Yamaha

Aerox R Naked (2017)

Yamaha
Aerox R Naked (2017)
Suositushinta 3 290,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Urbaania asennetta

Sen pelkistetyn supersporttinen olemus sekä näkyvästi esillä olevat ohjaustanko ja mittaristo korostaa sitä liikkumisen vapautta, jota varten Aerox Naked on tehty. Se on ehdottomasti tyylikkäin ja näppärin kulkuväline kaupungissa ja sen ulkopuolella.

Luonteeltaan terhakan, kierrosahneen, nestejäähdytteisen 50 cc:n kaksitahtisen räjähtävä teho ja voima varmistavat, että liikennevaloista lähtiessä olet aina kärkiryhmässä. Ja Aerox R Nakedin pelkistetyn vauhdikas olemus kääntää katseita - missä ikinä liikutkaan. Sen olennaiseen pelkistetty, keveä olemus, tarkkatoiminen jousitus, isot 13 tuuman pyörät ja tehokkaat 190 mm:n levyjarrut kertovat, että se on tehty ajettavaksi.

Aerox R Naked: pelkistetyn hauskaa liikkumisen vapautta.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

  • Suorituskykyinen katuskootteri
  • Nestejäähdytteinen 2-tahtimoottori
  • Sporttinen kokonaisuus, jossa on vain olennainen
  • Leveä ohjaustanko ja kompakti mittaristo
  • Kevyt ja tukeva runko - ketterä ajettavuus
  • Kevytmetallivanteet ja 190 mm:n levyjarrut
  • Satulan alla iso säilytystila umpikypärälle
  • kahden istuttava satula ja sporttinen ajoasento

Leveä ohjaustanko takaa helpon hallittavuuden

Aerox R:n sporttisuutta korostaa Aerox Naked -nakumallin leveä supermoto-tyylinen ohjaustanko. Sen erinomainen ajotuntuma tienpintaan ja tukeva ote takaa hyvän hallittavuuden. Vain olennaiseen pelkistettyä olemusta täydentää kompakti, digitaalinen mittaristo. Siitä näet yhdellä vilkaisulla kaiken ajamisen kannalta olennaisen.

Katuhenkisen tehokasta 2-tahtitekniikkaa

Vain sinä itse tiedät mistä pidät ja mitä haluat. Poikkea valtuutetun Yamaha-kauppiaan luona ja näe omin silmin kuinka tasokas ja varustelultaan asiallinen Aerox Naked on. Sen radikaali olemus ja laadukas viimeistely hakevat vertaistaan. Suoraviivaisen sporttinen asenne ja olemus sekä terävän tehokas kaksitahtinen takaavat, että Aerox Naked on katujen valtias.

Ärhäkkää ja terävää 2-tahtitekniikkaa

Aerox Naked näyttää ja tuntuu hyvältä. Kun tähän lisätään terävän tehokas kaksitahtinen, on käsissä täydellinen katupaketti! Tyylikkään pelkistetty ulkonäkö ja ärhäkkä, nestejäähdytteinen, 50 cc:n 2-tahtimoottori on tyrmäävän upea kokonaisuus. Sen terävä kiihtyvyys ja ketterä käsiteltävyys ovat juuri sitä mitä tarvitset, kun haluat liikkua nopeasti ja sujuvasti kaupungin kaduilla.

Erinomaista suorituskykyä

Aerox 50 R Naked ei ole vain hyvän näköinen. Sen tinkimättömään hi-tech-varusteluun kuuluvat muun muassa tyylikkään linjakas, digitaalinen monitoimimittaristo ja leveä ohjaustanko. Ja kun kyse on Yamaha-tuotteesta, voit olla varma laadusta ja luotettavuudesta nyt ja tulevaisuudessa.

Ketterä ja kompakti, sporttinen alusta

Sporttisen Aerox Nakedin putkirunko on mitoitettu vääntöjäykäksi ja keveäksi sekä geometrialtaan ketteräksi. Etujousituksen vanttera hydraulinen teleskooppi ja takapään tukeva iskunvaimennin varmistavat helpon käsiteltävyyden ja tasaisen kulun epätasaisellakin kadulla ja ruhkaliikenteessä.

Keveät 5-puolaiset vanteet ja 190 mm:n levyjarrut

Aerox R Naked on varustettu isoilla ja keveillä 13 tuuman alumiinipyörillä. Ne vähentävät jousittamatonta painoa, joten jousitus toimii herkemmin. Erinomaisen rengaspidon ja ajettavuuden varmistamiseksi rengaskoko on edessä 130/60-13 ja takana 140/60-13. Isot 190 mm:n läpimittaiset levyjarrut edessä ja takana varmistavat joka tilanteessa hallitut ja tehokkaat jarrutukset.

Käytännöllinen ja tyylikäs

Uusi Aerox R Naked -katuskootteri on siis paitsi sporttinen ja turvallinen, myös katseita kääntävän hyvännäköinen. Siksi ei kuitenkaan tarvitse tinkiä ajo- tai käyttömukavuudesta! Tilava kaksipaikkainen satula tekee ajoasennosta rennon ja satulan alla on kokokypärälle reilusti riittävä säilytystila. 7 litran polttoainesäiliö varmistaa riittävän toimintasäteen hieman pidemmillekin matkoille. 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Esittelytuote Kuopio, Vantaa
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 2-tahtinen
Moottorin tilavuus 49,3 cc
Sylinterin mitat 40,0 mm x 39,2 mm
Puristussuhde 12 ± 0,5 : 1
Maksimiteho 2,43 kW @ 6 750 rpm
Maksimivääntö 3,53 Nm @ 6 500 rpm
Voitelujärjestelmä Erillinen voitelu
Sytytysjärjestelmä CDI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 80 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 63 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 190 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 190 mm
Eturengas 120/70-13
Takarengas 140/60-13
Kokonaispituus 1 870 mm
Kokonaisleveys 725 mm
Kokonaiskorkeus 1 155 mm
Istuimen korkeus 815 mm
Akseliväli 1 275 mm
Maavara 130 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 97 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 7,0 l
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät