YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition (2022)

8 700,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 160 €/kk
Hae rahoitusta
Yksi silmäys YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition ‑malliin riittää toteamaan, että ostopäätös on helppo tehdä. Saat käyttöön kaikki viimeisimmät runkoon tehdyt päivitykset ja kapean ulkoasun, jotka tekevät YZ250:stä niin halutun. Kaiken tämän lisäksi sinusta tulee tehdastiimityylisen replica-pyörän ja markkinoiden halutuimman kaksitahtisen ylpeä omistaja.
SKU
2022-YZ250LCSV-YB
action-image

Raivaa tiesi kärkipaikalle.

Heti ensimmäinen silmäys YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Editioniin kertoo, että edessäsi on kaikkien aikojen upein replica-pyörä. Siinä on uudistettu, ergonominen runko ja kapea runkorakenne, jotka yhdessä takaavat ajajan paremman liikkuvuuden ja entistä tarkemman ja ketterämmän ajon mutkissa. Kaiken tämän lisäksi sinusta tulee tehdastiimityylisen pyörän ylpeä omistaja – hallussasi on yksi markkinoiden halutuimmista kaksitahtisista.

Tehokkaan 250-kuutioisen ja kaksitahtisen YPVS (Yamaha Power Valve System) ‑moottorin, kevyen alumiinirungon ja luokkansa hienostuneimman jousituspaketin yhdistelmä tekee tästä pyörästä täysin ainutlaatuisen ja yhden mielenkiintoisimmista motocross-pyöristä koskaan. Onhan se aikanaan voittanut kaiken voittamisen arvoisen motocross-, supercross- ja freestyle MX -lajeissa. Ja uuden replica-mallin myötä Yamaha on tehnyt siitä vieläkin terävämmän!

Täysin uusi kapea runkorakenne luo moottoripyörään dynaamisen ja ultramodernin ilmeen. Sen entistä tasaisempi istuin mahdollistaa helpomman kehon painon siirtelyn yhtä hyvin kiihdytyksissä, kaarteissa kuin jarrutettaessa hyvän hallinnan varmistamiseksi. Uusi tehokkaampi etujarrujärjestelmä ja uudistettu iskunvaimennus auttavat parantamaan kierrosaikoja. Ainutlaatuisen mustan värityksen ja tehdastiimityylisten grafiikoiden ansiosta YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition on taatusti halutuin kaksitahtinen!

Meissä jokaisessa on tehdaskuljettaja, joka odottaa tilaisuutta paeta moottoriradalle. Vain harvat motocross-kuljettajat saavuttavat huipputason. On etuoikeus olla mukana tässä suositussa ja vaativassa extreme-urheilulajissa. Kun ajat YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Editionilla, jokainen yksittäinen kierros radalla tuntuu erityisen hienolta.
Kaksitahtisella YZ250:llä on jo maine yhtenä nopeimmista ja ketterimmistä motocross-pyöristä. Kokonaisuus on nyt parantunut entisestään uuden ulkoasun sekä entistä paremmin hallittavan alustan ja ketteryyden vuoksi. Huippuluokan jousitusjärjestelmän hitaan liikkeen vaimennusominaisuuksia on uudistettu paremman ajettavuuden takaamiseksi, ja jarrutusteho on vertaansa vailla uuden etujarrusatulan ansiosta.
Uudessa ilmanottossa on aiempaa korkeampi hyötysuhde. Yhdessä uudistetun pakojärjestelmän kanssa se terävöittää 250-kuutioisen nestejäähdytteisen YPVS-moottorin räjähtävään tehontuottoon. Ulkopuolella YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Editionin ainutlaatuinen sinimusta ulkoasu sekä tehdastiimityyliset grafiikat tekevät tästä pyörästä täydellisen kaksitahtisen jokaiselle kuljettajalle.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus249 cm³
Sylinterin mitat66,4 × 72,0 mm
Puristussuhde8,9 - 10,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma27° 40′
Jättö122 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (Linkkutyyppinen jousitus)
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruYksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.185 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.290 mm
Istuimen korkeus975 mm
Akseliväli1.485 mm
Maavara360 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 103 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 l
Öljysäiliön tilavuus0,7 l

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center