TRACER 7 35 KW (2022)

11 581,64 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 209 €/kk
Hae rahoitusta
Dynaaminen uusi TRACER 7 on aina valmis kun kuljettaja tuntee tarvetta tuulettaa ajatuksiaan. Riittää kun kääntää kaasua, pitää tiukasti ohjaustangosta ja keskittyy täysillä seuraavan mutkaan. Kuljettaja voi nautiskella rauhassa.
SKU
2022-MT07TR-35-MDNM8
action-image

Entistä monipuolisempi.

TRACER 7 on ilmeeltään ja asenteeltaan entistä aggressiivisempi. Sen kanssa arkisetkin työmatkat ovat upeita ajoelämyksiä. Monipuolinen TRACER 7 säväyttää suorituskyvyllään ja ketteryydellään sekä tutuilla mutkateillä että pitkillä ajomatkoilla uusiin maisemiin.

EU5-hyväksytyn kaksisylinterisen crossplane-moottorin väkivahva ja laaja vääntöalue varmistaa hyvän kiihtyvyyden joka vaihteella. Kompakti runko ja säädettävä jousitus takaavat, että kaarreajo on nopeaa ja tarkkaa niin maantiellä kuin kaupungissakin.

Entistä virtaviivaisempi kate ja muotoilu sekä kaksi LED-ajovaloa ja ilmeeltään aggressiiviset seisontavalot korostavat modernia muotoilua ja olemusta. Leveä ohjaustanko ja uudenmallinen, säädettävä tuulilasi kohentavat hyvää ergonomiaa entisestään etenkin matka-ajossa. TRACER 7: Entistä monipuolisempi.

TRACER 7 on suunniteltu ja kehitetty tarjoamaan jännittävää ja mukavaa suorituskykyä sekä dynaamista tyyliä joka tilanteessa.
Muodoiltaan sporttinen kate ja kaksi tehokasta LED-projektoriajovaloa - TRACER 7 on ilmeeltään entistä rohkea ja aggressiivinen. Säädettävä tuulilasi lisää ajomukavuutta matka-ajossa.
TRACER 7:n voimanlähteenä on kiitelty, kaksisylinterinen, EU5-hyväksytty, 689-kuutioinen, crossplane-moottori. Sen laajan ja tehokkaan vääntöalueen ansiosta ajo on sujuvaa ja joutuisaa. Ajettavuutta tehostavat entisestään myös uusi monisäätöinen jousitus, rento ergonomia ja uudenmallinen istuin. TRACER 7 on ominaisuuksiltaan huippulaadukas 700-luokan sport-tourer.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi2-sylinterinen, Nestejäähdytetty, 4-tahtinen, 4-venttiilinen, DOHC
Maksimiteho35.0 kW @ 7,500 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoTimantin muotoinen
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (linkkujousitus)
EtujarruHydraulic dual disc, Ø 298 mm

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: TRACER 7 35 KW (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center