YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition (2022)

8 100,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 150 €/kk
Hae rahoitusta
Jokaisella kunnianhimoisella teini-ikäisellä kuljettajalla on nyt mahdollisuus omistaa ja ajaa tehdastyylistä motocrosspyörää. Täysin uusi YZ125 on suunniteltu ja rakennettu monessa mielessä eri tavoin kuin edeltäjänsä. Se on varustettu nopeimmalla mahdollisella moottorilla ja kompakteimmalla rungolla, jonka Yamaha on koskaan rakentanut 125-kuutioisten luokkaan. YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition ‑erikoismallin eksklusiivinen musta väritys ja grafiikat ovat saaneet inspiraationsa Monster Energy Yamaha Factory MXGP- ja MX2-tiimipyöristä. Tämä 125-kuutioinen on aito kisapyörä, joka eroaa esikuvistaan vain vähän.
SKU
2022-YZ125LCSV-YB
action-image

Vie suorituskykysi seuraavalle tasolle.

Täysin uudistettu ja varustettuna nopeimmalla moottorilla sekä kompaktilla ulkoasulla. Täysin uusi YZ125 on ultimaattinen kisapyörä. Malli on nyt saatavana YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition ‑erikoiseränä, jossa on musta väritys sekä tehdastiimigrafiikat. Jokaisen ammattimaisesta kilpakuljettajan urasta haaveilevan teini-ikäisen unelma – mahdollisuus omistaa replica-kisapyörä.

YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition tarjoaa käyttöösi kaksitahtisen 125-kuutioisen voimanlähteen, jossa on täysin uudet moottorin komponentit, uudistettu YPVS (Yamaha Power Valve System) ja uusi Keihin-kaasutin. Räjähtävää kiihdytysvoima auttaa raivaamaan tien hitaampien takaa johtoon. Entistä nopeampi 6-vaihteinen vaihteisto ja tarkistetut välityssuhteet auttavat pitämään kierrosajat lyhyinä.

YZ125 Monster Energy Racing Editionin ainutlaatuinen mustavalkoinen värimaailma ja tehdastyylinen grafiikka tekevät siitä halutuimman sarjatuotannossa olevan kisapyörän. Uuden kapean ulkoasun ja suoran satulan ansiosta painopisteen siirtäminen nopeasti on helppoa. Uuden aiempaa tehokkaampien jarrujen ja huipputeknisen jousituksen ansiosta tämä erikoisversio vie kohti victorYZone-kokemusta!

YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Editionin erinomaisen moottoritehon, ketterän rungon ja legendaarisen Yamahaan yhdistetyn laadun ja kestävyyden yhdistelmä tekee siitä tuotteen, josta tulevat mestarit muistetaan. Kun näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi ja kun tunnet olosi hyväksi, itsevarmuutesi on huipussaan.
Voittoja kahminut kaksitahtinen moottori on uudistettu kokonaan. Se antaa nyt vahvempaa ja käyttökelpoisempaa tehoa. Erittäin kapea runko on varustettu tehokkailla jarruilla ja kehittyneellä jousituksella. Tästä syntyy kokonaissuorituskyky, joka nostaa kuljettajia palkintokorokkeelle. Uudella ja raivoisan energisellä YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition ‑versiolla, olet kisa kärjessä heti, kun puomi putoaa!
Voittamiseen tarvitaan oikea pyörä ja oikea mielentila. Kun päätät hankkia YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition ‑erikoismallin, kuulutat olevasi ajaja, joka tähtää korkealle! Älä unohda tutustua Yamahan YZ bLU cRU FIM Europe Cup ‑ohjelmaan, joka on suunniteltu auttamaan nuoria ottamaan seuraava iso askel kohti kuljettajan uraa. Siellä voittajista tehdään mestareita, ja voit vaikuttaa omaan urakehitykseesi.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 2-tahtinen, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS
Sylinterin tilavuus125cc
Sylinterin mitat54,0 x 54,5 mm
Puristussuhde8,2-10,1 : 1
Maksimivääntö-
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26º
Jättö109 mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (linkkujousitus)
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksi levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksi levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M
Takarengas100/90-19 57M
Kokonaispituus2.135 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.295 mm
Istuimen korkeus975 mm
Akseliväli1.440 mm
Maavara365 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 95 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 L
Öljysäiliön tilavuus0,7 L

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center