YZ250F (2022)

9 200,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 169 €/kk
Hae rahoitusta
Yamahan menetyksellisten MX2- ja Supercross-tehdaspyörien uusinta huipputekniikkaa hyödyntämällä suunniteltu uusi YZ250F on entistä terävämpi käsitellä, nopeampi radalla ja vakaakulkuisempi. Se tarjoaa tehoa ja varmuutta, jota vaaditaan kilpailujen voittamiseen.
SKU
2022-YZ250F-DPBSE
action-image

Säädä. Kilpaile Voita.

YZ250F:n tulokset puhuvat puolestaan. Sillä on voitettu lukuisia MX2 GP ‑kilpailuja sekä Supercross-titteleitä 250-kuutioisten luokassa Yhdysvalloissa. Siksi voidaan perustellusti sanoa, että YZ250F on tehty voittamaan. Kevennetyn jousittamattoman painon ja hienostuneen jousituksen ansiosta tämä teknisesti edistyksellinen motocross-tykki on aiempaakin terävämpi, nopeampi ja vakaampi käsitellä – ja valmis viemään kuljettajansa palkintokorokkeelle.

Keskeisintä YZ250F:ssä on sen teknisesti edistynyt, käänteisellä sylinterinkannella varustettu 250-kuutioinen moottori. Sen ainutlaatuisessa rakenteessa ilmanotto on suunnattu eteenpäin, jolloin etuosan ilmanottoaukko pakottaa raitista ilmaa polttoaineen ruiskutussuuttimeen. Räjähtävää tehoa, hurjaa kiihtyvyyttä ja välitöntä voimaa – milloin tahansa. Moottorin pieni koko helpottaa merkittävästi pyörän ketterää käsittelyä, sillä painopiste on keskitetty moottoriin.

Kun radan pinta tai sää muuttuu, Power Tuner -sovellus tulee avuksi. Sen avulla voit säätää YZ250F:n moottorin asetuksia tasaisesta kiihtyvyydestä aggressiiviseen. SSS (Speed Sensitive System) ‑hetuhaarukka ja monocross-takajousitus on säädetty optimoimalla hitaan liikkeen vaimennusominaisuuksia. Hienostunut alumiinirunko ja jousitus antavat paljon käyttökelpoista palautetta kuljettajalle pyörän käyttäytymisestä. Nopea, ketterä ja älytekniikalla säädettävä YZ250F on tehty tuottamaan huippuluokan suorituskyky kaikilla radoilla.

Motocross on yksi haastavimmista urheilulajeista. Menestyminen edellyttää tarttumista kaikkiin mahdollisuuksiin suorituskyvyn parantamiseksi. Sillä jokaisella sekunnilla on merkitystä. Ja YZ250F:n käännetyllä sylinterinkannella varustettu moottori tuo käyttöön räjähtävää tehoa, hurjaa kiihtyvyyttä ja välitöntä voimaa – kaikkea, mitä tarvitaan kilpailijoiden päihittämiseen.
YZ250F:n etuhaarukassa on hitaan liikkeen vaimennusasetukset, jotka parantavat hallittavuutta. Takapyörän vanne on aiempaa leveämpi, napa on kevyempi ja pinnakuvio on uudistettu. Uuden takarattaan, kullanvärisen ketjun ja kevyen alumiinirungon ansiosta YZ250F:ssä on kaikki, mitä voittoon tarvitaan.
Kun radan pinta tai sää muuttuu, Power Tuner -sovellus tulee avuksi. Sen avulla voit säätää YZ250F:n moottorin asetuksia tasaisesta kiihtyvyydestä aggressiiviseen muuttuneiden ajo-olosuhteiden mukaisesti. ECU-kytkimellä valittava moottorin tehokartta on paras tapa varmistaa, että saat aina parhaan suorituskyvyn YZ250F:stä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, Taakse kallistuva yksisylinterinen, 4-tahtinen, 4-venttiilinen, DOHC
Sylinterin tilavuus250 cm³
Sylinterin mitat77,0 × 53,6 mm
Puristussuhde13,8 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26° 50′
Jättö119 mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (Linkkutyyppinen jousitus)
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara317 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.175 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.285 mm
Istuimen korkeus970 mm
Akseliväli1.475 mm
Maavara335 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 106 kg
Polttoainesäiliön tilavuus6,2 l
Öljysäiliön tilavuus0,95 l

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: YZ250F (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center