Yamaha

Aerox R (2017)

Yamaha
Aerox R (2017)
Suositushinta 3 090,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Siististi sporttinen

Skootterin valinnassa kannattaa olla tarkkana. Pelkän ulkonäön lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös laatuun. Aerox R on näppärä ja kestävä kaksitahtiskootteri.

Sen luonne näkyy muotoilussa ja tuntuu ajossa. Aerox R:n kilpurimaiset muodot ovat sukua YZF-R-sporttipyörien piirteille. Ei ihme, että sen ilmanvastus on lähes olematon. Ripeän kiihtyvyyden sekä kulun takaa kierrosherkkä ja tehokas, nestejäähdytteinen 50 cc:n kaksitahtimoottori. Luonteeltaan sporttinen runko ja jousitus takaavat ketterät ajo-ominaisuudet. Edessä ja takana olevat, tehokkaat 190 mm:n levyjarrut varmistavat hallitut ja turvalliset jarrutukset.

Upean ja sporttisen skootterin satulassa matkanteko on hauskaa. Tutustu Aerox R:ään lähimmän Yamaha-jälleenmyyjäsi luona.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

  • Suorituskykyinen sport-skootteri
  • Nestejäähdytteinen 50 cc:n 2-tahtimoottori
  • Supersport-tyylinen kate ja muotoilu
  • Kevyt mutta tukeva runko takaa ketterän ajettavuuden
  • Keveät 5-puolaiset vanteet ja 190 mm:n levyjarrut
  • Istuimen alla säilytystila umpikypärälle
  • Kahdenistuttava satula tekee ajoasennosta sporttisen
  • Tyylikäs ja selkeä LCD-mittaristo

Supersport-tyylinen, keveä kaksitahtimoottori

Aerox R on asiaa kadulla. Sen puhutteleva ilme ja asenne on sitä, mistä nuoret uneksivat. Luonteeltaan sporttinen runko ja jousitus tekee ajosta ketteräntarkkaa ja nestejäähdytteinen, 50 cc:n hi-tech-kaksitahtimoottori varmistaa ripeän kulun. YZF-R-supersport-tyylinen muotoilu takaa, että Aerox on virtaviivaisen tyylikäs niin ajossa kuin parkkipaikallakin. Uudistunut Aerox R jättää muut jälleen taakseen.

Radikaali Supersport-muotoilu

Aerox R ei jätä arvailujen varaan, mistä sen sporttisen terävät muodot ovat peräisin - supersporttisista Yamaha YZF-R -moottoripyöristä tietenkin! Aerodynaaminen kate ja takaosa sekä kolmiomainen takavalo kertovat selvää kieltä siitä, että erinomainen suorituskyky on uuden Aerox R:n perusominaisuus.

Ärhäkkää ja terävää 2-tahtitekniikkaa

Aerox R tuntuu ja näyttää hyvältä sekä etenee juuri niin vauhdilla, kuin vain tehokas kaksitahtinen voi! Sen terävän kiihkeät piirteet ja ärhäkkä, nestejäähdytteinen 50 cc:n 2-tahtimoottori muodostavat kokonaisuuden, joka päihittää vastustajansa tyylillä ja luonteellaan. Aerox R on täysin omaa luokkaansa. Sanalla sanoen Aerox R on se, jota muut yrittävät seurata.

Erinomaista suorituskykyä

Aerox R ei ole vain supersporttisen näköinen, sen varustelu ei myöskään jätä mitään sattuman varaan. Esimerkkinä tehokkaat ajovalot sekä selkeä ja monitoiminen, digitaalinen mittaristo. Ja kun kyse on Yamaha-tuotteesta, voit olla varma laadusta ja luotettavuudesta nyt ja tulevaisuudessa.

Tukeva ja ketterä, sporttinen alusta

Tukevan ja kompaktin teräsputkirungon sekä jousituksen mitoitus on sovitettu tehokkaan ja kierrosherkän kaksitahtimoottorin vaatimuksille. Etujousituksen vanttera hydraulinen teleskooppi ja takapään tukeva iskunvaimennin varmistavat helpon käsiteltävyyden ja tasaisen kulun epätasaisellakin kadulla ja tiellä.

Keveät 5-puolaiset vanteet ja 190 mm:n levyjarrut

Aerox R on varustettu keveillä 13 tuuman alumiinivanteilla. Ne parantavat ajettavuutta vähentämällä jousittamatonta painoa, Erinomaisen rengaspidon ja sporttisen olemuksen varmistamiseksi rengaskoko on edessä 130/60-13 ja takana 140/60-13. Isot, 190 mm:n levyjarrut varmistavat hallitut ja tehokkaat, turvalliset jarrutukset kaikissa tilanteissa.

Joka päivä, eri ympäristöissä

Aerox R on siis paitsi sporttinen ja turvallinen, myös katseita kääntävän hyvännäköinen. Sen vuoksi ei kuitenkaan tarvitse tinkiä ajo- tai käyttömukavuudesta! Istuimen alla on kokokypärälle sopiva tavaratila. Avarahko jalkatila ja kahdenistuttava, tilava satula takaavat rennon ja sporttisen ajoasennon. Ja 7 litran polttoainesäiliö varmistaa riittävän toimintasäteen, missä ikinä liikutkin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Esittelytuote Joensuu, Kuopio, Tampere, Vantaa
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 2-tahtinen
Moottorin tilavuus 49,3 cc
Sylinterin mitat 40,0 mm x 39,2 mm
Puristussuhde 12 ± 0,5 : 1
Maksimiteho 2,43 kW @ 6 750 rpm
Maksimivääntö 3,53 Nm @ 6 500 rpm
Voitelujärjestelmä Erillinen voitelu
Sytytysjärjestelmä CDI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 80 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 70 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 190 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 190 mm
Eturengas 120/70-13
Takarengas 140/60-13
Kokonaispituus 1 870 mm
Kokonaisleveys 700 mm
Kokonaiskorkeus 1 155 mm
Istuimen korkeus 815 mm
Akseliväli 1 275 mm
Maavara 130 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 97 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 7,0 l
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät