YZ250 (2022)

8 600,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 158 €/kk
Hae rahoitusta
Kevyt, ketterä ja suunniteltu ampaisemaan ulos mutkista nopeammin kuin mikään muu pyörä, tämä laite säväyttää. Kykenevä voittamaan kaikki vastustajat ja niin monipuolinen, että sillä kilpaillaan korkeimmalla tasolla niin motocrossissa, supercrossissa kuin freestyle MX:ssä. Kaksitahtisen YZ250:n radikaali uusi terävämpi ilme uusitun ulkoasun ansiosta ja runkoon tehdyt suuret muutokset vain parantavat sitä entisestään. Legenda elää!
SKU
2022-YZ250LC-DPBSE
action-image

Kaksitahtinen. Voittaja.

Kevyt, ketterä ja suunniteltu ampaisemaan ulos mutkista nopeammin kuin mikään muu pyörä, tämä laite säväyttää. Kykenevä ja niin monipuolinen, että sillä kilpaillaan korkeimmalla tasolla niin motocrossissa, supercrossissa kuin freestyle MX:ssä. Kaksitahtisen YZ250:n radikaali uusi ilme, terävämpi ilme uusitun ulkoasun ansiosta ja runkoon tehdyt suuret muutokset vain parantavat sitä entisestään.

Jos olet jo kokenut, millaista on ajaa lujaa kaksitahtisella YZ250:llä, pidät varmasti siitä, mitä Yamaha on tehnyt tämän ikonisen motocrosspyörän parantamiseksi. Jos sinulla ei ole aiemmin ollut mahdollisuutta koeajaa kaksitahtista YZ250:tä, on jo aika selvittää, mistä olet jäänyt paitsi!

Aivan uusi ulkoasu parantaa ergonomiaa, mikä tarkoittaa entistä parempaa hallittavuutta ja ketteryyttä. Huippuluokan KYB-jousituksessa on uudistettu hitaan alueen vaimennusta paremman hallinnan takaamiseksi, ja jarrutehoa on parannettu etenkin edessä. Uusi tehokas ilmanotto ja uudistettu pakojärjestelmä terävöittävät 250-kuutioisen ja nestejäähdytteisen YPVS-moottorin tehoa. Parannettu etujarru ja uudistettu iskunvaimennus auttavat parantamaan kierrosaikoja. Uusi kaksisävyinen värimaailma ja grafiikat ovat upeampia kuin koskaan. Kaksitahtinen YZ250: Legenda elää!

Et koskaan unohda ensimmäistä kertaa kaksitahtisen YZ250:n satulassa. Upea kiihtyvyys, erinomainen ketteryys ja adrenaliinia pumppaava suorituskyky – tämä on motocrosspyörä, joka ei jätä ketään kylmäksi! Motocross-radalla tämä pyörä ei pelkää mitään eikä ketään. Ja kun haluat vain pitää hauskaa radalla tai harjoitella kavereiden kanssa, YZ250 tekee täsmälleen mitä haluat.
Tällä pyörällä on jo hyvin ansaittu maine yhtenä nopeimmista ja helpoimmin käsiteltävistä motocrosspyöristä. Paketti on vain parantunut erilaisten runkoon ja koriin tehtyjen parannusten myötä. Käsittelykyky ja ketteryys ovat huippuluokkaa. Huippuluokan jousitusjärjestelmän hitaan liikkeen vaimennusominaisuuksia on uudistettu paremman ajettavuuden takaamiseksi, ja jarrutusteho on vertaansa vailla uuden etujarrusatulan ansiosta.
Ilmanoton hyötysuhdetta on parannettu, ja uudistettu pakojärjestelmä auttaa löytämään räjähtävän voiman tästä 250-kuutioisesta nestejäähdytteisestä YPVS-moottorista. Tästä kilpailuja voittaneesta pyörästä on muokattu entistäkin houkuttelevampi uuden kaksisävyvärityksen ja muoviin valetun kestävän grafiikan ansiosta. Kauan eläköön kaksitahtinen YZ250!
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus249 cm³
Sylinterin mitat66,4 × 72,0 mm
Puristussuhde8,9 - 10,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma27° 40′
Jättö122 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (Linkkutyyppinen jousitus)
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruYksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.185 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.290 mm
Istuimen korkeus975 mm
Akseliväli1.485 mm
Maavara360 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 103 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 l
Öljysäiliön tilavuus0,7 l

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: YZ250 (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center