YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition (2023)

10 300,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 164 €/kk
Hae rahoitusta
YZ250F-moottori on varustettu ainutlaatuisella käännetyllä sylinterinkannella ja pienikokoisella alumiinirungolla, ja se on yksi MX2 FIM Grand Prix -kilpailun johtavista pyöristä ja puolustava mestari. Nyt voit juhlistaa tiimin menestystä omalla YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition -mallilla, jossa on yksinoikeudella musta kate sinisin yksityiskohdin ja tehdastyylisin grafiikoin.
SKU
2023-YZ250FSV-YB
action-image

Kohti palkintokoroketta.

Yamahan testikuljettajat ovat aina johtopaikoissa kiinni jokaisessa MX2 FIM Grand Prix -kilpailussa. YZ250F-mallissa on erityinen käännetty sylinterinkansi ja kevyt alumiinirunko, ja se on osoittautunut yhdeksi luokkansa parhaista moottoripyöristä. YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition -mallin musta kori ja tehdastyyliset grafiikat tekevät siitä täydellisen tehdastyylisen 250-kuutioisen nelitahtisen moottoripyörän.

YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition -moottoripyörällä varmistat, että käytössäsi on yksi luokkansa tehokkaimmista etu- ja takajousituspaketeista. Lisäksi sen ketterästi käsiteltävä alumiinirunko, jonka sisäänrakennettu jäykkyys on tarkoin harkittu, antaa kuljettajalle paljon arvokasta palautetta toiminnastaan.

YZ250F:n korkeakierroksisessa 250-kuutioisessa nelitahtimoottorissa on erityinen eteenpäin suunnattu ilmanotto ja taakse suunnattu ilmanpoisto, mikä mahdollistaa välittömän vasteen ja nopean kiihtyvyyden. Helppokäyttöisen Power Tuner -sovelluksen avulla voit säätää pyöräsi tehon radan varrella vastaamaan radan olosuhteita. Kohti palkintokoroketta!

Motocross on yksi haastavimmista urheilulajeista. Menestyminen edellyttää kaikkiin mahdollisuuksiin tarttumista. Sillä jokaisella sekunnilla on merkitystä. YZ250F Monster Energy Racing Editionin huipputeknisellä käänteisellä sylinterinkannella varustettu moottori tuottaa vääntövahvaa tehoa räjähtävää kiihtyvyyttä silmällä pitäen. Tämä pyörä on tehty voittamaan.
Sen jousitus on yksi parhaista, joka on saatavana sarjatuotantona valmistettaviaan motocross-pyörään. Viimeistä suorituskykysilausta varten tässä voittoisassa kilpapyörässä on ihanteelliset vaimennussäädöt, jotka antavat kuljettajalle tarkkaa palautetta pyörän toiminnasta ja erinomaisen pidon kaikissa oloissa.
YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Editionin Power Tuner ‑sovellus tulee avuksi, kun moottorin asetuksia on tarpeen säätää tasaisesta kiihtyvyydestä aggressiivisempaan muuttuneiden ajo-olosuhteiden mukaisesti. Se on näkymätön etu, joka auttaa päihittämään vastustajat helppokäyttöisyydellään. Tehdastiimityylinen väritys ja upeilla grafiikoilla varustettu YZ250F on upeampi kuin koskaan!
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus250 cm³
Sylinterin mitat77,0 × 53,6 mm
Puristussuhde13,8 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinElektroninen suorasuihkutus
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26° 50
Jättö119 mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara317 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.175 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.285 mm
Istuimen korkeus970 mm
Akseliväli1.475 mm
Maavara335 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 106 kg
Polttoainesäiliön tilavuus6,2 l
Öljysäiliön tilavuus0,95 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center