YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition (2023)

9 450,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 141 €/kk
Hae rahoitusta
YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition on varmasti yksi halutuimmista ja vaikuttavimmista kaksitahtisista moottoripyöristä. Tämän räjähtävän motocross-pyörän jokaiseen osaan on upotettu kilpapyörän voittavaa DNA:ta. Tämä legendaarinen moottoripyörä tarjoaa ainutlaatuisen tehdastyylisen grafiikan ja erikoisvärien ansiosta suorituskyvyn lisäksi tyyliä, jota tarvitset hauskan ajamisen ja menestymisen kannalta.
SKU
2023-YZ250LCSV-YB
action-image

Raivaa tiesi kärkipaikalle.

Heti kun näet YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition -mallin, tiedät, että tarvitset juuri tätä. Sillä legendaarisen YZ250 kaksitahtimoottorilla varustetun moottoripyörän kilpapyörän voittavan DNA:n lisäksi saat myös ainutlaatuiset tehdastyyliset grafiikat ja erikoisvärit. Se antaa sinulle suorituskykyä ja tyylin, jota tarvitset hauskan ajamiseen ja menestymiseen.

Tehokkaan 250-kuutioisen ja kaksitahtisen YPVS (Yamaha Power Valve System) ‑moottorin, kevyen alumiinirungon ja luokkansa hienostuneimman jousituspaketin yhdistelmä tekee tästä pyörästä täysin ainutlaatuisen ja yhden mielenkiintoisimmista motocross-pyöristä koskaan. Onhan se aikanaan voittanut kaiken voittamisen arvoisen motocross-, supercross- ja freestyle MX -lajeissa. Nyt se on kaikkien aikojen särmikkäin YZ250!

Kapea runkorakenne luo moottoripyörään dynaamisen ja ultramodernin ilmeen. Sen tasainen istuin mahdollistaa helpomman kehon painon siirtelyn yhtä hyvin kiihdytyksissä, kaarteissa kuin jarrutettaessa hyvän hallinnan varmistamiseksi. Tehokas etujarrujärjestelmä ja iskunvaimennusominaisuudet auttavat parantamaan kierrosaikoja. Ainutlaatuisen mustan värityksen ja tehdastyylisten grafiikoiden ansiosta YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition on taatusti halutuin kaksitahtinen!

Meissä jokaisessa on tehdaskuljettaja, joka odottaa tilaisuutta paeta moottoriradalle. Vain harvat motocross-kuljettajat saavuttavat huipputason. On etuoikeus olla mukana tässä suositussa ja vaativassa extreme-urheilulajissa. Kun ajat YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Editionilla, jokainen yksittäinen kierros radalla tuntuu erityisen hienolta.
Kaksitahtisella YZ250:llä on jo maine yhtenä nopeimmista ja ketterimmistä motocross-pyöristä. Sen kapea kate ja tasapainotettu ergonomia tekevät siitä erittäin kilpailukykyisen kokonaisuuden, jossa on tarkasti ja ketterästi hallittava alusta. Sen alan johtavassa jousituksessa on ihanteelliset alhaisen nopeuden vaimennusominaisuudet tarkkaa käsittelyä varten, ja suorituskykyinen etujarrusatula tarjoaa erinomaisen jarrutustehon.
Ilmanotossa on korkea hyötysuhde. Yhdessä erikoiskehitteisen pakoputkiston kanssa se terävöittää 250-kuutioisen nestejäähdytteisen YPVS-moottorin räjähtävään tehontuottoon. Ulkopuolella YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Editionin ainutlaatuinen sinimusta ulkoasu sekä tehdastyyliset grafiikat tekevät tästä pyörästä täydellisen kaksitahtisen jokaiselle kuljettajalle.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 2-tahtinen, Läppäventtiili ja YPVS, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus249 cm³
Sylinterin mitat66,4 × 72,0 mm
Puristussuhde8,9 - 10,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma27° 40
Jättö122 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruYksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.185 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.290 mm
Istuimen korkeus975 mm
Akseliväli1.485 mm
Maavara360 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 103 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 l
Öljysäiliön tilavuus0,7 l

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center