Kesä on nyt komeimmillaan! Hanki Yamaha vesijetti nyt leasing -sopimuksella edulliseen kuukausihintaan, alk. 159,50€/kk!

Kesä on nyt komeimmillaan! Hanki Yamaha vesijetti nyt leasing -sopimuksella edulliseen kuukausihintaan, alk. 159,50€/kk!

BOOM! Nyt mennään eikä meinata! Kesä on kauneimmillaan ja veri vetää vesille? Neuvottelimme sinulle LähiTapiola Rahoituksen kanssa edullisen leasing -sopimuksen, alkaen 159,50€/kk!

Saat vesijetin allesi nopealla toimituksella ja pääset nauttimaan ketterästi kesästä laadukkaan Yamaha vesijetin kyydissä. Mikä vesijeteistä on suosikkisi?

 

SUPERJET

Uuden ajan adrenaliinipitoinen kone on syntynyt kilpailujen innostamasta DNA:sta. Teknologia ei ole enää pelkästään ammattilaisten saatavilla. Kolmisylinterinen ja nelitahtinen moottori sekä uusi kevyt runko takaavat, että hallitset aaltoja sekä nopeilla suorilla että aggressiivisissa käännöksissä. Voittaja-ainesta!

Lue lisää >

JETBLASTER

JetBlaster® - hauskanpitoa parhaimmillaan Graffitityylinen ulkonäkö, sporttinen moottori ja erinomainen teho-painosuhde varmistavat, että JetBlaster etenee vauhdikkaasti aaltojen halki. Ketterä käsiteltävyys käännöksissä on aivan omaa luokkaansa.
 

FX CRUISER HO

Uudenlaista, ylellisen nautittavaa ja tyylikästä retkiajoa. Suorituskykyisen moottorin, uuden tasaisesti liukuvan rungon ja edistyksellisen RiDE®-ohjausjärjestelmän tuloksena on verratonta suorituskykyä ja käsiteltävyyden helppoutta.

Lue lisää >

2024-Yamaha-SJ1050-EU-White_Coat-Action-004-03

Leasing - tarjoukset koskevat vuoden 2022 - 23 mallistoa varastotilanteen mukaan. Leasing-sopimusten kesto on kolme vuotta (36 kk). Käyttötunnit ovat rajoitettu 30 h/vuosi ja 90 h/sopimuskausi. Ylittävistä käyttötunneista peritään erillinen korvausta. Leasingtarjous on voimassa heinäkuun 2024 loppuun asti ja koskee vain varastossa olevia laitteita. Leasing-sopimuskumppanina toimii LähiTapiola Rahoitus Oy. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

Vesijettiin on oltava rahoitusyhtiön hyväksymä vakuutus koko sopimusajan. Vakuutus yhtiölle on ilmoitettava ja saatava hyväksyntä vakuutuksesta ennen sopimuksen voimaan tulemista.

Tule käymään niin esittelemme sinulle Yamahan jettimallit ja kerromme kattavasti leasing - sopimuksen ehdoista.

Palvelemme Turussa ja Vantaalla koko kesän arkisin klo 10-18 sekä lauantaisin klo 10-15.

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Vesijettien syyshulinat! Vesijettien syyshulinat! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center