Syksyn 2023 BOAT WEEK on täällä - käännä keula kohti Yamaha Centeriä!

Syksyn 2023 BOAT WEEK on täällä - käännä keula kohti Yamaha Centeriä!
Boat Week saapui jälleen Yamaha Centeriin! Nyt on oikea hetki hankkia unelmiesi vene syksyn parhailla kampanjahinnoilla.

Käytä ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Suomen suosituimpiin mallistoihin, hyödyntää tehtaan kampanjatuki ja hankkia uusi vene ensi kesäksi.

Veneilykausi ei ole vielä ohi, mutta kannattaa varmistaa, että olet valmis lähtemään vesille heti, kun veneilykelit taas ensi keväänä alkavat. Ota yhteyttä  ja varmista, että saat unelmiesi veneen käyttöösi tulevana kesänä.

Kampanja on voimassa rajoitetun ajan (1.9.-30.9.2023).

BUSTER

Busterilla on aina ollut vahva tahto luoda ensiluokkaisia veneitä tavallisille ihmisille – veneitä jokapäiväiseen käyttöön, järville ja merelle. Lähdetpä kalareissulle, mökille tai kaverien kanssa päiväretkelle, Buster + Yamaha -paketti vie sinut varmasti perille. Mallistosta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, pulpettiveneistä aina joka sään Cabin -veneisiin.

BW_syksy2023_Buster_hinatedut_1080x1920
BW_syksy2023_Buster_jalleenmyyjille_1080x1920

CROSS

Irtaudu arjesta tyylillä - valitse helppokäyttöinen Yamarin Cross. Tyylikäs lasikuitu yhdistettynä kestävään alumiinirunkoon ja lukuisat lisävarusteet varmistavat Cross -veneiden monipuolisen käytön koko kesäksi. Yamarin Cross on oikea vene myös sinulle joka olet vasta aloittamassa veneilyharrastusta, mutta ole varovainen, se vie mukanaan!

BW_syksy2023_Cross_hintaedut_1080x1920
BW_syksyu2023_Cross_jalleenmyyjille_1080x1920

YAMARIN

Kattavasta Yamarin-mallistosta löytyy oma suosikki jokaiselle, oli toiveena sitten ketterä retkivene lähisaaristoon, monikäyttöinen yhteysvene mökkimatkoille tai keino nauttia vauhdin hurmasta ystävien ja perheen seurassa. Jokainen Yamarin on kokonaisuus, joista ei jää puuttumaan mitään. 

BW_syksy2023_Yamarin_hintaedut_1080x1920
BW_syksy2023_Yamarin_jalleenmyyjille_1080x1920

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Tampere

Autokeskuksentie 7

33960 Pirkkala

antti.lehtonen@kx-center.fi

Avoinna arkisin klo 9-17, lauantaisin klo 10-14.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Buster veneet nyt kattavasti esillä Turussa! Buster veneet nyt kattavasti esillä Turussa! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022 Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center