YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition (2023)

10 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 173 €/kk
Hae rahoitusta
MXGP-kilpailusta aina Yhdysvaltain Supercrossiin ja Motocrossiin asti Yamahan viralliset kuljettajat kamppailevat kilpailusta toiseen palkintokorokkeen ylimmästä paikasta. Täysin uusi 2023 YZ450F perustuu luokkansa parhaaseen tehontuottoon ja jousituksen suorituskykyyn, ja siinä on entistä enemmän tehoa, parempi käsiteltävyys, pienempi paino, uusi kapeampi runko, jonka ergonomiaa on parannettu, ja seuraavan sukupolven Power Tuner -sovellus. Kaiken tämän ohella on säilytetty tämän pyörän tunnettu helppokäyttöisyys, joka tekee nopeista kuljettajista entistäkin nopeampia.
SKU
2023-YZ450FSV-YB
action-image

Aja kuin hallitseva mestari.

MXGP:stä Yhdysvaltain supercrossiin ja motocrossiin Yamahan viralliset kuljettajat antavat 100 %:n panoksen joka kilpailussa ja puskevat rajojaan. Jos siis etsit parasta tehdastyylistä kilpapyörää, sinun on syytä tutustua YZ450F Monster Energy Racing Edition -malliin.

Täysin uusi 2023 YZ450F perustuu luokkansa parhaaseen tehontuottoon ja jousituksen suorituskykyyn, ja siinä on entistä enemmän tehoa, parempi käsiteltävyys, pienempi paino, uusi kapeampi runko, jonka ergonomiaa on parannettu, ja seuraavan sukupolven Power Tuner -sovellus. Kaiken tämän ohella on säilytetty tämän pyörän tunnettu helppokäyttöisyys, joka tekee nopeista kuljettajista entistäkin nopeampia. Tästä onkin tullut yksi ulkonäöltään parhaista motocrosspyöristä, jonka olemme koskaan valmistaneet.

Uusi kevyt alumiinirunko ja päivitetty KYB-jousitus mahdollistavat kaarreajossa tarvittavan tarkkuuden ja vakauden suorilla rataosuuksilla, jotta pysyt kärjessä. Kompakti uusi saumaton muotoilu yhdistettynä uudistettuun ergonomiaan antaa kuljettajalle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja maksimaalisen hallinnan kiihdytyksissä, jarrutuksissa ja kaarteissa.

Kevyempi, kompaktimpi ja tehokkaampi koko kierrosalueella, täysin uusi 450-kuutioinen moottori säilyttää YZ450F-mallin poikkeuksellisen vetotehon ja tunnetun helppokäyttöisyyden, ja kierroslukurajan nostaminen 500 kierroksella minuutissa lisää huipputehoa. YZ450F Monster Energy Racing Edition -moottoripyörässä on ainutlaatuinen, musta ulkoasu ja tehdastyylinen väritys.
Power Tuner on aivan kuin sinulla olisi tehtaan teknikko tiimissäsi. Uusi pika-asetustoiminto ("Quick Setting") helpottaa moottorin ominaisuuksien säätämistä entisestään, ja uuden kierrosajastintoiminnon ansiosta voit nähdä, millä asetuksilla saavutat parhaat tulokset. Voit säätää myös luistonesto- ja lähtöavustinjärjestelmien toimintaa.
Tämän tehdastyylisen kilpapyörän luokkansa parhaissa KYB-haarukoissa on uudet asetukset ja nyt käsisäätöinen puristusvaimennuksen säätölaite, ja sen kompaktin uuden saumattoman muotoilun, tasaisen istuimen ja uudistetun ergonomian ansiosta pystyt hallitsemaan alustaa täydellisesti. Uusi YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition: Aja kuin hallitseva mestari.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus450cc
Sylinterin mitat97,0 × 60,8 mm
Puristussuhde13,0 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 5-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoBilateral Beam -alumiinirunko
Caster-kulma26°55
Jättö120 mm
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara315 mm
Eturengas80/100-21 51M Tube type
Takarengas120/80-19 63M Tube type
Kokonaispituus2.180 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.275 mm
Istuimen korkeus965 mm
Akseliväli1.480 mm
Maavara350 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 109 kg
Polttoainesäiliön tilavuus6,2 L
Öljysäiliön tilavuus1,2 L

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center