50 Duo Fisher + Yamaha F50

50 Duo Fisher + Yamaha F50
Suositushinta 17 475,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä olevat laitteet aina etukäteen.

Suvi 50 Duo Fisher on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava uistelu/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin 50 Duo:ssa. Lisävarusteena monikäyttöinen suojaava kaksiosainen kuomu. Pitkä säilytystila esim. vavoille ja irrotettavat takapenkin nurkkapalat lisätilaksi kalastukseen. Keulakansi kiinteä ilman luukkua. Etusäilytystila käytettävissä etupenkin selkänojan aukosta. Keulakanteen helppo läpipultata vaikka keulamoottori – ”taivasankkuri”. Toimii muunneltavuutensa takia hyvin myös huviveneenä. Testattu ja toimivaksi havaittu vaihtoehto kalastajille.
Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Suvi 50 Duo Fisher on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava uistelu/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin 50 Duo:ssa. Lisävarusteena monikäyttöinen suojaava kaksiosainen kuomu. Pitkä säilytystila esim. vavoille ja irrotettavat takapenkin nurkkapalat lisätilaksi kalastukseen. Keulakansi kiinteä ilman luukkua. Etusäilytystila käytettävissä etupenkin selkänojan aukosta. Keulakanteen helppo läpipultata vaikka keulamoottori – ”taivasankkuri”. Toimii muunneltavuutensa takia hyvin myös huviveneenä. Testattu ja toimivaksi havaittu vaihtoehto kalastajille. Vakiovarusteina mm. väliovi, laminaattisarja, kölirauta ja verhoillut kuppipenkit.
Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Pituus (m) 5,08m
Leveys (m) 2,08m
Paino 380kg
Kantavuus 5 hlö
Moottorisuositus 40-60hv
Ohjauskaapelin pituus 13ft
Kaukosäätökaapelin pituus 11ft
Varusteet
Vakiovarusteet Laminaattisarja Kiinteä väliovi Kölirauta Verhoillut kuppipenkit Suojahuput kuppipenkkeihin Ajovalo Akkulaatikko Hanskalokero Kaiteet Kuminen törmäyslista Köysi/ankkuriboxi 2 kpl Päävirtakatkaisin Sammutin Säilytystilat 4 kpl (2 lukittavaa) Tuulilasit Tyhjennystulppa Uimaportaat Virran ulosotto 12 V
Lisävarusteet Istuintyynysarja Keulaportaat Lepuuttajateline Satamakuomu Perähyttikuomu, kaksiosainen Takilapohja Uistelutarga Vapaputki 245 mm Vesihiihtokaari
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät

Katso myös nämä