystävällisessä muodossa. EF3000iSE tarjoaa 3,0 kVA:n tehon ja 20 tunnin maksimikäyttöajan ¼-kuormituksella, kun Economy Control -säästötila on käytössä.

  Huolimatta suuresta tehostaan EF3000iSE-generaattorin käyntiääni on vain 51* dB (A) - ja neljän pyörän ansiosta generaattorin siirtäminen ei voisi olla helpompaa.

  Älykäs kaasutusjärjestelmä tunnistaa automaattisesti kuormituksen ja säätää moottorin nopeuden vastaamaan sitä. Tämä säästää polttoainetta ja vähentää melua. *¼ nimelliskuormasta 7 metrin etäisyydeltä.

  Lue lisää...
  Sh. 2 490,00 €

 3. EF2200iS

  Täysin uusi EF2200iS tarjoaa suurta tehoa, hiljaisen käyntiäänen ja monipuolisia ominaisuuksia. Se on mm. varustettu kahdella vaihtovirran ulostulolla, DC12V tasavirtapistokeella ja monipuolisella LED-näytöllä. Lisäksi helppo polttoaineen tyhjennys kaasuttimesta.

  Lue lisää...
  Sh. 1 590,00 €

Taulukkona Listana

3 tuote(tta)

Haluatko tulostaa tuotelistauksen?