Generaattorit ja vesipumput

Generaattorit ja vesipumput

Yamahan generaattorit ovat paikallaan silloin, kun tarvitaan puhdasta, korkealaatuista sähköä kompaktissa ja kevyessä paketissa. Kannettava generaattori on näppärä ratkaisu silloin, kun sähköt pitää saada mukaan vaikkapa mökille tai retkelle. Valikoimistamme löydät sopivan vaihtoehdon niin pieneen perussähköntarpeeseen kuin kokonaisen kesämökin täydelliseen sähköistämiseen. Mallistosta löytyy laitteita niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Yamaha-vesipumpun käyttö on helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse muuta kuin vetää käynnistysnarusta ja nauttia kansiventtiilimoottorin tehosta. Kun paljon vettä täytyy saada rivakasti liikkeelle, apu löytyy Yamaha-vesipumpusta. Sen avulla esimerkiksi palju täyttyy hujauksessa, kylpyvedet on helppo tuottaa saunalle ja suurikin kasvimaa saa tarvitsemansa veden.

Laitteiden sivuilla pääset tutustumaan niiden tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi laitteesta ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä.

Varmistathan myymäläkohtaisen valikoiman aina etukäteen.

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, EF2000iS
Yamaha

EF2000iS

Sh. 1 490,00 €
Yamaha, YP30G
Yamaha

YP30G

Sh. 790,00 €
Yamaha, EF3000iSE
Yamaha

EF3000iSE

Sh. 2 690,00 €
Yamaha, EF1000iS
Yamaha

EF1000iS

Sh. 1 090,00 €
Yamaha, YP20G
Yamaha

YP20G

Sh. 690,00 €

Taulukkona Listana

5 tuote(tta)

 1. Yamaha, EF1000iS

  Viimeinen sana kannettavassa sähköntuotannossa

  Yamahan hiljainen, kestävä ja kätevä EF1000iS on suunniteltu kaikille, jotka etsivät ultrakannettavaa sähkölähdettä. Siinä yhdistyy pieni koko vaikuttavaan 12 tunnin* maksimikäyttöaikaan.

  EF1000iS on ihanteellinen telttaretkille ja ulkotapahtumiin ja siitä voidaan ottaa virtaa moniin eri laitteisiin - radioista ja televisioista kahvinkeittimiin. Siinä on myös 12 V:n lähtö akkujen latausta varten.

  Pulssin leveyden moduloinnilla varustettu invertterijärjestelmä tuottaa korkealaatuisempaa, puhtaampaa sähköä, ja ääntä vaimentavat materiaalit pitävät äänenvoimakkuuden alhaisena. Yhdessä selkeän ja keskitetyn käyttöpaneelin kanssa se muodostaa hiljaisen ja kätevän virtalähteen. *¼ nimelliskuormasta ja Economy Control (säästötila) käytössä.

  Lue lisää...
  Sh. 1 090,00 €
 2. Yamaha, EF2000iS

  Suurta tehoa pienessä paketissa

  Saat sähköä, kun tarvitset sitä, olipa kyse vedenkeittimen tai sähkötyökalujen käytöstä. EF2000iS on yksi markkinoiden kevyimmistä generaattoreista. 21 kg:n paino tarkoittaa, että jaksat kantaa sitä yhdellä kädellä.

  Tehokkaan äänenvaimentajan ansiosta laite tuottaa tehostaan huolimatta melua vain 51,5 dB(A).* Pienikokoinen ohjaustaulu, jonka kaikki säätimet on yhdellä sivulla, tekee siitä helppokäyttöisen ja sopii yhteen sen pelkistetyn retrotyylin kanssa. 4,2 litran polttoainesäiliö mahdollistaa 10,5 tunnin jatkuvan käytön 1/4-kuormituksella. Joten käytätpä sitä telttailuun tai työmaalla, tämä harjaton invertteri on tehtävän tasalla.

  *¼ nimelliskuormasta 7 metrin etäisyydeltä.

  Lue lisää...
  Sh. 1 490,00 €
 3. Yamaha, EF3000iSE

  Puhdasta tehoa pyörillä

  Saat tarvitsemasi tehon olipa kyseessä kahvinkeitin tai sirkkeli - pienikokoisessa käyttäjäystävällisessä muodossa. EF3000iSE tarjoaa 3,0 kVA:n tehon ja 20 tunnin maksimikäyttöajan ¼-kuormituksella, kun Economy Control -säästötila on käytössä.

  Huolimatta suuresta tehostaan EF3000iSE-generaattorin käyntiääni on vain 51* dB (A) - ja neljän pyörän ansiosta generaattorin siirtäminen ei voisi olla helpompaa.

  Älykäs kaasutusjärjestelmä tunnistaa automaattisesti kuormituksen ja säätää moottorin nopeuden vastaamaan sitä. Tämä säästää polttoainetta ja vähentää melua. *¼ nimelliskuormasta 7 metrin etäisyydeltä.

  Lue lisää...
  Sh. 2 690,00 €
 4. Yamaha, YP20G

  Tehokas, luotettava ja valmiina toimintaan

  Yamaha-tuotemerkki on tae siitä, että tuotteissa näkyy mittava kokemuksemme. Kun käyttäjä kaipaa tehoa, polttoainetehokkuutta ja luotettavuutta, tämä vesipumppu on paras valinta.

  YP20G:n suorituskyky on 600 litraa minuutissa. Pumppu saavuttaa nopeuden erittäin luotettavasti ja taloudellisesti, mistä on kiittäminen pehmeätoimista ja tehokasta, nelitahtista Yamaha-kansiventtiilimoottoria. Elektroninen sytytysjärjestelmä ja kookas äänenvaimennin takaavat, että pumppu on paitsi tehokas ja helppokäyttöinen myös hiljainen.

  Pumpun erikoisominaisuudet takaavat pitkän käyttöiän ja käyttäjäystävällisyyden – kone todellakin on Yamaha-nimen arvoinen.

  Lue lisää...
  Sh. 690,00 €
 5. Yamaha, YP30G

  Lähes 1000 litraa minuutissa – YP30G hoitaa homman!

  Yamaha-tuotemerkki on tae siitä, että tuotteissa näkyy mittava kokemuksemme. Kun käyttäjä kaipaa tehoa, polttoainetehokkuutta ja luotettavuutta, tämä vesipumppu on paras valinta.

  YP30G:n pumppaustuotto on 980 litraa minuutissa. Pumppu saavuttaa tuoton erittäin luotettavasti ja taloudellisesti, mistä on kiittäminen pehmeätoimista ja tehokasta, nelitahtista Yamaha-kansiventtiilimoottoria. Elektroninen sytytysjärjestelmä ja kookas äänenvaimennin takaavat, että pumppu on paitsi tehokas ja helppokäyttöinen myös hiljainen.

  Pumpun erikoisominaisuudet takaavat pitkän käyttöiän ja käyttäjäystävällisyyden – kone todellakin on Yamaha-nimen arvoinen.

  Lue lisää...
  Sh. 790,00 €

Taulukkona Listana

5 tuote(tta)

Haluatko tulostaa tuotelistauksen?