YZ85 (2022)

5 190,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 101 €/kk
Hae rahoitusta
Kilpa-ajossa vain voittajat muistetaan. Tämä pyörä voi nostaa ajotaitosi seuraavalle tasolle. Uudella, dynaamisella ja kapealla YZ125-tyylisellä ulkoasulla ja parannetulla alustalla varustetussa pyörässä on parannettu ajoasento ja uuso tarkasti säädetty jarrujärjestelmä. Uusi YZ85 on luokkansa terävintä kärkeä ja aito victorYZone-malli.
SKU
2022-YZ85LW-DPBSE
action-image

Voitto. Sitä ei koskaan anneta, se on aina ansaittava.

Oletko valmis haastamaan itsesi? Tämä pyörä voi nostaa ajotaitosi seuraavalle tasolle. Uudella, dynaamisella ja kapealla ulkoasulla ja parannetulla alustalla varustetussa pyörässä on parannettu ajoasento ja tarkasti säädetty jarrujärjestelmä. Uusi YZ85 on luokkansa terävintä kärkeä ja aito victorYZone-malli.

Monet nykyisistä ammattilaiskuljettista ovat aloittaneet uransa YZ85:llä. Uutta mallia tarkastellessa on helppo ymmärtää miksi. Sen suorituskykyinen 85-kuutioinen nestejäähdytteinen kaksitahtimoottori on varustettu Yamahan kilpailutoiminnassa kehittämällä YPVS-järjestelmällä, joka takaa voittoon tarvittavan suorituskyvyn. Säädettävät jousitus on tehty pitämään pyörä hyppysissä vaikeimmillakin radoilla.

YZ85:ssä on myös uusi, kevyt alumiininen takarunko, uudistettu alumiininen takahaarukka, uusi takajarru ja parannettu korkean hyötysuhteen ilmanotto – aivan kuten isommassa YZ125:ssä. Hallinnan takaamiseksi mallissa on uusi tasaisempi istuin, aiempaa kapeampi runko ja uudelleen muotoiltu polttoainesäiliö. Kaksisävyinen Icon Blue ‑väritys ja uudistetut grafiikat viimeistelevät ulkoasun. YZ85 on valmis nostamaan sinut seuraavalle tasolle – ja palkintokorokkeelle.

Olet kehittänyt taitojasi ja hionut ajotyyliäsi pienillä moottoripyörillä. Nyt on kuitenkin aika nousta uuteen kokoluokkaan ja astua seuraavaan kehitysvaiheeseen. Oikean motocross-pyörän valinta on tärkeä päätös. Kun katsot, mitä uudella YZ85:llä on tarjottavana, on selvää, että se on oikea valinta.
Yamaha on rakentanut voittoisia kaksitahtipyöriä useiden vuosikymmenien ajan. Uudessa YZ85:ssä on hyödynnetty kaikkea vuosien varrella Grand Prix -kilpailuissa kerättyä osaamista ja tietoutta. Pyörässä on uusi, kevyt alumiinista valmistettu takarunko sekä uudistettu alumiininen takahaarukka. Takajarru on niin ikään suunniteltu uudelleen, ja tehokkaan ilmanoton ansiosta kone ei hyydy ääritilanteissakaan.
Dynaamisen, kapean ulkoasun ja parannetun ergonomian, terävän ja luotettavan 85-kuutioisen kaksitahtimoottorin sekä YPVS:n ansiosta YZ85 on pyörä, joka tekee unelmista totta kun haluat näyttää maailmalle, että olet tosissasi.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus85 cm³
Sylinterin mitat47,5 × 47,8 mm
Puristussuhde8,2 - 9,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK28/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26° 00′
Jättö99 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (Linkkutyyppinen jousitus)
Etujoustovara275 mm
Takajoustovara287 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø220 mm
TakajarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø190 mm
Eturengas70/100-19 42M sisärenkaallinen
Takarengas90/100-16 52M sisärenkaallinen
Kokonaispituus1.895 mm
Kokonaisleveys760 mm
Kokonaiskorkeus1.175 mm
Istuimen korkeus885 mm
Akseliväli1.285 mm
Maavara360 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 75 kg
Polttoainesäiliön tilavuus5,0 l
Öljysäiliön tilavuus0,5 l

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: YZ85 (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center