Yamaha Marine Center Turku

Avoinna arkisin 9-17, lauantaisin 10-14.

Yamaha Marine Center Turku
Autoilijankatu 31
20780 Kaarina
Hae reittiohje
020 255 7622
etunimi.sukunimi@viherkoski.fi
Yhteydenottopyyntö
(Puhelun hinta 8,8 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.)

Yamaha Marine Center Turku

Me, Venetalo Viherkoski Oy, olemme yli 40 vuotta vanha perinteikäs perheyritys. Pyöritämme Yamaha Marine Centeriä Kaarinassa, aivan Turku-Helsinki -moottoritien varrella. Olemme toimineet nykyisissä tiloissamme vuodesta 2008 lähtien ja sijaintimme vuoksi olemme kuin "portti" Turun saaristoon. 


Löydät meidät nousemalla ylös littymästä numero 6  (Korppoo / Parainen) ja ajamalla osoitteeseen Autoilijankatu 31, Kaarina.

Päivystys ja veneiden vastaanotot myymälän kiinni ollessa numerosta 0505283663.

 

Tuotevalikoimamme

Meilltä ostat Yamarin-, Yamarin Cross-, Finnmaster-, Terhi-, Jeanneau-, ja Zodiac-veneet. Tilauksesta myymme myös Rhea-Marine- ja Suvi-veneitä. Veneen kuljetat kätevästi meiltä hankitulla Muuli-venetrailerilla.

Tuomme maahan Jeanneau-moottoriveneitä. Lisää venemallistosta Jeanneaun sivuilta: www.jeanneaufinland.fi.

Veneiden lisäksi valikoimaamme kuuluu Yamahan perämoottorit, mönkijät, vesijetit ja mopot. Myymme myös Agricat-mönkijöitä.

Meiltä löydät myös veneilytarvikkeet, Jobe-vesiurheiluvälineet sekä Holebrook-, Helly Hansen- ja Pelle Pettersson -tekstiilit.

 

Vuokraus

Myytävien tuotteiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme vuokraamalla vesijettejä, veneitä ja vesiurheiluvälineitä. Lue lisää vuokraussivustoltamme www.jetrent.fiJetRent tuottaa mahtavia elämyksiä merellä Suomen kauneimmassa saaristossa. JetRent toimii Yamaha Marine Centerin tiloissa, josta laitteet pääsääntöisesti vuokrataan. Sopimuksesta toimitamme laitteet myös suoraan haluamaasi paikkaan Varsinais-Suomen alueella.


Huolto

Kaarinassa on aina apu lähellä! Huollamme myymiemme merkkien lisäksi myös Microcar-mopoautoja. Olemme valtuutettu Yamaha-merkkihuolto. Lue lisää huoltopalveluistamme huolto-sivulla.

Henkilökunta

Janne Viikari

Janne Viikari

Myynti
Tomi Heikkilä

Tomi Heikkilä

Myynti
Peter Sjöqvist

Peter Sjöqvist

Myynti
Matias Lehto

Matias Lehto

Huolto
Kristiina Viikari

Kristiina Viikari

Laskutus ja taloushallinto
Yamaha Marine Center Turku

Keskus

010 322 6180