MT-07 35kW (2022)

9 694,23 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 177 €/kk
Hae rahoitusta
Uuden MT-07:n muotoilu noudattelee uuden sukupolven MT-malliston futuristista Hyper Naked -tyyliä. Sen tunnusmerkkejä ovat muun muassa Y:n muotoinen kuvio keulassa, LED-ajovalot, mustataustainen LCD-mittaristo ja korkealuokkaiset jarrut. Kokonaisuutena uuden sukupolven Yamaha MT-07 on edeltäjänsä tavoin hyvinkin erikokoisille kuljettajille sopiva vaihtoehto niin ajettavuuden, ergonomian kuin hinta-laatusuhteen osalta.
SKU
2022-MT07-35-PGD
action-image

Dark Attraction

MT-07 on esittelystään lähtien ollut Hyper Naked -luokan kärjessä ja myyntilukema on nyt jo yli 125 000 kappaletta. Vääntövoimaltaan erinomaisen, 690-kuutioisen, kaksisylinterisen crossplane-moottorin, kompaktin ja ketterän rungon sekä monipuolisten ajo-ominaisuuksien ansiosta MT-07 on yksi Yamahan eniten myyty malli.

Vuodelle 2021 MT-07 kokee tuntuvan päivityksen niin muotoilun kuin ajovalojen osalta. Entistä näyttävämmät muodot ja etenkin puhuttelevan näköiset, uudet ilmanottoaukot sekä uusi LED-ajovalo korostavat Y-mallisen etuosan modernia ilmettä. Päivitetty, EU5-hyväksytty moottori tuottaa entistä lineaarisemman kaasuvasteen ja vääntövoiman ja uusi pakoputkisto tunnusomaisen jämäkät pakoäänet.

Uusi leveämpi, vahvistettu ohjaustanko helpottaa kääntymistä ja tekee ajoasennosta entistä jämäkämmän. Entistä suuremmat, 298 mm jarrulevyt tuottavat paremman jarrutehon ja -tuntuman. Mittariston mustataustainen nestekidenäyttö, mustat jarru- ja kytkinkahvat sekä tyylikkäät LED-vilkut korostavat laadukasta varustelua ja viimeistelyä, mikä takaa luokkansa parhaan hinta-laatusuhteen.

Se että MT-07 on jatkuvasti ollut luokkansa myydyin malli, kertoo paljon. MT-07 on ollut myydyin Hyper Naked -malli siitä lähtien kun se esiteltiin 2014. Harva kuitenkin tietää mistä Yamaha MT-konseptin idea syntyi.
Vuosikymmen sitten Yamahan suunnittelutiimille annettiin tehtäväksi luoda uudenlainen dynaaminen moottoripyörä, joka ei olisi mitään velkaa edeltäjilleen. Maailma oli kuitenkin jo täynnä hyviä moottoripyöriä. Yksi suunnittelutoimeksiannon keskeinen asia oli, että uuden sukupolven Yamaha-moottoripyörän tuli olla ominaisuuksiltaan monipuolinen ja ulkonäkönsä sekä tunnelmansa osalta aidosti japanilainen, eli erottua selkeästi kilpailijoistaan. Kun tähän lisättiin vielä hyvä hinta/laatusuhde, olisi tuloksena moottoripyörä joka houkuttelisi ajoon aina tilaisuuden tullen.
Japanilaisesta alakulttuurista saamansa inspiraation myötä MT-kehitystiimi keskittyi tuottamaan sarjan ilmeeltään radikaalin pelkistettyjä, ominaisuuksiltaan monipuolisia moottoripyöriä. Ketterän rungon ja alustan lisäksi niiden yhteinen nimittäjä oli vääntövahva moottori. Hyper Naked -tyyli oli syntynyt. 2021 MT-07 on muotoilultaan uutta, terävämpää MT-tyyliä, moottorin käytös entistä lineaarisempi ja tekniset ominaisuudet entistä tuntuvasti paremmat.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-venttiilinen, 4-tahtinen, 2-sylinterinen, Nestejäähdytetty, DOHC
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoTimantin muotoinen
Takajousitusjärjestelmä(Linkkutyyppinen jousitus), Keinuvarsi

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: MT-07 35kW (2022)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center