Yamaha

Aerox 4-tahti (2017)

Yamaha
Aerox 4-tahti (2017)
Suositushinta 3 290,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Ykkönen on ykkönen

Nykyaikaisena nuorena tiedät tarkalleen mitä haluat. On asioita joista joko pidät tai et. Kakkospaikka ei sinua kiinnostaa, haluat vain parasta ja sillä selvä. Ei siis ihme jos mielestäsi ainoa oikea skootteri on Yamaha Aerox Kaikki muut ovat kakkosia.

Supersport-tyylisen rungon ja ketterän ajokäytöksen ansiosta Aerox on yksi Yamahan 50 cc:n malliston johtotähdistä. Kadulla se jättää muut kauas taakseen. Nelitahtinen Aerox 50 on aito oikea sporttiskootteri

Sen kompakti ja teräväiskuinen nelitahtimoottori on tyrmäävästä suorituskyvystään huolimatta myös erittäin polttoainetaloudellinen. Ulkoisesti Aerox 4 on tasan samanlainen kuin edeltäjänsä - sporttisen virtaviivainen ja erinomaisen suorituskykyinen ja katuasenteinen. Se on kaikin puolin korttelin siistein katuskootteri.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

  • Nestejäähdytteinen 50 cc:n nelitahtimoottori
  • YZF R1 Supersport -tyylin muotoilu
  • Ajokäytökseltään terävä ja tarkka, teräsputkirunko
  • Edessä ja takana tehokkaat 190 mm:n levyjarrut
  • Keveät 5-puolaiset alumiiniset valuvanteet
  • Satulan alla kokokypärälle riittävä säilytystila.
  • Helppolukuinen LCD-mittaristo
  • Hydraulinen etuhaarukka
  • Tilava, 6-litran bensatankki takaa hyvän toimintasäteen

Ohjattavuudeltaan teräväntarkka runko ja jousitus

Uuden Aerox 4:n menevien muotojen alla on mitoitukseltaan radikaalin sporttinen teräsputkirunko. Sen kompakti 1 275 mm:n akseliväli takaa sujuvan ja ketterän ajettavuuden sekä loistavat kaarreominaisuudet Etupään hydraulisen teleskooppihaarukan 80 mm:n joustoliike vaimentaa isotkin kuopat olemattomiin. Ajokunnossa vain hieman yli 100 kg:n painoinen Aerox 4 on ominaisuuksiltaan 50 cc:n katuskootterien kärkiryhmää.

Ärhäkän terhakka, nestejäähdytteinen 50 cc:n nelitahtimoottori

Aerox 4 voimanlähteenä on luonteeltaan ripeä, yksisylinterinen ja nestejäähdytteinen, 50 cc:n nelitahtimoottori. Sen jatkona olevan automaattisen voimansiirron ansiosta ripeät liikennevalolähdöt vaativat vain kaasukahvan käännön auki-asentoon. Alan uusinta tekniikkaa edustava Aerox 4 -moottori on paitsi erittäin suorituskykyinen myös polttoainetaloudellinen ja ympäristöystävällinen.

Kaikin puolin huipputason suorituskykyä

Kun haluat suorituskyvyltään kaikin puolin huipputason nelitahti-skootterin on virtaviivainen ja käytökseltään ketterä Aerox 4 täysin omaa luokkaansa. Sen virtaviivainen ilme ja suorituskykyarvot puhuvat puolestaan. Uusi Aerox 4 on viimeistä piirtoa myöden sporttinen 50 cc:n katuskootteri. Joten ajelitpa koulumatkaa tai kavereiden kanssa uimarannalle, Yamaha Aerox 4:n menoa seuraavat aina ihailevat katseet.

Supersport-tyyliset, aerodynaamisen virtaviivaiset muodot

Yamaha on alan johtavia huipputason supersportpyörien valmistaja. Ilmeeltään ja olemukseltaan suoraviivaisen sporttisen Aerox 4 muotojen innoittajana on Yamaha R1 -supersportti. Muodoiltaan aerodynaaminen etukate ja R1-tyylinen takaosa sekä takavalo korostavat sitä tosiasiaa, että Aerox 4 on muotojensa puolesta yksi komeimpia 50 cc:n katuskoottereita.

Keveät alumiinivanteet ja 190 mm:n levyjarrut

Varustelultaan Aerox 4 on myös luokkansa huippua. Keveät ja tyylikkäät, 5-puolaiset alumiinivaluvanteet ovat hyvän näköiset ja, mikä tärkeintä, takaavat jousituksen tehokkaan toiminnan. Vanteilla olevat pitopinnaltaan leveät renkaat takaa erinomaisen pidon tiukoissakin käänteissä ja tehokkaat 190 mm:n levyjarrut varmistavat turvallisen pysähtymisen.

Suorituskykyä ja käytännöllisyyttä

Kun vertailet Aerox 4T:n tekniikkaa, suorituskykyä ja varustelua kilpailijoihin, huomaat nopeasti kuinka Aerox 4T on monelta osin täysin omaa luokkaansa. Se on yksinkertaisesti yksi radikaaleimpia katuskoottereita. Käyttömukavuutta kohentavat puolestaan satulan alla oleva iso tavaratila sekä mittavan toimintasäteen takaava iso bensatankki.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Esittelytuote Kuopio, Turku, Vantaa
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC
Moottorin tilavuus 49 cc
Sylinterin mitat 38,0 mm x 43,5 mm
Puristussuhde 12,0 : 1
Maksimiteho 2,54 kW @ 7 000 rpm
Maksimivääntö 3,54 Nm @ 6 500 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 80 mm
Takajousitusjärjestelmä Hydraulinen keinuyksikkö
Takajoustovara 64 mm
Etujarru Yksi levy, Ø 190 mm
Takajarru Yksi levy, Ø 190 mm
Eturengas 120/70-13
Takarengas 130/60-13
Kokonaispituus 1 876 mm
Kokonaisleveys 706 mm
Kokonaiskorkeus 1 154 mm
Istuimen korkeus 817 mm
Akseliväli 1 275 mm
Maavara 118 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 97 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 6,0 l
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta SRViper X-TX LE 141 (2019)

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät